Drømmeleilighet med vakre, originale detaljer

Drømmeleilighet med vakre, originale detaljer

Interiørdesigneren, entreprenøren og influencer Arijana Heinrici har nylig flyttet inn i en vakker drømmeleilighet i Uppsala. Sjekk ut det fantastiske hjemmet hennes.

Hjemmet mitt skal gjenspeile meg og ikke være en kopi av andres hjem

Arijanas drømmeleilighet

Velkommen til Arijana Heinricis nye hjem. Hun bor sammen med mannen Fredrik, datteren Maja og deres lodne hund Morris i Uppsala, i en vakker drøm av en leilighet i en klassisk bygård. Arijana er gründer og driver tre selskaper sammen med mannen sin. Hun jobber som interiørdesigner og prosjektleder i renovering, men også som influencer. Via Arijanas sosiale medier blir vi invitert til hennes vakre univers, der inspirasjon deles villig vekk, og hvor vi stadig finner nye kule detaljer.

Arijana Heinrici koser seg i sin nye stue. Veggen er malt i 10580 Soft Skin med LADY Pure Color.

Personlig stil

Arijana er en ekte inspirator som henter inspirasjon fra alt hun ser, hører og lærer av andre. Det er imidlertid viktig for Arijana å finne sin egen stil som virkelig er karakteristisk for henne.

– Hjemmet mitt skal gjenspeile meg og ikke være en kopi av andres hjem, forklarer Arijana.

I tillegg får hun alltid inspirasjon fra hoteller, restauranter, reiser og Pinterest.

Vakre rom på rekke og rad. Det første soverommet er malt med LADY Pure Color 10580 Soft Skin og det bakre soverommet i 5490 Serene Blue – også med supermatte LADY Pure Color. 

Vakkert og koselig soverom. Se hvor deilige de hvite detaljene er mot fargen 5490 Serene Blue.

Ordning och reda

Oppveksten til Arijana var ikke så lett, men til tross for det husker hun at moren alltid gjorde det koselig for henne og søsknene. Moren ommøblerte og skapte magi fra i utgangspunktet ingenting. Så Arijanas øye for innredning og detaljer har alltid vært der, og mye er takket være moren.

– Da jeg ble litt eldre, ønsket jeg alltid å fikse ting hjemme og ble sint på søsknene mine hvis de ødela min «ordning och reda», sier Arijana.

Veggen er malt med supermatt LADY Pure Color 10580 Soft Skin.

Hallen er malt i fargen 7637 Exhale med LADY Pure Color som kombineres vakkert mot det fine tregulvet og de hvite detaljene. Se også hvor deilig fargen blir matchet med 5490 Serene Blue på soverommet.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Leiligheten i Uppsala

For en stund siden bestemte familien seg for at de skulle flytte tilbake til Uppsala, så de kontaktet noen meglere og fortalte dem hva de lette etter. Rett etterpå dukket deres fremtidige hjem opp og beslutningen måtte tas raskt for å sikre overtagelse av drømmeleiligheten. – Og slik ble det. Allerede under visningen skrev de under på papirene, og leiligheten ble deres.

Datteren Majas vakre barnerom er malt med LADY Pure Color i 12075 Soothing Beige.

At Arijana er dyktig til å se potensialet i forskjellige hjem er lett å forstå, men denne gangen var det like mye mannen hennes, Fredrik, som så de store mulighetene. Alt falt på plass for dem begge. Hvilke møbler de ville ha og hvor de skulle stå, hvilke farger de ville ha og hvordan livet deres ville se ut her. – Men viktigst av alt var den varmen de umiddelbart følte i dette hjemmet.

Vakre originale detaljer i denne drømmen av en leilighet fra det forrige århundreskiftet.

Harmoniske fargevalg til hjemmet

Kjøkkenet og spisestuen

Familien til Arijana elsker å slappe av og lage mat sammen. Derfor er det ikke rart at favorittrommet hennes er kjøkkenet og spisestuen.

– For at jeg skal få litt egen tid, må jeg stå opp tidlig. Vi skravler jevnt og trutt og hele tiden med hverandre i denne familien, sier Arijana.

Kjøkkenet og spisestuen er malt med LADY Pure Color 12078 Comfort Grey.

Høsten gir en ny start

I høst vil vi se mer av Arijana som skal starte et nytt spennende prosjekt som vi vil kunne følge på hennes sosiale medier. Hun vil også fortsette med bloggingen, og selvfølgelig ta seg av noen oppussingsprosjekter!

Møblene «popper» virkelig mot de kulørte veggene. Stuen er malt med LADY Pure Color 10580 Soft Skin og soverommet i 5490 Serene Blue med LADY Pure Color.

Vi håper du ble inspirert av Arijanas hjem! Følg henne på @janaheinrici


Soverommet er malt med supermatt LADY Pure Color i 5490 Serene Blue. Takk for at vi fikk besøke deg, Arijana!

Se også den lekre Torshov-leiligheten som ble ny med LADY-farger.

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Sommerhytta ved Lyseren – vinnerhytta 2020

Vinnerne av Sommerhytta 2020 ble Øyunn og Levi! Gjennom ti uker har fire ulike par gjennomført en omfattende oppussingsprosess i Sommerhytta…

Sommerhytta i skogkanten

Esra og Arber pusser opp Sommerhytta i skogkanten. – Gjennom ti uker har fire ulike par gjennomført en omfattende oppussingsprosess…

Den koselige, hvite sommerhytta

Jeanett og Jerry skapte den koselige, hvite Sommerhytta. – Gjennom ti uker har fire ulike par gjennomført en omfattende oppussingsprosess…

Hjemme hos Emily Slotte lyser solen

Se hvor fint det ble hos Emily Slotte da hun malte om spisestuen i solgule nyanser. Den svenske kreatøren Emily…

Hytta i Kragerø fikk riktige farger

Eventyrlig oppussing i Kragerø: På Arnholmen utenfor Kragerø har endelig familien Pettersen funnet sin drømmehytte. Med tilgang til både sjø…

Slik lager du din egen unike hylle!

Ønsker du deg en slik kul og unik hylle? Se hvordan Catrine Svellingen @mykindofstyling – gjorde det!  En perfekt hylle…