Møt Elisabeth Heier

Møt Elisabeth Heier

Vi ønsker Elisabeth Heier velkommen som gjesteblogger her på LADY bloggen, og vi er så glade for å få henne med på laget. Elisabeth er utrolig dyktig! Hun arbeider som interiørdesigner og stylist, og interiørinteressen er ikke bare jobb, men også en livsstil. Hun er alltid på jakt etter gode løsninger og noe vakkert å hvile øynene på. Resultatet ser du blant annet på hennes flotte blogg. Bloggen vant Elle Decoration Awards i år, og er en av Norges største inspirasjonsblogger innen interiør. Der finner du alt fra tips som er nyttige om du bygger nytt eller renoverer, til hvordan du kan skape personlighet i interiøret. Vi spurte Elisabeth noen spørsmål slik at dere kan bli litt mer kjent med henne.

Hvem er Elisabeth? :)
Jeg er 32 år gammel, bor sammen med mannen min og våre to små barn i en enebolig vi renoverer like utenfor Oslo. Jeg elsker å møte mennesker, være sammen med barna og familien min, oppdage nye steder og er en estetiker til fingerspissene. Ser vakre detaljer overalt, og finner inspirasjon like mye i det urbane bymiljø som i naturen. Jeg har utdannelsen min fra interiørdesign og kunstfag, og å ta bilder er noe av det beste jeg vet.

Elisabeth Heier - gjesteblogger

 

Elisabeth Heier - gjesteblogger

 

Elisabeth Heier - gjesteblogger

Her er noen bilder Elisabeth har tatt av sitt delikate kjøkken

Hva gjør du en søndag uten planer?
Da tar jeg med meg familien på oppdagelsesferd utendørs. Øyene i Oslofjorden, Vigelandsparken eller skogen der vi bor. Er det skikkelig dårlig vær lager vi kanelboller, hører musikk, perler, tegner og koser oss inne.

Elisabeth Heier - gjesteblogger

Kosestund på terrassen

 

Mine tre LADY-favorittfarger:

LADY Soft Skin, LADY Minty Breeze og LADY Klassisk hvit er mine 3 favorittfarger.

Elisabeth Heier sin favorittfarge

 

Elisabeth Heier sin favorittfarge

 

Elisabeth Heier sin favorittfarge

 

Hele huset vårt er malt i Klassisk Hvit, og dører, vinduer og lister bestilt i samme farge fra fabrikk. Den rene hvite fargen går til alt, og lar seg uproblematisk kombinere både med varme og kalde farger. LADY Soft Skin har jeg på lille Sophias rom, og fargen er varm og feminin uten at den er for søt på et jenterom. LADY Minty Breeze har Ole på fem valgt fra fargekartet selv, og jeg synes han gjorde et godt valg når vi skulle male rommet hans. Det er en veldig vakker og myk grå mintfarge som jeg planlegger å kombinere med LADY Klassisk Hvit og detaljer i sort og tre. Jeg gleder meg til å gjesteblogge på LADY Inspirasjonsblogg, og å få lov til å dele noen av mine prosjekter med dere!

 

Elisabeth Heier - gjesteblogger

Elisabeth sitt hjem er malt med fargen Klassisk Hvit, en farge som passer til alt!

Alle foto: Elisabeth Heier

Her kan du se Elisabeth sitt første innlegg her på bloggen: «Fra babyrom til jenterom»

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

La deg inspirere av mørke farger

Mørke farger gir et eksklusivt og elegant uttrykk i hjemmet, og vi benytter anledningen til å inspirere med noe av…

7686 Mindful Green – en balansert grønntone

Vårt nyeste LADY-fargekart, CANVAS, presenterer flere grønne fargenyheter – som for eksempel den dype, mørke fargen 7686 Mindful Green! La…

Vakker Oslo-leilighet med kalkmaling

Hjemme hos Emilie Frøyland er det grønt og beige som spiller hovedrollene. Bli med inn i det avslappende og lekre…

Bli med Eventyrlig oppussing til Vingelen

Den vakre fjellbygda Vingelen, et stykke utenfor Røros, er kledd i vinterdrakt, og gutta i Eventyrlig oppussing skal pusse opp…

Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Fargenyheten fra Jotun, LADY 20217 Muted Coral, er det mange som har forelsket seg i. Vi var veldig stolte over å…

Eventyrlig oppussing på Svalbard

Eventyrlig Oppussing tilbake på Svalbard og denne gang i nydelige høstfarger. Hytta de skal pusse opp ligger med utsikt over…