Sommerhytte i nye farger

Sommerhytte i nye farger

Hytte i blått – med smak av hav

Hytte i blått – med smak av hav

Hytte i blått ved havet i Sandefjord. Malt i en innbydende fargepalett, som både snakker med havet og det vakre lyset vi oppplever ved sjøen. Velkommen inn! 

Blått – for fred og balanse

Hytteeierne har valgt en blågrønn palett til de største rommene. LADY 5490 Serene Blue er en påminnelse om roen som finnes mellom himmel og hav. Fargen er myk, men gir likevel en tydelig signatur. Full av selvtillit skaper denne fargen stemning i interiøret, samtidig som den enkelt kan kombineres med andre farger.

Merk at tak og vegger er malt i samme farge hele veien, for helhet og harmoni i hvert rom. LADY 5490 Serene Blue og LADY 7637 Exhale glir vakkert over i hverandre mellom stue og kjøkken. Vegger er malt med supermatte LADY Pure Color og lister, dør og tak er malt med LADY Supreme Finish, i matt glansgrad.

LADY 5490 Serene Blue

Vegger og peis er malt i LADY Pure Color 5490 Serene Blue. Lister og tak er malt med LADY Supreme Finish matt glansgrad, i samme farge. 

Blått har alltid vært roens farge, og med denne nyansen kan du skape en fredfylt og balansert atmosfære hjemme.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Spiseplass mellom stue og kjøkken

Spiseplassen, med det rause runde bordet, får en sentral beliggenhet midt i hytta. En god løsning for lange måltider og en kjekk «pausestasjon» for en kaffekopp og god tid med godt lesestoff.

Hytta, eller hjemmet ditt, er steder vi kan gjøre unike og personlig gjennom tingene vi velger å omgi oss med. Dette gjelder både fargevalg, interiørdetaljer og ulike teksturer.

LADY 5490 Serene Blue_LADY 7637 Exhale

Kjøkkenet er lekkert i lyst tre, og vinduene gir naturlig lys til matlaging. Den store kjøkkenøya er imponerende praktisk og pen, med skuffer, skap og stor benkeplass.

LADY 7637 Exhale

En drøm av et kjøkken, malt i den dempede, minttonen LADY 7637 Exhale. En blågrønn tone med et grålig skjær over seg. Perfekt til sted ved havet! Innredning fra Designa. Vegger er malt med LADY Pure Color. Tak og lister er malt med LADY Supreme Finish, matt glansgrad. 

Husk taket!

Når vi pusser opp, er det ofte veggfargen som får vår største oppmerksomhet. Taket blir gjerne en glemt overflate, til tross for hvor stor del av rommet taket utgjør – og hvor viktig det er for helhetsinntrykket.

Med riktig fargesetting av taket, får du en helt annen helhet og opplevelse av rommet.

LADY 5490 Serene Blue_LADY 7637 Exhale

LADY 7637 Exhale er en lett og subtil minttone som inviterer til stillhet og ro. Her møter den LADY 5490 Serene Blue i overgangen mellom stue og kjøkken.

Les mer om fargesetting av taket her.

Elegant entre

Som i stuen og kjøkkenet, er entreen malt med samme farger på vegg, lister, dører og tak. Helhet og harmoni og nydelig utført med matt finish. Utnytt muligheten du har til naturlig oppbevaringsplasser, så du slipper unødvendig mange småmøbler i gangen og entreen.

LADY 11173 Humble Yellow_LADY 7637 Exhale

Vakker overgang mellom den dempede minttonen LADY 7637 Exhale og den lyse, grågyle LADY 11173 Humble Yellow i det ene gjesterommet. Møbelsnekker Thorfinn Myhre har laget den vakre nisjen. Vaser og krukker fra RubyElise. 

Diskret og elegant gjesterom

LADY 11173 Humble Yellow er en lys, grågul tone. Fargen har et nemlig et grålig slør over seg og er en diskret og sofistikert gultone som gir plass til andre aksenter uten selv å forsvinne i bakgrunnen. Prøv den ut selv!

LADY 11173 Humble Yellow

Veggen i det nydelige gjesterommet er malt med LADY Pure Color i fargen LADY 11173 Humble Yellow. Med plass til en liten arbeidspult, blir rommet hyppig brukt.

Magisk og beroligende soverom

Til soverommet valgte hytteeierne LADY 20145 Wisdom – en helt spesiell farge, som mange har falt for. Dette er en dyp plommetone, som virker samlende og gir deg ro. Perfekt til soverom, der man skal finne ro og få overskudd etter lange dager i sola, eller en høstdag i regnvær.

LADY 20145 Wisdom

Denne fargen tilfører både magi, eleganse og dybde

LADY 20145 Wisdom

Fargepaletten til hytta

Her ser dere fargepaletten som er brukt. Er den ikke vakker? Fra blågrønt, til mint, grågult og plomme.

Anneks med rom til mange gjester

Annekset har to gjesterom; med to helt ulike uttrykk Det første er malt i LADY Supreme Finish 5489 Free Spirit; en grønnaktig blå tone. Fargen er forfriskende og levende, samtidig som den føles sval. Dette er en kvikk blåtone med en stor andel grønt i undertonen. En herlig farge til et gjesterom ved havet.

LADY 5489 Free Spirit

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Naturlig og lyst treverk

For en en hvit og naturlig vakker finish som fremhever treverket og reduserer gulning, er det i det andre gjesterommet beiset med LADY Pure Nature White.

LADY Pure Nature White har en nydelig hvittone, som gir et rent og naturlig preg på rommet.

 

 LADY Pure Nature White

LADY Pure Nature White

 • Enkel å påføre og drypper ikke – perfekt til tak
 • Gir lyst og vakkert tre
 • Bevarer utseende over tid
 • Til ubehandlet tre

Gulvet er malt med Trestjerners Gulvmaling i fargen 1434 Elegant. En vakker kontrast til de andre rommene.

Takk for oss

Dette er virkelig en herlig hytte; vi skulle gjerne blitt litt lenger.

Jotun 0731 Demihvit

Ute er hytta malt i fargen Jotun 0731 Demihvit. For beste beskyttelse, mal med Drygolin Nordic Extreme.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

 • Vår suverent beste noensinne – holder lengst!
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Foto & styling: Annette Nordstrøm

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Interiørdesigner med kjærlighet for maling!

Christina Pettersen Skjevik er en kreativ og aktiv interiørdesigner. Hun har tatt ut en vakker fargepalett fra LADY. Velkommen inn…

Et drømmekjøkken i dempede nyanser

Et drømmekjøkken i tidløs design. – Kristin og Borgar Lindhjem bygger nytt gårdshus på Lindhjem gård, og det lekre kjøkkenet…

Tid for hjem med lekker fargetrio fra LADY

I sesongen siste Tid for Hjem, er det en småbarnsfamilie som får fornyet interiøret, med blant annet en lekker fargetrio…

Vårlig vakkert med rosa stue

Med en rosa stue får man virkelig en «boost» av vårlig energi! Endelig har dagene blitt lenger, og vi nyter…

Naturlig okerfarge på kjøkkenet

Bli kjent med LADY 0280 Caravan. En klassisk okerfarge, denne gangen i moderne omgivelser i et fantastisk hus i Åsgårdstrand,…

Vårlig glassveranda hjemme hos Hanna

Hjemme hos Hanna Östberg har glassverandaen fått en vårlig oppgradering. – Den interiørdesign- og fargegale Hanna har testet den nye…