Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en myk ferskenfarge som sikrer deilige lysglimt i rommet. Stolen er fra Paustian, lampen er fra New Works.

Cheerful Peach – for en frisk og imøtekommende atmosfære

1520 Cheerful Peach er en av årets store favoritter fra det nye, globale fargekartet STORIES. Den friske ferskenfargen er hentet fra fargefortellingen SERENE PRESENCE, som fokuserer på myke, dempede pasteller og helbredende grønntoner. Dette er paletten for deg som ønsker et fargeuttrykk som bidrar til et klart sinn og en balansert tilstedeværelse.

Beroligende farger, myke pasteller og vårlige grønntoner kan gi en frisk atmosfære som gjør oss klare og fokuserte.

Soverom malt i 1520 Cheerful Peach

Myke ferskentoner bidrar til å skape et lunt og innbydende soverom. Her er veggen malt med LADY Pure Color, som sikrer et supermatt, eksklusivt utseende, i den nye favoritten 1520 Cheerful Peach. Lampen er fra Studio0405.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling noensinne – supermatt
  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Forfriskende ferskentone for unike rom

1520 Cheerful Peach er en livlig og spennende fargetone som sprer god energi i hjemmet. Den lekre fargenyansen befinner seg midt imellom noe fersken, aprikos og varm, rødlig gul. Cheerful Peach er altså en lun og glad farge som får deg til å smile – samtidig som den tilfører rommet noe helt særegent og unikt.

Sammenlignet med andre ferskentoner fra LADY, er 1520 Cheerful Peach langt mindre støvet og grålig i tonen enn for eksempel klassikeren 12083 Devine.

Luftig og lyst soverom i LADY 1520 Cheerful Peach

1520 Cheerful Peach sikrer deilige lysglimt i rommet. Den allsidige fargenyansen skaper rom det er godt å oppholde seg i – og den gjør seg like godt på et lunt soverom som i en livlig stue.

Hjemmet skal være et sted hvor batteriene lades. Et sted hvor sinnet finner hvile og sjelen løftes. Farger har stor betydning i de sanselige omgivelsene som et rom utgjør – de setter stemningen og bringer oss glede.

Skap et supermatt fargeuttrykk med LADY Pure Color

De vakre pastelltonene i SERENE PRESENCE får en ekstra dimensjon når du maler veggene med LADY Pure Color. Da sikrer du at veggene får et eksklusivt, supermatt fargeuttrykk.

Malingens unike egenskaper gir et vakkert utseende og varig resultat som du vil ønske å leve lenge med.

Soverom malt i LADY 1520 Cheerful Peach og med grønne planter

Bring grønne planter og andre naturelementer inn for å skape en deilig og omsluttende oase på soverommet. Det supermatte uttrykket oppnås ved å bruke LADY Pure Color i 1520 Cheerful Peach. Den vakre vasen er fra Yonobi.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling noensinne – supermatt
  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Gode fargekombinasjoner med 1520 Cheerful Peach

Denne livlige ferskentonen gjør det godt i kombinasjon med en rekke andre LADY-farger. For deg som liker et diskret fargeuttrykk, vil nyansen fungere utmerket i samspill med klassikere som 1001 Egghvit og 1519 Vanilje. Dette er varme og litt gylne nøytraler som vil skape et helhetlig og sanselig fargeuttrykk.

Hjemmekontor malt i LADY 1520 Cheerful Peach

1520 Cheerful Peach er varm og imøtekommende alene, men den våkner også til liv sammen med mer energirike kontrastfarger, slik som den vakre oransjetonen 2489 Bella. Veggen er malt med LADY Pure Color i 1520 Cheerful Peach, hyllen er malt med LADY Supreme Finish i 2489 Bella. Den hvite lampen er fra Julie B. Strange, skålen er fra Broste Cph.

For deg foretrekker deilige og spennende kontraster, anbefaler vi å kombinere Cheerful Peach med den vakre og energirike oransjetonen 2489 Bella fra paletten Serene Presence. Sammen vil de løfte stemningen og danne en energigivende atmosfære i hjemmet. Andre gode kombinasjoner med Cheerful Peach inkluderer den mer dempede oransjetonen 12124 Natural Clay, den lune og jordnære 11175 Adventure, og den stilsikre burgundertonen 2951 Sophisticated Red.

 

Hjemmekontor i ferskenfargen LADY 1520 Cheerful Peach

Skap en livlig og inspirerende energi på hjemmekontoret ved å kombinere den myke ferskentonen 1520 Cheerful Peach med den vakre og energirike 2489 Bella – dette er en kombinasjon som det smeller av!

Skulptur fra Vitra, lampe fra Julie B. Strange, teppe fra KUSINER Carpets, stol fra BONNI BONNE.

Jotuns fargetrygghet

HUSK! Det er kun med vår maling du er sikker på å få den fargen du forventer. Ikke la deg friste til å kjøpe maling fra en annen leverandør når du har valgt en LADY-farge. Da risikerer du at fargen blir ulik den fargen du har valgt.

Alle våre LADY-farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet i Jotun Multicolor fargesystem. Når du velger farger og maling fra Jotun, kan du være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får.

Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep – Innholdsprodusent

Christina er svært opptatt av farger og interiør. I samarbeid Jotuns dyktige fargeeksperter, deler hun fargeinspirasjon og tips til enkel fornyelse i hjemmet.

Herlige farger hos designer Kiki Plesner-Löfroth

Kiki Plesner-Löfroth, designeren bak Plesner Patterns, har malt i vakre farger fra vårt fargekart CANVAS. Med en lekker og gjennomtenkt…

Vakker beige stue med friske interiørdetaljer i grønt og blått

I stuen har interiørdesigner og trendforsker Kristin Lindhjem malt med LADY Pure Color i den lune, gråbeige fargen 10578 Misty…

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….