Farger er livet for Line

Farger er livet for Line

Velkommen til en sniktitt hjemme hos Line på Husvik og familiens drøm av et sted ytterst i Oslo-fjorden; harmonisk fargesatt av en Line selv, som lever og ånder for nettopp farger. Veggen i spisestuen er malt med LADY Supreme Finish matt i fargen LADY 1037 Sandsten. Taket er malt med LADY Supreme Finish halvblank 1001 Eggvhvit

Farger setter preg på alle dagene

Line er fargekonsulent og hverdagene handler om å gi gode og gjennomtenkte fargeråd til alle henvendelsene, som kommer på LADY Inspirasjonsblogg og Jotun Uteinspirasjon. – Og når nordmenn det siste året har brukt mer tid enn vanlig i hjemme og på hjemmekontor, så har det blitt mange tusen fargeråd, bare de siste månedene. Line synes det er utrolig hyggelig å få lov til å være med å fargesette hjemmene til folk; både inne og ute.

Favorittplassen. Her henter jeg energi og inspirasjon; med kaffekoppen om morgenen og utsikten mot haven!

Farger skal snakke sammen

Hun er opptatt av å tenke helhetlige fargekombinasjoner, og at fargene inne skal snakke med fargene ute. Og det bærer også hennes hjem preg av. Med en fantastisk beliggenhet ved havet, har Line og familien skapt en drøm av et sted, selvfølgelig fargesatt i vakre farger fra Jotun.

0761 Jotun Varmgrå og Jotun 1001 Egghvit

Frodig have og nydelig hus som er malt med Drygolin Nordic Extreme i fargen Jotun 0761 Varmgrå. Detaljer er malt i fargen Jotun 1001 Egghvit.

En utsikt som de fleste bare drømmer om.

Fargen som har levd lengst i huset

Line inspireres av de nye fargekartene fra LADY og elsker å teste dem ut; så hun maler oftere enn de fleste av oss. Farger skal være gode i  alle rom og må prøves ut! – Men den fargen som har levd lengst i huset er LADY 1037 Sandsten, forteller Line. – Og denne fargen finner vi i spisestuen, som er malt med LADY Supreme Finish i matt glansgrad. Tonen er lys og nøytral og tar ikke for mye oppmerksomhet, men den harmonerer med de ellers kulørsterke tonene i tilstøtende rom. – Denne fargen finner man også ute i naturen, sier Line. – Derfor lever jeg så godt med den.

LADY 1037 Sandsten

LADY 1037 Sandsten er en dempet gul tone, som fungerer vakkert til mørke detaljer og fargesterke toner i tilstøtende rom. Taket er malt med LADY Supreme Finish halvblank i fargen LADY 1001 Egghvit.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

LADY 1037 Sandsten

Spennende detaljer og en utsikt som det er umulig å bli lei av!

Energi i kontraster som snakker sammen!

Farger skal harmonere med husets sjel, sier Line. Stuen med tømmervegger er malt i fargen, som hun beskriver som helt magisk, LADY 20145 Wisdom. Dett er en dyp og svartaktig rødlilla tone. Fargen tilfører både magi og eleganse. Dybden i denne fargen gjør den unik. – På tømmerveggene, som er malt mange ganger før, fungerer den bare helt fantastisk, fortsetter Line. Hun er rett og slett forelsket i denne fargen.

Fargevalgene mine her hjemme speiler hvem jeg er; en person full av kontraster.

LADY 20145 Wisdom

Muren er malt med LADY Minerals Revive i fargen LADY 1877 Valmuefrø. Arbeidsrommet bak er malt med LADY Supreme Finish 8546 Local Green.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Tidsriktig fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

LADY 20145 Wisdom

Legg merke til spillet som lyset fra vinduene skaper i fargen LADY 20145 Wisdom.

Frodig på arbeidsrommet

Arbeidsrommet til Lines mann er malt i fargen LADY 8546 Local Green, en gyllen og frodig grønntone. Den kan også beskrives som en kakigrønn farge. Igjen har Line valgt å male med en LADY Supreme Finish i en vakker matt glansgrad på panelet.

LADY 8546 Local Green

Peoner

Hva er vakrere enn peoner fra haven?

Takhøyde for vakre farger

En annen farge som Line har forelsket seg i er LADY 5180 Oslo. Dette kjærlighetsforholdet oppstår når en fargetone er hverken det ene eller det andre, og LADY 5180 er liksom ikke helt blå og heller ikke grønn. – Fantastisk, synes Line. Og i kombinasjon med LADY 0553 Ascott, er det godt å sovne til disse fargene, smiler Line.

LADY 5180 Oslo

Soverom med fantastisk sjøutsikt og vakre farger!

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

LADY 5180 Oslo

En gammel arbeidsbenk fungerer perfekt på soverommet; god plass til magasiner og en tøff kontrast til det malte panelet.

LADY 9938 Dempet Sort

Det er på tide å si takk for oss. Entreen er malt med LADY Supreme Finish i LADY 9938 Dempet Sort.

0734 Brunsvart og 0761 Jotun Varmgrå

En fantastisk Klatrehortensia sier velkommen og på gjensyn!

Takk for oss!

Les også om harmonisk fargesetting hos Kristin!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Rustikke, rå og ærlige farger

Rustikke farger og overflater omfavner oss i fargetemaet «EMBRACE». Farger på bildet over: Vegg: LADY Pure Color 12179 Embrace, gulvlister:…

Farger med energi og kreativ glede

Farger med energi! I LADYs fargekart TOGETHER presenterer fargepaletten PLAYFUL, som er både glad, selvsikker og energirik. Bilde over: Vegg:…

Beroligende farger i vakkert samspill

Beroligende farger gir rom for refleksjon og samhold. Fargepaletten «CHERISH» inspirerer til myke kombinasjoner. Bilde over: Vegg: LADY Wonderwall 12182…

Hjemme hos Kirsten Visdal

Kirsten Visdal elsker LADY-fargen 10678 Space, og dette ble basefargen i familiens nyoppussede allrom. Tilslutt så jeg bare stripete vegger…

Hjemme hos Emma Ekman

Velkommen hjem til Emma Ekman og hennes villa fra 1956, og la deg inspirere av hennes øye for farger og…

Hyggelig hjemmekontor med nytt skrivebord

Med et hyggelig hjemmekontor og selvlaget skrivebord, får du en god start etter sommerferien!  Hjemmekontor med høy trivselsfaktor I august…