Harmonisk fargepalett til hele huset

Harmonisk fargepalett til hele huset

Kristin Lindhjem har utformet en nydelig og harmonisk fargepalett til det nye huset i Sandefjord. Rommene er malt med LADY Pure Color 20120 Organic Red og LADY Pure Color 7629 Antique Green.

Åpen løsning

Som en mellomstasjon, mellom funkishuset i Oslo og drømmehuset på Lindhjem Gaard i Larvik, flyttet Borgar og Kristin Lindhjem til et nyoppført hus i Sandefjord. Kristin er meget dyktig til å sette sammen smakfulle fargekombinasjoner og skape harmoniske rom, og jobber som interiørdesigner i Studio Lindhjem, som de driver sammen.

Med åpen stue og kjøkkenløsning ble fargene Lady 20120 Organic Red og Lady 7629 Antique Green valgt for å markere soneinndelingen. Det brune kjøkkenet med trestruktur står godt til den varme, brente rødtonen, som igjen harmonerer med den dempede, grønne veggfargen.

LADY-Organic-Red-Kristin-Lindhjem

Med glassvegg inn mot stuen kan man skimte den grønne duse fargen, samtidig som lyset slipper inn i stuen. To farger som står godt til hverandre. Den samme funksjonen får glassveggen fra stuen og inn mot kjøkkenet. – Kjøkkenet er fra IKEA, glassvegg fra Stiil AS, lampe fra KID Interiør, kran fra quooker.

De harmoniske fargenyansene markerer sonene i det åpne rommet.

 

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

LADY-Organic-Red-Kristin-Lindhjem

LADY Pure Color 20120 Organic Red er en varm og nydelig farge til kjøkken. Skåler fra Søstrene Grene, saks: House Doctor.

Harmonisk fargepalett til stue og kjøkken

Farge til taket

Taket har fått fargen LADY Perfection 0552 Tudor. En gråaktig (greige) tone med varme hint, som står seg godt til litt mer kulørte farger som LADY 20120 Organic Red og 7629 Antique Green. Kontrasten mellom tak og vegger blir mer harmonisk med den lyse, gråaktige tonen.

LADY-Antique-Green_Kristin-Lindhjem

Glassveggen mellom stue og kjøkkenet gir lys og en åpen atmosfære! Veggfargen er LADY Pure Color 7629 Antique Green, og taket er malt med LADY Perfection 0552 Tudor. Sofa fra Sofacompany, vegglampe: Please Wait to be Seated, bord fra House Doctor.

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti
LADY-Antique-Green

Gulvteppet er kjøpt på et marked i Sør Afrika, bordpynt fra Mitt Hjem AS. Bildelisten er malt med LADY Supreme Finish Matt 7629 Antique Green.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Her har det vakre fatet fra Aina Sollie Steen fått plass på hyllen. Vase fra Mitt hjem AS.

Praktisk og dekorativ spilevegg

Ekteparet valgte å sette inn en spilevegg i stede for å tette igjen mot trapperommet. Det gir en mer luftig og åpen løsning, samtidig som den ivaretar sikkerheten og blir et dekorativt element til spisestuen. Spilene er malt i samme farge som veggene, med LADY Supreme Finish Halvblank 7629 Antique Green.

LADY-Antique-Green_spiler_Kristin-Lindhjem

Spiler: LADY Supreme Finish Halvblank 7629 Antique Green.Spisebord: IKEA, stoler: Jotex, vase: Ruby Elise.

Harmoni fra rom til rom

Fargene harmonerer fra rom til rom og skaper en behagelig helhet. Det innerste rommet har den pudderrosa tonen, LADY Pure Color 2024 Senses, døren er malt med 1434 Elegant som binder sammen fargen i gangen, 7629 Antique Green.

LADY-Organic-Red-Antique-Green_Kristin-LindhjemLADY-Antique-Green_Kristin-Lindhjem

Soverom: LADY Pure Color 2024 Senses, dør: 1434 Elegant – og gang 7629 Antique Green.  Stol fra Bohus, veggpynt KID interiør.

LADY-Antique-Green_Kristin-Lindhjem

Ytterdøren med det moderne fiskebeinsmønsteret har Kristin designet for Harmonie. Den har også fått fargen 1434 Elegant for å passe sammen med interiøret. Klesstativ: Jysk, lampe: Globe Ray Plafond, gulv: Berry Alloc Champs Elysées.

Svalt og blått bad

Baderommet er som en dempet sommerbris! Veggene og taket er malt med LADY Aqua 5262 Sval Sjø. Veggflisen, som er lagt i dobbelt fiskebeinsmønster, har samme fargenyanse som veggen, og gir en rolig overgang til tak og vegger.

Det lille badet er på 4,2 m2. Her har Kristin tenkt praktisk og estetisk oppbevaring med kjøkkenskuffer fra IKEA. Skuffene er 60 cm dype, noe som gir god benkeplass. For en småbarnsfamilie er den genial, både til badebaljen og stellematten. Med tre dype skuffer får hun plass til alt fra håndklær og pleieprodukter til bleier. Den lille åpningen innerst ved veggen er praktisk med tanke på skittentøykurv eller oppbevaring av badebalje.

LADY Aqua Sval Sjø - Modena Fliser

Veggene og taket er malt med våtromsmalingen  LADY Aqua 5262 Sval Sjø. Fargen ser mørkere ut på bildene pga. motlys i rommet.  Dusjarmatur: Tapwell, søppelbøtte: Vipp, kurv: KID, innredning: kjøkkeninnredning fra IKEA, gulvfliser: Cheppo di gre Grey, veggfliser: Country Ash Blue. – Foto: Modena

 LADY Aqua

LADY Aqua

 • Vakre, silkematte våtromsvegger
 • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem
 • Fuktbestandig
 • Dekkgaranti
LADY Aqua Sval Sjø - Modena Fliser

Foto: Modena / Jorunn Tharaldsen. Speil er bestilt på mål hos lokal glassleverandør, bollevask fra VVS Giganten, benkeplate og skuffer fra IKEA, lamper: Christiania Belysning, vase og kurver: KID, armatur: Tapwell.

Lekkert soverom i blått

Master bedroom har den dempede -og litt grønnlige blåtonen, LADY Pure Color 5249 Linblå. Legg også merke til at taket har fått samme farge med LADY Perfection takmaling i  5249 Linblå. Det gir en lun og harmonisk stemning, og Kristin forteller at soveromsfargen gir henne akkurat den roen hun trenger. Kombinasjonen av den behagelige blåfargen og linsengetøy er perfekt, mener Kristin.

LADY-Linblå_Kristin-LindhjemLADY Linblå

Sengegavel i lin: Jotex, hotellputer og sengetøy: KID Interiør, lampe: Normann Copenhagen, gardiner: Fargerike.

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Barnerom i dempede nyanser

Barnerommet er malt i den dempede grønnfargen LADY Wonderwall 7628 Treasure. Den er noen toner lysere enn stuefargen LADY Antique Green.

LADY-Treasure-Kristin-Lindhjem

Seng fra Stokke, gulvteppe: kjøpt på marked i Sør Afrika, puff: Sofacompany, bamse og tepper: KID Interiør, Bilder: Desenio

På naborommet finner vi den dempede ferskentonen LADY Wonderwall 12083 Devine. Kristin er veldig fornøyd med fargen som hun mener passer like godt om barnet er 3 eller 14 år. – Se flere bilder og få  tips til hvordan barnerommet kan vokse med barnet !

LADY Devine barnerom

Seng, gulvteppe, bokstavlampe: Jollyroom, puter, rosa blomster, lampe og pledd: KID Interiør, kurver: IKEA, nattbord: Søstrene Grene.

Motiverende farge på vaskerommet!

Vaskerommet er i utgangspunktet det kjedeligste rommet i huset, mener Kristin. Derfor har hun lagt litt ekstra arbeid ned i nettopp dette rommet. Vaskeromsinnredningen, som også er en kjøkkenmodell fra Sigdal Kjøkken, har fått den dempede pudderrosa tonen til 2024 Senses.

LADY-senses_vaskerom_Kristin-Lindhjem

Innredning Scala Inframe fra Sigdal Kjøkken, bilde: Desenio, høyttaler: Bang Olufsen, fliser: Cheppo di gre Grey fra Modena Fliser, armatur: Tapwell.

De grå kjølige flisene står godt til rosafargen. Veggene har hun malt i LADY Wonderwall 9918 Klassisk Hvit for å fremheve fargen på innredningen.

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vakker, matt og robust
 • Varig vakkert, matt utseende
 • Ekstremt slitesterk
 • Meget flekkavvisende

Baderom i fargen Senses

På det største badet er både vegger og tak malt med LADY Aqua i fargen LADY 2024 Senses. – Se egen sak med alle detaljer fra dette badet her

Jotun LADY Aqua 2024 Senses

Lekkert bad med fliser fra Modena. Innredningen er kjøpt i Italia. Foto: Modena

 LADY Aqua

LADY Aqua

 • Vakre, silkematte våtromsvegger
 • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem
 • Fuktbestandig
 • Dekkgaranti

Harmonisk fargepalett til hele huset

Foto og styling: Kristin Lindhejm – Foto fra baderommene: Jorunn Tharaldsen / Modena Fliser.

Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Våre vakreste blåfarger

Ulike blåfarger og blåtoner i harmoni er ren nytelse for øyet! I denne artikkelen presenterer vi noen av våre vakreste…

Helt rått på Rott med Eventyrlig oppussing

I sesongens første episode av Eventyrlig oppussing går turen til nydelige Rott i Tananger. Her er det et gammelt jærhus…

7386 Pistachio – en ny grønn favoritt

Med JOTUN 7386 Pistachio gir du hjemmet ditt en frisk og fengende farge! Den skaper en spennende dynamikk, enten ved…

Våre vakreste grønnfarger

Dette er en av våre vakreste grønnfarger! LADY 8302 Laurbær er en utmerket grønnfarge å omgi seg med på soverommet….

4947 True Blue – et elegant kick til ditt interiør

Fargenyheten Jotun LADY 4947 True Blue er en frisk og ren blåtone med umiddelbare assosiasjoner til himmel og hav. Den…

Gi rommet karakter med komplementærfarger

Det nye fargekartet fra Jotun LADY – CANVAS – inneholder nye, lekre fargenyanser, inspirert av naturen!  Her kan du lese…