Dimorestudio i Jotun-farger

Dimorestudio i Jotun-farger

DIMORESTUDIO – fargesatt av Jotun under Beirut Design Fair.

Unike DIMORESTUDIO

Den italienske møbelprodusenten Dimore, ble grunnlagt av Emiliano Salci og Britt Moran – duoen som er kjent som DIMORESTUDIO. Deres unike DIMOREGALLERY i Milano er en opplevelse å besøke, som en reise mellom fortid og nåtid.

Dimore er viden kjent for et vakkert fargevalg både når det gjelder møbler og materialer, og de har også sterke meninger om hvilke veggfarger som presenterer møblene deres på beste måte. Bildene i denne saken er fra DIMOREGALLERY som var en del av årets Beirut Design Fair. Utstillingen var dedikert til samleobjekter og en limited edition av både moderne og historiske møbler og designobjekter.Dimore Studio Dimore Studio

12085 Rural og 12086 Rustic Pink

Italiensk eleganse møter Jotuns fargepalett

Utstillingen utstråler italiensk eleganse, kombinerer dempede, rødlige og hudfargede vegger og gulldetaljer, med en sofistikert blanding av historiske og moderne objekter. Da de skulle finne de rette nyansene til veggene, bestemte de seg for å velge Jotun som deres samarbeidspartner. Dimore ønsket dempede fersken-, røde- og rosatoner til utstillingen. Valget falt derfor på nyanser som kunne skape en visuell strøm av farger innen samme fargefamilie.

Dimore Studio

DIMORESTUDIO – som en reise i et eget univers!

Fargepalett

Fargene som ble valgt var fra Jotun sitt globale fargekart for 2019 – fargekartet som er kjent som LADY Identity i det skandinaviske markedet. Fargene er: 20118 Amber Red, 12074 Peachy, 12085 Rural, 12083 Devine, 12086 Rustic Pink, 12084 Dusky Peach, 20120 Organic Red og 2024 Senses. Alt malt i en nydelig matt finish.

Dimore Studio

20120 Organic Red

Dimore Studio

Stripene på veggen med lampene er malt med med 12074 Peachy, 12083 Devine, 12085 Rural og 12086 Rustic Pink. Den tynne gullstreken mellom fargene er en gullmaling som Jotun selger i Midt-Østen – men en lignende effekt vil man kunne lage ved å benytte fargene i fargepaletten over.

Dimore Studio

20118 Amber Red.

Dimore Studio

Tøffe effekter med striper! Her er den store veggen delt opp med 2024 Senses, 20118 Amber Red og 12083 Devine.

Om DIMOREGALLERI

DIMOREGALLERY er grunnlagt av Emiliano Salci og Britt Moran (duo kjent som DIMORESTUDIO). Galleriet er et hjem, en opplevelse, en reise, en dialog mellom fortid og nåtid. I Milano finner man DIMOREGALLERY i andre etasje i en vakker gård fra det 18. århundre. Det som opprinnelig var en leilighet, har blitt forvandlet til et 8-roms galleri hvor ikoniske samleobjekter fra 1900-tallet er satt sammen med moderne elementer valgt fra den internasjonale designscenen eller designet av dem.

I hvert rom kan man oppleve forskjellige atmosfærer; nostalgi, glede, overraskelse, håp og mye mer. Estetikken i DIMOREGALLERY blander elementer i et helt eget univers, hvor klassisk og moderne, eleganse og glamour, dristige farger og pasteller, gamle stoffer og futuristiske teksturer, bindes sammen til perfeksjon.

Foto: Dimorestudio.

Fargene på bildene kan avvike fra Jotuns fargeprøver pga. lyssettingen på messen.  

Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Familievennlig stue med Tid for hjem

Tid for hjem pusset opp denne stuen for 10 år siden. Den gang var huseier ungkar og spellemann, men med…

Malingen som tryller bort ujevn strietapet!

Er du en av dem som drømmer om slette, betongaktige vegger? Med nyheten LADY Minerals Revive kan du endelig bli kvitt…

Jakten på gode fargenavn!

Denne fargen heter 3377 Slate Lavender! Les mer om hvordan alle fargenavnene våre blir til! Den store navnejakten! Dusky Peach….

En stue i tre ulike stiler

LADY Pure Color 20120 Organic Red er et godt valg for den som ønsker en jordnær veggfarge i en supermatt…

Førjulskos og deilig eplegløgg

Duften av varm eplegløgg skaper julestemning! Rødfargen på kjøkkenet er LADY Pure Color 20120 Organic Red. Ta vel i mot…

Unik utstilling med norsk design

Veggarbeid Folded Porcelain fra Christina Peel. Linde Sofa fra Tonning & Stryn. Design Andreas Engesvik. Veggfargen er LADY Pure Color 12076…

Go to top