Nytt fargekart fra LADY! Nå er 2019-fargene her

Nytt fargekart fra LADY! Nå er 2019-fargene her

Forsiden av fargekartet har fått den vakre, nye fargen LADY Pure Color 12083 Devine

-Vår globale fargesjef, Lisbeth Larsen, har gjort det igjen! I 2019-fargekartet har hun brukt sin innsikt om trender og tendenser – og sammen med sitt team, omsatt dette til et helt nytt fargekonsept; LADY IDENTITY gjør det enklere å uttrykke seg med farger.

Hjemmet er historien om hvem vi er. Fortalt gjennom tingene vi gir plass til og fargene vi omgir oss med.

Jotuns Globale Fargesjef

Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun

Det handler om tankesett og livsstil

Det nye fargekartet presenterer 28 tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Alle veggene i fargekartet i dette innlegget er malt med den supermatte LADY Pure Color, for å virkelig få frem de vakre fargene.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Se også den digitale utgaven av LADY-fargekartet her og sett sammen din egen fargepalett.

Calm

LADY 12078 Comfort Grey

Vegg: LADY Pure Color 12078 Comfort Grey

Identiteten CALM verdsetter mening fremfor kvantitet. Fokuset hviler på det vakre og det enkle, nordisk minimalisme og en Zen-inspirert atmosfære. CALM-palettens myke, nøytrale nyanser og varme, subtile kontraster gjenspeiler nettopp dette. Les mer om CALM-temaet her.

Refined

LADY 7629 Antique Green

Vegg: LADY Pure Color 7629 Antique Green

REFINED-hjemmet har et kuratert uttrykk hvor vintage-skatter, sjeldne design-objekter og kunst vitner om utsøkt sans for estetikk. Palettens gule og grønne nyanser og harmoniske aksentfarger lar detaljene komme til sin rett, og fremhever interiørets egenart. Les mer om Refined-temaet her.

Raw

LADY 20120 Organic Red

Vegg: LADY Pure Color 20120 Organic Red.

Identiteten RAW er jordnær og verdsetter det ærlige og ekte. Hjemmet gjenspeiler håndverk, en sans for natur og kreativ gjenbruk. Palettens varme jordfarger og nøytrale grå nyanser underbygger denne rustikke stilen. Les mer om RAW-temaet her.

Se hva interiørbransjen mener om det nye fargekartet

Etter lanseringen av fargekartet til interiørbransjen, spurte vi arkitektene, pressen og bloggerne og hva de syntes om det nye fargekartet. Se responsen og hva Lisbeth Larsen tenker om hvordan det nye fargekartet  kan hjelpe deg når du skal velge farger til ditt hjem.

Lag din personlige fargepalett

-Vi ønsker at de som bruker fargekartet selv skal mikse og matche, og fargesette hjemmet sitt slik de selv ønsker, sier Lisbeth Larsen. Når alt kommer til alt, kan rommene i et hjem gjenspeile ulike fasetter av én og samme identitet. I det nye digitale fargekartet kan du selv sette sammen din egen fargepalett basert på forslag fra vår Fargesjef. Utforsk det digitale fargekartet her.

Fleksibelt fargekonsept

Fargekartet gir frihet og fleksibilitet til å skape en personlig fargepalett. En palett av vakre og tidsriktige farger som uttrykker hvem du er, og viser din sanne identitet.

LADY fargekart 2019

Fargekartet inneholder ulike grupper av farger; tidsriktige aksentfarger, moderne nøytraler og kulørte fargefamilier. 

Personlig stil

Uansett om du ønsker en ton-i-ton eller en kontrastrik fargepalett, vil fargekartet hjelpe deg med å skape harmoniske fargekombinasjoner.

LADY 20120 Organic Red

Fargeharmoni: Når du kombinerer nyanser fra én fargefamilie, skapes vakre og delikate omgivelser. Vegg: LADY Pure Color 20120 Organic RedBord: LADY Supreme Finish Matt 2024 Senses.

Spennende kombinasjoner i grønt

Presisjon: Utforsk nye fargekombinasjoner og skap spennende kontraster. Veggen er malt med LADY Pure Color i to farger; 7613 Northern Mystic og 7629 Antique GreenDøren og listene har fått de samme fargene, men er malt med LADY Supreme Finish Matt

Spennende ny beige farge

Nye nøytraler: Nøytrale nyanser i perfekt balanse gir en avslappende atmosfære. Vegg: LADY Pure Color 12076 Modern Beige.

12074 Peachy

Tidsriktige aksenter: Gi hjemmet en tydelig karakter med våre aksentfarger. Vegg: LADY Pure Color 12074 Peachy. Bord: LADY Supreme Finish Matt 12074 Peachy.

Fargekartet er utviklet i samarbeid med fotograf Line Thit Klein, og Jotuns faste og internasjonalt anerkjente stylist-duo: Kråkvik & D´Orazio.

Mer enn et fargekart

I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser.

Nytt fargekart fra LADY

Vegg: LADY Pure Color 7628 Treasure. Plate: LADY Pure Color 12084 Dusky Peach.

– Vårt mål er at fargekartet også skal være en praktisk guide, og et unikt verktøy, når det kommer til å skape et ekte hjem, sier Lisbeth Larsen, som oppfordrer deg til å velge farger som gjenspeiler din personlighet og forteller din historie.

Se fargekartet som pdf her.

Du kan også bestille og få hjemsendt våre fargekart her.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Herlige farger hos designer Kiki Plesner-Löfroth

Kiki Plesner-Löfroth, designeren bak Plesner Patterns, har malt i vakre farger fra vårt fargekart CANVAS. Med en lekker og gjennomtenkt…

Vakker beige stue med friske interiørdetaljer i grønt og blått

I stuen har interiørdesigner og trendforsker Kristin Lindhjem malt med LADY Pure Color i den lune, gråbeige fargen 10578 Misty…

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….