Gult er vårens farge!

Gult er vårens farge!

I 2021 vil vi se gult i alle varianter. – Vi ønsker god påske, med gul optimisme og tre deilige gule fargeretninger som kan sprite opp tilværelsen!

Gult – for optimisme og håp!

Vi tror at fargevalgene våre dette året vil reflektere at vi søker oss til en ny optimisme. Vi vil se farger som bringer med seg det lille ekstra inn i både hjemmene, så vel som livene våre. Fargene vil poppe litt mer i 2021 – de vil være mer kulørsterke og mer lekne, både i tone så vel som i kombinasjoner. Livet er ikke perfekt, det bringer med seg uventede utfordringer. – Men det krever noen egg for å lage en omelett. Alle erfaringer gjør oss klokere. – Og livet blir litt mer spennende med nye farger for energi og nytt syn på tilværelsen.

LADY 1392 Gul Antikk

LADY Supreme Finish matt 1392 Gul Antikk er en lun gultone som er imøtekommende og behagelig. Den står nydelig alene, eller som en vakker kompanjong inntil en rekke andre farger, – fra de gylne hvite til de lune brune toner. Eggene er malt med malingsrester i fargene LADY 12123 Contemporary White og LADY 0394 Varmgrå. 

Bredt spekter med gule nyanser

I 2021 vil vi se gult i alle varianter, – fra dempede grågule, til sarte gule pasteller, over i kulørsterke toner som tilfører masse av energi. Kraftige okertoner vil gi oss impulser og fange oppmerksomheten vår. Det samme kan sies om oransje. Oransje er perfekt for sosiale soner av hjemmet, og gjerne i kjøkkenet!

Varme og imøtekommende gule toner

LADY Pure Color 12118 Hummus er en lys og lun gultone. Den oppleves som varm og imøtekommende; dempet, behagelig og elegant.

LADY 12124 Natural Clay er en dempet oransjetone, men den oppfattes likevel som en glad, oransje tone. Dette er en god fargetone for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge.

Veggen er malt med LADY Pure Color. Bordet med LADY Supreme Finish matt.

– Visste du at fargen gul ofte blir omtalt som en antidepressiva? Gult minner oss om sol og varme, og fargen skal visstnok påvirke kroppen til å produsere mer av det som gjør oss glade og positive. Gult er derfor en fin farge å ha i rom hvor du skal være sosial, kreativ og aktiv.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Moderne og edgy

Jotun Lady 12123 Contemporary White_10246 Velvet

Vegg: LADY 12123 Contemporary White er en dempet og gyllen hvittone. Dette er en gulaktig hvittone. Bordet er malt med LADY Supreme Finish Matt 10246 Velvet.

Tips: Ved å male detaljer av tre i LADY Supreme Finish Matt, og de slette veggene supermatte med LADY Pure Color, fremstår rommet som sobert og mykt. Supermatt maling gir ingen gjenskinn, og man får et lunt og vakkert uttrykk.

LADY 10246 Velvet

Vegg: LADY Pure Color 10246 Velvet er en lun og dempet, men likevel markant gul tone.

Med den supermatte finishen i LADY Pure Color, kommer hver fargenyanse til sin rett. LADY Pure Color gir rommet en helt spesiell atmosfære. Veggene får et supermatt, mykt og eksklusivt utseende. Malingen er slitesterk og du får garantert god dekk på to strøk. – Og for deg som skal driste deg til å bruke de mer kulørte fargene – da bør du velge denne.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Vegg: LADY Pure Color 10001 Dijon Yellow er en sterk og okergul tone for de som er klare for litt energi! Vindu: LADY Supreme Finish 5489 Free Spirit.

Tips: Den blanke, glatte overflaten fremhever de tingene i rommet du virkelig er stolt av. For eksempel en gammel dør eller fine utskjæringer. Å male vinduer i samme farge som veggen, men i ulik glansgrad, gir et spennende og helhetlig uttrykk i rommet.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Gult er den lyseste av de kulørte fargene og den fargen vi ser best og oppfatter raskest.

Sofistikert og dempet

LADY 12079 Gleam er en frisk, lys gultone. Fargen er svakt gul og varm i tonen. Hvite vegger: LADY Pure Color 1622 Refleksjon.

LADY 12080 Soft Radiance er en dempet gul tone. Fargen er avslappet, lun og med et svakt grålig preg.

Jotun LADY Fargekart 2019

LADY Pure Color 12083 Refined Yellow er en dempet gul tone. Fargen er behagelig og avslappet i uttrykket.

Se vår vakre vårpalett fra SENS her. 

Til slutt noen gule solstreif

For dere som har sett den vakre LADY-reklamefilmen. La deg forføre av LADY 10245 Ginseng og LADY Masala.

Slipp vårlyset inn! LADY Pure Color 10245 Ginseng

LADY 10428 Masala, en sterk, okergul tone. Dette er en farge som umiddelbart sender tankene til duftende krydder og mat fra sydligere strøk.  Hvit vegg: LADY 12123 Contemporary White Vegg nærmest: LADY 6378 Iconic

Gul og god påske ønskes fra alle oss i LADY-teamet.
Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Hjemme hos Elisa Røtterud

Velkommen inn til Elisa Røtteruds lune Oslo-hjem! I leiligheten på Grefsenkollen skaper dempede fargekombinasjoner en behagelig og nesten meditativ atmosfære…

Collected Blue – en dempet og tidløs blåtone

Tidløse blåtoner, som den nye favoritten 5530 Collected Blue, gir særpreg og karakter til ethvert rom. Bildet over: Veggen er…

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

Elegant stil hjemme hos familien Blipp

Jamina og Stian Blipp har pusset opp og bygget om. – Se det smakfulle interiøret og de nye fargene! Oppussing…

Lina og Eldan sin flotte sommerhytte

Sommerhytta 2022: Lina og Eldan vant gullhammerne fra to av ekspertene i den spennende finalen i Sommerhytta. – Foto for…

Sommerhytta 2022 – her er vinnerhytta!

Sommerhytta 2022: Sara og Ibrahim vant gullhammer for det flotte kjøkkenet – og gikk seirende ut av Sommerhytta på TV…