SERENE PRESENCE – Dempede pasteller

SERENE PRESENCE – Dempede pasteller

Det nye fargekartet STORIES inneholder 3 nye fargepaletter for 2023, og mange nye, vakre farger. I paletten SERENE PRESENCE møtes vi av myke, optimistiske og omsluttende farger.

Bildet over: Veggen er malt med LADY Pure Color i 1520 Cheerful Peach, skrivebordet er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 2489 Bella, taket er malt med LADY Perfection 1520 Cheerful Peach

Vi påvirkes av fargene vi omgir oss med, noen ganger uten at vi selv er klar over det. Beroligende farger, myke pasteller og vårlige grønntoner kan gi en frisk atmosfære, som gjør oss klare og fokuserte.

SERENE PRESENCE byr på dempede pasteller

I SERENE PRESENCE, den første fargefortellingen fra det nye LADY-fargekartet STORIES, lar vi oss inspirere av en myk og helbredende minimalisme som skaper et avslappet fargeuttrykk i hjemmet. Dette er paletten for deg som dyrker det ryddige og rene.

Jotuns dyktige fargeteam, ledet av vår globale fargesjef Lisbeth Larsen, har satt sammen en palett av myke, milde og meditative farger – men som likevel bringer med seg særpreg og personlighet. Den naturlige sammensetningen av myke pastelltoner, kjølige lavendelnyanser og friske grønnfarger skaper en behagelig atmosfære som inspirerer til økt velvære i hverdagen.

Pasteller fra fargepaletten SERENE PRESENCE

SERENE PRESENCE, den første fargefortellingen fra fargekartet STORIES, byr på dempede pastelltoner, friske grønnfarger og innslag av gylne og varme oransjetoner.

Hjemmet skal være et sted hvor batteriene lades. Et sted hvor sinnet finner hvile og tiden kan stå stille. Farger har stor betydning i de sanselige omgivelsene som et rom utgjør – de setter stemningen og bringer oss glede.

Vegg malt med LADY 8087 Vårluft

Veggen er malt med LADY Pure Color 8087 VÅRLUFT. Dette er en frisk og vennlig grønntone som bidrar til å skape svale rom. Kombiner gjerne med planter og andre naturelementer for å skape din oase.

Sanselige rom med særpreg

De myke og helbredende pastelltonene i SERENE PRESENCE komplimenteres av varme oransje toner, som på sin unike måte vil vekke oss og inspirere til sosialt samvær og kreative stunder. Paletten er rolig, avstemt og behagelig, samtidig som den byr på gylne lysglimt, slik som vakre LADY 2489 BELLA, som gir friskt tilskudd av energi.

Bord malt i LADY 2489 BELLA

Oransje fargetoner er imøtekommende og inkluderende – og de overrasker alltid med en god dose deilig, positiv energi. Bordet er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 2489 BELLA.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Åpne rom, fulle av lys og planteliv, skaper en luftig og frodig atmosfære hvor tiden kan stå stille. Beroligende, milde og meditative – slike omgivelser gjør at vi slipper taket i hverdagens utfordringer og setter søkelys på oss selv.

Spisestue malt i 7038 DUSK GREEN

Det er godt å leve i grønne rom! Fargen inviterer naturen inn og oppmuntrer til å senke skuldrene og å hente ny energi. Veggen er malt med LADY Pure Color 7038 DUSK GREEN, en frodig grønntone som kler både små og store rom. Taket er malt med LADY Perfection 7038 DUSK GREEN for et listefritt og helhetlig uttrykk. Skap og stige er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 7038 DUSK GREEN.

 Blå vase fra Sakura Copenhagen, bord fra Karakter Copenhagen, brun stol fra Klassik og grå stol fra Frama.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Stue malt i 20186 LAVENDER TOUCH

Drømmende pastelltoner! Her er veggen malt med LADY Pure Color 20186 LAVENDER TOUCH, en grålig lavendeltone som skaper et svalt og kjølig uttrykk. Kunstplakat fra Hein Studio, skulptur fra Inger Odgaard, teppe fra KUSINER Carpets og stol fra Vitra.

De vakre pastelltonene i SERENE PRESENCE får en ekstra dimensjon når du maler med LADY Pure Color. Da sikrer du at veggene får et supermatt og eksklusivt utseende. Unik fargegjengivelse fremhever et sanselig uttrykk.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Vakre og personlige fargekombinasjoner

Fargene i paletten kan kombineres for å skape ditt unike fargeuttrykk. Behagelige grønntoner, som 8087 VÅRLUFT, bidrar til å skape en frodig og avslappende stemning, mens de myke lavendeltonene, som 20186 LAVENDER TOUCH, kan roe oss ned og gi oss rom til å vende blikket innover.

Kombinasjonsmulighetene er mange, og hvilke farger du setter sammen avgjør hvor kontrastrik fargesettingen blir. Alle våre farger utvikles med unike resepter tilpasset Jotuns produkter. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns produkter.

Les mer om fargekartet STORIES.

Les mer om fargepaletten NATURALLY GROUNDED.

Les mer om fargepaletten CURATED LIVING.

Styling: Kråkvik/DÓrazio

Foto: Line Klein

 

 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Fargenyheten fra Jotun, LADY 20217 Muted Coral, er det mange som har forelsket seg i. Vi var veldig stolte over å…

Farger, tekstur, kunst og design – bli med inn til interiørdesigner Benedicte Lobos

I det inspirerende hjemmet til Benedicte Lobos og Kim Thorvaldsen på Tåsen i Oslo blir vi møtt av en deilig,…

Fargene i vår nye reklamefilm

Har du sett vår nye reklamefilm, og kanskje lurt på hvilke farger det er malt med i huset? Her får…

Våre vakreste blåfarger

Ulike blåfarger og blåtoner i harmoni er ren nytelse for øyet! I denne artikkelen presenterer vi noen av våre vakreste…

Våre vakreste grønnfarger

Dette er en av våre vakreste grønnfarger! LADY 8302 Laurbær er en utmerket grønnfarge å omgi seg med på soverommet….

Nytt fargekart fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2024, med tittelen CANVAS. Her kan du utforske de ulike fargeretningene,  – bli…