Den klassiske hyttedrømmen til kjæresteparet

Den klassiske hyttedrømmen til kjæresteparet

Hyttedrømmen til kjæresteparet, Anna og Jone. Femte sesong av Sommerhytta på TV 2 er over! Gjennom ti uker har vi fulgt fire ulike par gjennom en omfattende og krevende byggeprosess. Fra å være et tomt skall, har hyttene gradvis forvandlet seg til fire, ferdige og fantastiske hytter med uteplass. Konseptet er at vinnerne får sin egen nybygde hytte til odel og eie. Programleder Guri Solberg, Lars Fossum, Finn Schjøll og Aina Steen Sollie har vært med som dommere og eksperter på sine områder.

Anna og Jone drømmer om hytte

Kjæresteparet, Anna og Jone, har imponert med sin nøyaktighet og stilsikkerhet gjennom hele sesongen av Sommerhytta 2021. De har hele tiden vært dyktige på fargekombinasjoner og stil, og jobbet målrettet og iherdig hver eneste dag, både ute og inne. På vei inn i finaleuka, sto de likt med far og datter i Gul hytte.

Anna og Jone - foto TV 2

Anna og Jone har stått på og jobbet hardt for å vinne hytta som de drømmer om. Foto: TV 2

Kjøkken og stue

Anna og Jone vant gullhammeren i kjøkkenuka for det koselige kjøkkenet sitt. De valgte hvit kjøkkeninnredning, og skapte lun hygge med beiset trepanel i fargen LADY Pure Nature 9099 Patinagrå.

Naturlige materialer i tre gir en behagelig ro og lunhet, og med interiørbeis fremheves de vakre detaljene i treverket.

 LADY Pure Nature

LADY Pure Nature

 • Forskjønner treverket
 • Motvirker gulning
 • Enkelt å få et vakkert og jevnt resultat

I stua kan de nyte den flotte utsikten over Mjøsa. Anna bygde det tøffe bordet selv, etter tegninger hun fant på nettet. Dette imponerte dommerne stort! Bordet er beiset med LADY Pure Nature 9044 Kullsort. På bildet helt øverst ser du også sofabordet hun laget til stua.

Selvlagede møbler utført med perfeksjon gir gevinst! Det ble gullhammer i «stueuka» også til kjæresteparet.

Trenger du tips til hvordan du beiser panel? Se filmen her!

Soverommet

Det aller første rommet som ble ferdig, var soverommet. Her fikk paret vist hvor flinke de er til å sette sammen farger og jobbe med nøyaktighet og finish.

Den lyse veggen er malt med den lyse kamelhårsfargen, 10961 Raw Canvas, i kombinasjon med blå panelvegger i 4618 Kveldshimmel.

Lys kontrastvegg: LADY Pure Color 10961 Raw Canvas, blå panel: LADY Supreme Finish 4618 Kveldshimmel.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Skap og blå panel: LADY Supreme Finish 4618 Kveldshimmel. – Se tipsfilmen: Slik maler du en kommode

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 Jotun Kvist- og sperregrunning

Jotun Kvist- og sperregrunning

 • Isolerer kvister og misfarget underlag
 • Kvistlakk og grunning i ett
 • Sperrer nikotin, sot og kvister

Velkommen inn

Den samme fargen som er brukt på kjøkkenet, ble også benyttet i gangen. LADY Pure Nature interiørbeis gir en matt og transparent finish, og fremhever det vakre treverket i fargen 9099 Patinagrå.

Velkommen inn! Gulvflisene tar opp de grå og blå fargenyansene som er benyttet i resten av hytta, og gir en vakker introduksjon til hva som møter deg inne.

Anna og Jone laget både sittebenk med skuffer til oppbevaring, og en åpen garderobeløsning. Det ble en personlig og praktisk løsning i gangen.

Lekre detaljer i tre.  LADY Pure Nature interiørbeis i fargen 9099 Patinagrå.

Hytta ute

Kjæresteparet har jobbet iherdig med å ferdiggjøre uterommet, som inneholder både utekjøkken med pizzaovn, utebod og en liten dam. På terrassen kan de nyte sommerkvelder med fantastisk utsikt over Mjøsa!

Hytta ble beiset med Trebitt Oljebeis 0683 Sotgrå, og utekjøkkenet ble malt med Drygolin Nordic Extreme Vindu og dør 4116 Corvus Black.

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

 • Naturlig vakkert
 • Pleier og bevarer
 • Unik, egenutviklet alkydolje
 • Krever ingen grunning

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Vår suverent beste til vindu og dør
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Anna og Jone har gjort solid innsats, men nådde ikke helt opp i den harde konkurransen med far og datter. Se bilder fra vinnerhytta her.

Foto for Jotun: Inger Marie Grini

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

STORIES – fortellingen om de nye fargene fra LADY

Med presentasjonen ved Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen, og den vakre utstillingen på det gamle Munch-museet på Tøyen i Oslo,…

Nytt fargekart fra LADY – STORIES

LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2023! Fargekartet, som bærer tittelen STORIES, inneholder tre inspirerende fargepaletter som bidrar til å…

SERENE PRESENCE – Dempede pasteller

Det nye fargekartet STORIES inneholder 3 nye fargepaletter for 2023, og mange nye, vakre farger. I paletten SERENE PRESENCE møtes…

CURATED LIVING – sofistikert nostalgi

Fargepaletten CURATED LIVING fra det nye globale fargekartet STORIES er preget av sofistikert nostalgi, moderne nøytraler og spennende aksenter. Utforsk…

NATURALLY GROUNDED – Frodig fargeharmoni

Rustikke og jordnære fargeharmonier utgjør fokuset i fargefortellingen NATURALLY GROUNDED fra LADYs nye fargekart STORIES. Utforsk den naturlige fargepaletten her….