Eventyrlig hytte i havgapet

Eventyrlig hytte i havgapet

Endelig er det tid for en ny sesong av Eventyrlig Oppussing på TV3! I sesongen første episode reiser Halvor og gjengen til en sliten familiehytte i havgapet på Jæren. Bli med inn og se det lekre resultatet!

Strandhytte på Jæren

Vi møter Eventyrlig Oppussing-gjengen i strålende sol på Jæren. Omgitt av idylliske sandstrender og glitrende hav, ligger ukens prosjekt – en litt sliten familiehytte.

Halvor Bakke inntar Orrestranda, og ser raskt at bygget behøver både omsorg og kjærlighet. Familien gir Eventyrlig Oppussing helt frie tøyler – og innen uken er omme har den beskjedne hytta fått store panoramavinduer, bedre romløsning og delikate fargekombinasjoner!

Eventyrlig drømmekjøkken

Hyttas opprinnelige kjøkken var lite, upraktisk og gammelmodig. Ikke bare var rommet trangt, men kjøkkeninnredningen var faktisk så lav at Halvor måtte huke seg ned for å nå vasken.

Det gamle kjøkkenet på Orre i Eventyrlig Oppussing

Før: Slik så kjøkkenet ut før Eventyrlig Oppussing kom på besøk. Utsikten er riktignok flott – men kjøkkeninnredningen var så lav at Halvor og teamet måtte bøye seg ned…

Det lille kjøkkenet – og veggene – rives. Det nye kjøkkenet flyttes til langveggen i det som skal bli familiens nye og romslige oppholdsrom. Den åpne kjøkkenløsningen sikrer at familien får et lyst, langt og deilig kjøkken som det er godt å være i!

Nytt kjøkken på Eventyrlig Oppussing

For et drømmekjøkken! De heksagonale flisene på kjøkkenveggen, som er håndlaget i Marokko, bidrar til å gi hytta et jordnært, men likevel kreativt uttrykk. Listene er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 9918 Klassisk Hvit, taket er malt med LADY Perfection i samme nyanse.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

Markedets beste maling – til tre og panel
 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Perfection

LADY Perfection

Perfekt, helmatt tak
 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Nytt kjøkken på Eventyrlig Oppussing

De heksagonale flisene er også lagt på deler av kjøkkengulvet. Legg merke til den lekre benkeplaten som er laget av resirkulerte plastflasker!

En sval stue i dempet mint

Familien ønsket seg en stue som det er godt å være i og som inspirerer til kos og hygge – og det fikser selvsagt Eventyrlig Oppussing!

Før-bilde av hytta på Orre, Eventyrlig Oppussing

Før: Slik så stuen og kjøkkenet ut tidligere. 

Før-bilde av spisestuen på strandhytta på Orre, Eventyrlig Oppussing

Før: Kjøkkenveggene stjal mye dagslys fra resten av oppholdsrommet. Familiens spisestue fremsto derfor som både mørk og trang før Eventyrlig Oppussing inntok Orrestranda.

Nytt kjøkken

Den nye romløsningen, med kjøkken ved langveggen, sikrer at familien får en hyggelig, komfortabel og avslappet spiseplass ved de fantastiske panoramavinduene.

Familien får også en plassbygd sittebenk og bokhylle, som binder oppholdsrommet sammen og skaper en ekstra, hyggelig sone. Bokhyllen, bordet og sittebenken er plassbygd og malt med LADY Supreme Finish Pure i 7637 Exhale.

LADY 7637 Exhale er en dempet minttone som skaper et svalt, pustende og avslappende uttrykk i rommet. Fargen er spesielt god å omgi seg med når man skal roe seg ned og finne hvilepulsen.

Eventyrlig oppussing på Orre.

De heksagonale flisene skaper et blikkfang i rommet.

Eventyrlig Oppussing av strandhytte på Orre, Jæren

Dette er familiens nye koseplass. Bokhyllen, bordet og sittebenken er plassbygd og malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 7637 Exhale. Listene er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 9918 Klassisk Hvit, taket er malt med takmalingen LADY Perfection i samme nyanse.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

Markedets beste maling – til tre og panel
 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Perfection

LADY Perfection

Perfekt, helmatt tak
 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Ny spisestue på Orre, Eventyrlig Oppussing

Her er det rom til mange hyggelige middager – med fantastisk utsikt over Orrestranda!

Halvor Bakke

Halvor Bakke vet hva som skal til for å forvandle en sliten familiehytte til en lun oase!

Det deiligste soverommet på Orrestranda!

Hovedsoverommet har en slående utsikt, men plassen blir ikke utnyttet godt nok. Halvor roterer sengen, slik at utsikten fra de store vinduene er det første som møter deg når du våkner om morgenen.

Før-bilde av hovedsoverommet på Orre, Eventyrlig Oppussing

Før: Slik så hovedsoverommet ut før. Halvor har blant annet snudd sengen for å få mest mulig ut av utsikten.

Panelet på soverommet blir malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 7163 Minty Breeze, som er en litt gråaktig minttone. Den er ikke pastellaktig, men passer perfekt til et mer dempet og diskré uttrykk. Den omsluttende fargetonen skaper en rød tråd til familiens store oppholdsrom.

– Dette blir det deiligste soverommet på hele Orrestranda, slår Halvor fast. – Her ligger alt til rette for en god natts søvn!

Hovedsoverommet på Orre malt i Minty Breeze

Et deilig soverom i lune og avslappende fargetoner. Panelet er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 7163 Minty Breeze. Listverket og takpanelet er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 9918 Klassisk Hvit.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

Markedets beste maling – til tre og panel
 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Hovedsoverom på Orre malt i Minty Breeze

Tenk å våkne til denne utsikten!

Soverommet på Orre malt i Minty Breeze

Halvor har innredet med naturlige materialer, i bomull og lin, for å styrke det litt jordnære og omsluttende uttrykket som 7163 Minty Breeze skaper. Dette er et rom det er godt å oppholde seg i!  

Lun uteplass til hele familien

Også ute blir familiehytta kraftig fornyet. I tillegg til å bytte til en industrimalt og råtesikker kledning, skaper Torkel også en deilig uteplass til familien.

Kledningen er industrimalt med TREBITT 0675 Seterbrun og har dermed den beste beskyttelse for det tøffe været! – De smarte leveggene kan rulles ut når det er behov for det, slik at familien alltid er sikret en lun og trivelig sitteplass – selv på Jærens vindfulle strender!

Uteplass på hytta på Orre

Her ble det strøkent! Kledningen er ferdigmalt med to strøk TREBITT 0675 Seterbrun fra G3 Gausdal Treindustrier /ULTIMALT kledning 630 låve rett.

Tips! Bygge nytt? Med industrimalt kledning kan du montere ferdig malt kledning året rundt! Og du kan fritt velge farge fra Jotun og type kledning som passer til huset eller hytta. Les mer her!

Tid for opplevelser

Den slitne hytta har fått nytt liv – og familien er storfornøyde med resultatet! Etter noen lange dager med oppussing, er det tid for noen eventyrlige opplevelser for Halvor, Ole og Torkel. Gutta kan ikke surfe, men de prøver likevel!

Gutta i Eventyrlig Oppussing surfer

Vi gleder oss til å følge Eventyrlig Oppussing videre gjennom sesongen!  Episodene sendes på torsdager 21.30 på TV3, og er tilgjengelig på VIAFREE og VIAPLAY. Repriser sendes på tv søndager kl. 20:00 og tirsdager kl. 20:30. 

Her finner du mer informasjon om hvilke materialer og produkter som er benyttet i denne episoden.

Foto: Ragnar Hartvig

Mer hytteinspirasjon? Les om den fine hytta i Sandefjord!

Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep – Innholdsprodusent

Christina er svært opptatt av farger og interiør. I samarbeid Jotuns dyktige fargeeksperter, deler hun fargeinspirasjon og tips til enkel fornyelse i hjemmet.

Eventyrlig oppussing på Svalbard

Eventyrlig Oppussing tilbake på Svalbard og denne gang i nydelige høstfarger. Hytta de skal pusse opp ligger med utsikt over…

Hytta på Hurum blir helt eventyrlig

I sesongens fjerde episode tar gutta turen til Hurum for å pusse opp en bitteliten hytte med mange trange rom….

Eventyrlig hytte på Vestfoldkysten

På Vestfoldkysten, midt mellom Sandefjord og Larvik, nærmere bestemt Kjerringvik ligger det ei hytte på et svaberg nesten nede i…

Eventyrlig hyttemagi på Hvaler

En fantastisk beliggende hytte på Hvaler har ymse stiler som nye eiere ønsker å gjøre noe med. Eventyrlig-gutta får frie…

Sommerhytta til Heidi og Patrick

Gjennom 10 uker av «Sommerhytta» på TV 2, har vi fulgt fire unge deltagerpar, som har konkurrert om å vinne…

Sommerhytta til Leona og Håvard

Gjennom 10 uker av «Sommerhytta» på TV 2, har vi fulgt fire unge deltagerpar, som har konkurrert om å vinne…