Eksklusivt kjøkken i Tid for hjem

Eksklusivt kjøkken i Tid for hjem

Tid for hjem laget eksklusivt kjøkken med svarte, vertikale striper. Ved spiseplassen er det plass til familiens platespiller og vinylsamling. – Taket er malt med takmalingen  LADY Perfection i fargen 1352 Form.

Mange ønsker for nytt kjøkken

– Vi har i flere år prøvd å finne ut hvordan rommet kan fungere som kjøkken og spisestue, og med plass til å nyte utsikten – uten å finne en løsning vi var enige om, forteller huseierne i starten av programmet.

Designer Morten Bøgh Andersen syntes heller ikke det er enkelt å finne en god løsning. Eksisterende kjøkken er lite og i et siderom, og hovedrommet skal ha plass til mange ønsker. – Han lander til slutt på å flytte kjøkkenet inn i hovedrommet, fylle hele langveggen med skapinnredning, og la det gamle kjøkkenrommet få masse oppbevaringsplass.

FØR: Kjøkken i det lille siderommet bakerst i det øverste bildet. Foto: Pandora Film/ TV 2

Grå fargepalett

Bøgh Andersen er kjent for ofte å velge gråfarger, og den grå og maskuline stien får prege prosjektet også denne gangen. – Han valgte LADY-fargen 1352 Form i taket – og dette er en av våre aller mest brukte gråfarger.

LADY 1352 Form

En vinner, – en lun, behagelig og passe mørk varmgrå farge. Fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Einar maler taket

Med LADY Perfection takmaling blir taket perfekt og matt i gråfargen 1352 Form.

Matte flater

Ved å bruke samme farge i tak og på vegger, blir overgangene myke og matte. Vinduene og døren er malt sorte, og rammer inn utsikten utenfor.

De nye gipsveggene ble sparklet med Jotun Gipsskjøtesparkel Fin og Jotun Vegg & Tak Medium – og malt med LADY Pure Color i fargen 1352 Form.  Mens gulvlistene ble grunnet med Jotun Heftgrunning universal og malt med LADY Supreme Finish Silkematt 1352 Form.

Vinduer og dører grunnet med Jotun Heftgrunning universal (etter avfetting og sliping), malt med LADY Supreme Finish Silkematt , farge 0099 Sort.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Eksklusivt kjøkken

Kjøkkenfrontene er spesialdesignet og laget til dette prosjektet. De består av en kjerne i sort mdf med laminert eikefinér på flatene. På alle overflater er det frest spor slik at den sorte mdf-en kommer fram, og kjøkkenveggen fremstår dermed med vertikale striper.

Kjøkkenet er spesiallaget med fronter i eikefiner på sort mdf med vertikale striper. Gulvet blir rettet av og belagt med moderne linoleum. Se produktliste for mer info om materialer og møbler.

Innredningen fyller hele langveggen, men selve kjøkkenet er i den ene enden sammen med en frittstående kjøkkenøy. Alle benkeplater og veggflater får sort steinoverflate.

Der det gamle kjøkkenet var, er det nå blitt et rom for oppbevaring.

En plassbygget stor sofabenk i hjørnet kan brukes både som sitteplass ved bordet og som et sted å sove middag. Komfortable spisestoler skal også kunne fungere når man bare vil sitte og nyte utsikten.

Møbleringsdilemma

Kjøkkeninnredningen får ganske mye av plassen i rommet, så designeren har laget en møbleringsløsning som skal fylle funksjonene til både sofagruppe og spiseplass.

Trapp og gelender; avfettet og slipt og grunnet med Jotun Superheft Grunning, malt med LADY Supreme Finish Silkematt, farge 0099 Sort.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 Jotun Superheft grunning

Jotun Superheft grunning

 • Sikrer suveren heft
 • Suveren heft til underlaget
 • Problemløser for vanskelige underlag
 • Lett å slipe

Tid for hjem laget romslig stue i sesongens første program

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Ny og barnevennlig stue

Tid for hjem laget en barnevennlig stue, med nye farger og gjenbruk av materialer. Tak og vegger er malt med…

Ett bad- tre stiler!

Se hvordan ett bad får tre helt ulike stiler ved å velge forskjellige farger! – Her er det malt med…

Sommerlig og svalt på gjesterommet

Med nye farger fikk gjesterommet en frisk og sommerlig atmosfære. De gamle strieveggene fikk nytt liv med veggfornyeren LADY Minerals…

Elegant og gyllent på soverommet

Vi tilbringer store deler av livet på soverommet. I år er det kanskje på tide med fornyelse hjemme hos deg?…

Et godt inneklima i vårlige farger

Vi gleder oss til lysere dager! Med Jotun SENS får du ikke bare vakre, vårlige farger, men du kan også…

Opptatt av inneklima? – Velg SENS!

Vi oppholder oss mye innendørs, det er derfor viktig at vi har mulighet til å velge produkter som kan bidra…