Ett bad- tre stiler!

Ett bad- tre stiler!

Se hvordan ett bad får tre helt ulike stiler ved å velge forskjellige farger! – Her er det malt med den dempede minttonen LADY Aqua 6378 Iconic.  

Stadig flere velger malte flater fremfor fliser på badet, noe som gir deg flere muligheter til fornyelse!

Bad med malte flater – i tre stiler!

Vi tilbringer mer tid på badet! Badet er et rom for velvære, avslapning og egentid – her ønsker vi oss en behagelig atmosfære. Med malte flater kan man skifte farge uten spesielt mye innsats, det gir deg muligheten til å skifte uttrykk til en langt mindre kostnad enn med for eksempel fliser når man ønsker en forandring. Da kan man også tørre å være litt modigere i fargevalgene og skape akkurat den stemningen man trives med!  For å inspirere og vise mulighetene  har vi har satt sammen tre vakre baderomspaletter og malt ett bad – ja, tre ganger.

Svalt og forfriskende blågrønt

Den første paletten vi introduserer består av dempede, blågrønne toner.  Alle er svale og behagelige toner, perfekte for å gjenskape en følelse av spa og velvære i eget hjem. Mange elsker nettopp følelsen av friskhet, luft og ro,  for det er jo nettopp det de blågrønne tonene gjør, – de skaper en helt egen avslappende stemning.

Vask og badekar fra @bella_tonsberg. Blandebatterier: Tara fra Dombracht. Lampe fra Astep/Kollektedby. Speil fra Frama. 

LADY Aqua 6378 Iconic, en dempet minttone som er perfekt på badet. Hyllen over badekaret er malt i LADY Aqua 6352 Evening Green.

 LADY Aqua

LADY Aqua

 • Vakre, silkematte våtromsvegger
 • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem
 • Fuktbestandig
 • Dekkgaranti

Samtlige farger i denne paletten har et grålig slør over seg. LADY 6351 Tender Green er den lyseste valøren i paletten, den er sval og tander i uttrykket. LADY 6378 Iconic er en moderne mellomtone som understreker det blågrønne og skaper det friske uttrykket. En noe mørkere mellomtone, LADY 6352 Evening Green, vil være med å understreke noe mer av det grålige, men også tilføre en diskret og noe dypere kontrast.

 Ikke vær redd for å tenke nytt, – du vil nyte badet til det fulle, med disse behagelige fargene.

Tips: Dette er en palett som står seg godt til både lyse og mørke gulv og detaljer. Underbygg svalheten med å kombinere lyse, rene fliser og detaljer i lyst treverk – eller stram opp uttrykket med mørke fliser og detaljer i sort, krom eller børstet stål.

Lunt, gyllent og frodig uttrykk

Denne paletten har dempede, lyse gultoner i kombinasjon med en dyp og grønn kontrast. Det er et godt utgangspunkt for alle som ønsker seg et lunt og diskret uttrykk, – et lite innslag av noe frodig. Her vil basisfargen LADY 12118 Hummus skape en lys, lun og gyllen base. Dette er en farge som er vennlig og varm å møte på baderommet hver eneste dag. Fargetonen er diskret og moderne. Mange vil nok si at dette er herlig blanding av gult og beige.

Vask og badekar fra @bella_tonsberg. Blandebatterier: Tara fra Dombracht. Lampe fra Astep/Kollektedby. Speil fra Frama. 

LADY 12118 Hummus er en lys, lun gultone. Den oppleves som varm og imøtekommende og er dempet, behagelig og elegant. Sammen med LADY 10961 Raw Canvas (vask- og dusjnisje), gjør de baderommet til en gyllen og lun base.

Underbygg gjerne det frodige uttrykket med naturelementer,  med planter og detaljer i tre blir badet en herlig oase å starte og avslutte dagen i.

For å understreke gyllenheten i paletten, kan man hente inn fargen LADY 10961 Raw Canvas. Sammen med LADY 12118 Hummus vil denne gylne fargen også fungere strålende til dype grå, brune og sortaktige farger, som kan være trygge valg på f.eks gulvfliser og baderomsmøbler. Det frodige innslaget i denne paletten, kommer i form av en dyp grønn kontrast; LADY 8422 Green Marble.– den kan være med å gjøre rommet unikt. Kanskje har du en dusjnisje, en baderomshylle el.l som ville kledd en slik farge, og med det skape en lekker dybde og kontrast i rommet.

Vi ønsker at de nye baderomspalettene skal inspirere deg til å velge stil og stemning selv. Gi badet et personlig preg, og velg farger som pleier sansene!

– Nina Klæboe Mørkve, Skandinavisk Fargesjef.

Rustikke og varme jordfarger

Dette er paletten for deg som foretrekker varme. Ved å hente inn brente toner som LADY 11175 Adventure, skapes følelsen av noe sydlig og eksotisk.  Vi elsker å se denne fargen på et helt bad, den setter fyr på omgivelsene.  Lunt og varmt, – nærmest som ditt helt egne, lille hammam.

Vask og badekar fra @bella_tonsberg. Blandebatterier: Tara fra Dombracht. Lampe fra Astep/Kollektedby. Speil fra Frama. 

LADY 11175 Adventure er en brent oransjetone. Fargen er gyllen, jordnær og lun. Den er som et lite eventyr av gult, rødt og oransje.

Eksotiske og rustikke kombinasjoner

Dette er naturlige jordfarger på sitt beste, som også er enkle å kombinere med for eksempel marokkanske, mønstrede gulv og grovere detaljer i treverk, for den som ønsker å forsterke det eksotiske og rustikke uttrykket. Med klassiske beige og brune farger som LADY 1140 Sand og LADY 1929 Muskattnøtt, vil du oppdage den dype, grundige varmen som ligger i disse utvalgte fargene.

Fotograf: ©Trine Hisdal/Tinagent | Styling: Kråkvik & D’Orazio

Stor takk bella.no/@bella_tonsberg for lån av vask og badekar.

 LADY Aqua

LADY Aqua

 • Vakre, silkematte våtromsvegger
 • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem
 • Fuktbestandig
 • Dekkgaranti

LADY Aqua  og Jotuns våtromssystem

Et trygt valg for våtrom – godkjent av SINTEF

LADY Aqua kan brukes på vegger og tak på badet ditt. Malingen inneholder filmkonservering som hemmer vekst av sopp på overflaten, som gjør at resultatet holder seg flott i rom med mye fukt. LADY Aqua inngår som en del av Jotuns godkjente våtromssystem og er det eneste SINTEF-godkjente våtromsystemet på markedet. Systemet er  vanntett og det er også godkjent for bruk i dusjsonen.

Silkematt og vakker

Mange våtromsmalinger har høy glansgrad – LADY Aqua her et unikt utseende med sin vakre, silkematte finish – en vakker finish som harmonerer vegger godt med øvrig materialvalg på badet – både matte og blanke fliser, blanke og børstede metalldetaljer, blanke glass og ulike tresorter gir vakre uttrykk i rommet.

God vaskbarhet

Baderommet er et rom hvor alle flater rengjøres hyppig, med malte flater på badet er det mindre fuger, som letter rengjøringen. LADY Aqua er enkel å vedlikeholde og vaske, den har vaskeklasse 1 og har en vanntett overflate som hindrer fukt å trenge inn i underlaget.

I Jotuns våtromssystem inngår produktene

 • JOTUN Våtromssparkel
 • JOTUN Grunning/Lim for våtrom
 • JOTUN Glassfiberstrie for våtrom finstruktur (J-100V) / lavstruktur (J-135V)
 • LADY Aqua

Slik gjør du

I disse filmene lærer du hvordan du går frem når du skal male våtrom. LADY Aqua våtromsmaling inngår i Jotuns godkjente våtromssystem, er fuktbestandig og gir deg vakre silkematte våtromsvegger. Se begge filmene for en fullstendig instruksjon av våtromssystemet.

LADY Aqua 10961 Raw Canvas; og vakre detaljer i naturlige farger. Vi gjør oppmerksom på at strien som inngår i våtromssystemet har en fin struktur, på dette bildet er det benyttet JOTUN Glassfiberstrie for våtrom finstruktur (J-100V)

Les også om Frida Fahrmans tidløse bad her.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

STORIES – fortellingen om de nye fargene fra LADY

Med presentasjonen ved Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen, og den vakre utstillingen på det gamle Munch-museet på Tøyen i Oslo,…

Nytt fargekart fra LADY – STORIES

LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2023! Fargekartet, som bærer tittelen STORIES, inneholder tre inspirerende fargepaletter som bidrar til å…

SERENE PRESENCE – Dempede pasteller

Det nye fargekartet STORIES inneholder 3 nye fargepaletter for 2023, og mange nye, vakre farger. I paletten SERENE PRESENCE møtes…

CURATED LIVING – sofistikert nostalgi

Fargepaletten CURATED LIVING fra det nye globale fargekartet STORIES er preget av sofistikert nostalgi, moderne nøytraler og spennende aksenter. Utforsk…

NATURALLY GROUNDED – Frodig fargeharmoni

Rustikke og jordnære fargeharmonier utgjør fokuset i fargefortellingen NATURALLY GROUNDED fra LADYs nye fargekart STORIES. Utforsk den naturlige fargepaletten her….