Gult er vårens farge!

Gult er vårens farge!

Vi elsker gult i alle varianter! Med ønsker om en god påske, med gul optimisme og tre deilige gule fargeretninger som lyser opp tilværelsen!

Gult – for optimisme og håp!

Livet er ikke perfekt, det bringer med seg uventede utfordringer – og det krever noen egg for å lage en omelett. Livet blir litt mer spennende med nye farger for energi og nytt syn på tilværelsen. Gule fargevalg står for optimisme og håp, og tar med seg det lille ekstra inn i både hjemmene og livene våre. Vi ønsker påsken og våren velkommen med gule farger!

LADY 1392 Gul Antikk

LADY Supreme Finish matt 1392 Gul Antikk er en lun gultone som er imøtekommende og behagelig. Den står nydelig alene, eller som en vakker kompanjong inntil en rekke andre farger, – fra de gylne hvite til de lune brune toner. Eggene er malt med malingsrester i fargene LADY 12123 Contemporary White og LADY 0394 Varmgrå.

Få mer inspirasjon til hvordan du kan male påskeeggene her.

Bredt spekter med gule nyanser

Gult kommer i alle varianter – fra dempede grågule, til sarte gule pasteller, over i kulørsterke toner som tilfører masse energi. Kraftige okertoner vil gi oss impulser og fange oppmerksomheten vår. Det samme kan sies om oransje. Oransje er perfekt for sosiale soner av hjemmet, og gjerne i kjøkkenet!

Varme og imøtekommende gule toner

LADY Pure Color 12118 Hummus er en lys og lun gultone. Den oppleves som varm og imøtekommende; dempet, behagelig og elegant.

LADY 12124 Natural Clay er en dempet oransjetone, men den oppfattes likevel som en glad, oransje tone. Dette er en god fargetone for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge.

Veggen er malt med LADY Pure Color. Bordet med LADY Supreme Finish matt.

Visste du at fargen gul ofte blir omtalt som en antidepressiva? Gult minner oss om sol og varme, og fargen skal visstnok påvirke kroppen til å produsere mer av det som gjør oss glade og positive. Gult er derfor en fin farge å ha i rom hvor du skal være sosial, kreativ og aktiv.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Moderne og edgy

Jotun Lady 12123 Contemporary White_10246 Velvet

Vegg: LADY 12123 Contemporary White er en dempet og gyllen hvittone. Dette er en gulaktig hvittone. Bordet er malt med LADY Supreme Finish Matt 10246 Velvet.

Tips: Ved å male detaljer av tre i LADY Supreme Finish Matt, og de slette veggene supermatte med LADY Pure Color, fremstår rommet som sobert og mykt. Supermatt maling gir ingen gjenskinn, og man får et lunt og vakkert uttrykk.

LADY 10246 Velvet

Vegg: LADY Pure Color 10246 Velvet er en lun og dempet, men likevel markant gul tone.

Med den supermatte finishen i LADY Pure Color, kommer hver fargenyanse til sin rett. LADY Pure Color gir rommet en helt spesiell atmosfære. Veggene får et supermatt, mykt og eksklusivt utseende. Malingen er slitesterk og du får garantert god dekk på to strøk. – Og for deg som skal driste deg til å bruke de mer kulørte fargene – da bør du velge denne.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Vegg: LADY Pure Color 10001 Dijon Yellow er en sterk og okergul tone for de som er klare for litt energi! Vindu: LADY Supreme Finish 5489 Free Spirit.

Tips: Den blanke, glatte overflaten fremhever de tingene i rommet du virkelig er stolt av. For eksempel en gammel dør eller fine utskjæringer. Å male vinduer i samme farge som veggen, men i ulik glansgrad, gir et spennende og helhetlig uttrykk i rommet.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

Markedets beste maling – til tre og panel
 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Gult er den lyseste av de kulørte fargene og den fargen vi ser best og oppfatter raskest.

Sofistikert og dempet

LADY 12079 Gleam er en frisk, lys gultone. Fargen er svakt gul og varm i tonen. Hvite vegger: LADY Pure Color 1622 Refleksjon.

LADY 12080 Soft Radiance er en dempet gul tone. Fargen er avslappet, lun og med et svakt grålig preg.

Jotun LADY Fargekart 2019

LADY Pure Color 12083 Refined Yellow er en dempet gul tone. Fargen er behagelig og avslappet i uttrykket.

Til slutt noen gule solstreif

La deg forføre av LADY 10245 Ginseng og LADY Masala.

Slipp vårlyset inn! LADY Pure Color 10245 Ginseng

LADY 10428 Masala, en sterk, okergul tone. Dette er en farge som umiddelbart sender tankene til duftende krydder og mat fra sydligere strøk.  Hvit vegg: LADY 12123 Contemporary White Vegg nærmest: LADY 6378 Iconic

Ser du en farge du liker?

Våre farger er spesielt utviklet for vår maling. Alle våre fargeresepter er tilpasset malingen med helt unike resepter, og vi garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av våre produkter.

HUSK! Det er kun med vår maling du er sikker på å få den fargen du forventer. Ikke la deg friste til å kjøpe maling fra en annen leverandør når du har valgt en LADY-farge – da er det nemlig ikke sikkert fargen blir lik den du har valgt.

Klar for en god feriefrokost? Få mer påskeinspirasjon her.

Gul og god påske ønskes fra alle oss i LADY-teamet.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…