Elegante og tøffe panelvegger

Elegante og tøffe panelvegger

Lekkert med superblank glansgrad i LADY Supreme Finish! Fargen er 12078 Comfort Grey.

Ved å ta treverk inn i interiøret, skapes variasjon og fargespill på veggene. Mange ønsker seg vakre panelvegger, men er kanskje gått litt lei av de tradisjonelle paneltypene? Vi har latt oss inspirere og laget noen alternative panelvegger som skaper et personlig og vakkert uttrykk. Akkurat dette drømmer vi om nå!

Unike vegger med smalt panel

Stående panel bidrar til at takhøyden oppleves høyere i rommet, og foretrekkes derfor av de aller fleste. Med et smalt panel – eller spiler om du vil, får veggen et lekkert uttrykk. En slik vegg kan se elegant og tidløs ut – eller moderne og kul! Her vil farger og møbler spille en stor rolle for den endelige opplevelsen av rommet. De helt smale paneltypene er ikke standard varianter i ethvert byggevarehus, men en snekkerkyndig person vil kunne splitte slette panelbord og sette opp en slik vegg.

Lekre smale panelvegger!

Hvert panel på veggen vår er håndlaget av snekkeren – og vi synes den ble superlekker! Bredden på hver spile er 30 mm, for den som vil lage en lignende vegg hjemme. Panelet er malt i den vakre, dempede «nude» nyansen, 10290 Soft Touch, i en Silkematt glansgrad med LADY Supreme Finish.

Vakre panelvegger
Her vises et litt bredere panel – og fargen er LADY Supreme Finish Halvblank 10678 Space.

Listverk til veggene

På bildene nedenfor er det faktisk brukt listverk som er satt sammen til en unik vegg! Effekten er virkningsfull og oppleves svært eksklusivt. For at veggen virkelig skal stå ut, er listene malt i en Superblank glansgrad, med LADY Supreme Finish. Fargen er 12078 Comfort Grey.

Listverk
Se også hvor fint det blir i grønt! Med LADY Supreme Finish, vil du får du en strøken finish – i akkurat den glansgraden du ønsker deg! Denne varianten er malt med i Halvblank glans.

Listverk

Fargen på den grønne veggen er LADY Supreme Finish Halvblank – 7629 Antique Green.

Matte dører, matte vegger

Her har både dørene og veggene fått samme farge – og er malt sobert og matt! Se hvor lekker denne rosa nyansen er! For slette vegger anbefaler vi den supermatte LADY Pure Color.

Lekre panelvegger
Både dørene og listene er malt i matt, 05-glans med LADY Supreme Finish 12086 Rustic Pink.

Klassisk stil

Det er også håp for den som ønsker seg en klassisk stil, men ikke er så heldig å ha en originale ornamenter i leiligheten sin! Ved å ramme inn felter på veggene med listverk, kan du skape klassiske, vakre brystninger som passer inn i et moderne interiør.

Klassisk brystning
Veggene her er gamle og originale – og nydelig malt i matt finish med LADY Supreme Finish 10678 Space.

Klassisk panel

Mykt og vakkert på soverommet! Veggene har fått den deilige dempede ferskentonen 12083 Devine – i silkematt finish med LADY Supreme Finish.

Klassisk panel

Lekker kombinasjon i lysegrått og fersken! Fargene er LADY 12083 Devine og 1024 Tidløs – malt i ulike glansgrader. Døren er malt i LADY Supreme Finish Halvblank, de lysegrå veggene i matt glans, og de ferskenfargede veggene i Silkematt glansgrad.

Les mer om hvordan du bruker de ulike glansgrader.

Brystpanel i ny look

På dette soverommet ble nederste del av veggen bygget ut og konstruert som en hylle med panel. Stilig, og samtidig en praktisk løsning, som samler bilder og dekor på soverommet.

Blått soverom

Den slette veggen er malt med LADY Pure Color 5455 Industrial Blue. Panelet er malt i samme farge med LADY Supreme Finish. Se dette soverommet i flere farger her!

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Ekstremt slitesterk
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank
 • Suveren flyt
 • Suveren finish –selv på dører og lister

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Beiset panel

Når vi snakker om panelvegger, kommer vi ikke utenom interiørbeis! Ønsker du å beholde det naturlige utseende på treverket, er LADY Pure Nature interiørbeis det rette alternativet for deg. Se bare hvor supertøft det blir med det smale panelet i en dyp, brun nyanse. Lekkert!

Beiset panel

Det smale panelet er beiset to strøk med LADY Pure Nature 9049 Valnøtt. Disse panelene er håndlaget av vår snekker og ikke mulig å få kjøpt ferdig. Snekkeren vår forteller at utgangspunktet er kledningsbord i gran (B=148mm x T=23mm). Bordene er så splittet ned til B=30mm x T=23mm.

Flere tips til interiørbeisfarger

 LADY Pure Nature

LADY Pure Nature

 • Forskjønner treverket
 • Motvirker gulning
 • Enkelt å få et vakkert og jevnt resultat
Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Julestemning med blomster og varme farger

Ikke noe skaper julestemning som blomster! Bli med oss inn til Ruby Elise Blomsterverksted i Sandefjord.  Jul hos Ruby Elise…

Harmoniske farger hos energiske Alfa

Det ble harmonisk med nye farger på vegger og tak hos Alfa Krogh. Tak: LADY Perfection 10678 Space, vegg: LADY…

Fargesetting med energiske farger

Energiske farger i interiøret gir glede og inspirasjon! Les om hvordan du kan fargesette hjemmet med fargepaletten «PLAYFUL».  Energiske farger…

Vakker fornyelse av hjemmet med maling

Maling med én farge, for harmonisk og sømløs fornyelse: LADY 0280 Caravan er en gulbrun okertone. Trappen er malt med…

Tips til varme og harmoniske fargekombinasjoner

Trenger du gode tips til fargekombinasjoner? I fargepaletten «Embrace» finnes et vell av alternativer – Les noen av fargesjef Nina…

Lyse farger hjemme hos Malin

Malin Glemme er grunnlegger av interiørmerket Layered, som produserer tepper og møbler med fokus på bærekraft. Sjekk ut grunnleggerens eget…