Frodig og nytt bad med malte flater

Frodig og nytt bad med malte flater

Med malte flater på badet kan man endre farge uten spesielt mye innsats. Det gir deg muligheten til å skape et nytt uttrykk til en langt mindre kostnad enn med for eksempel fliser. LADY 12118 Hummus er en lys, lun gultone. Sammen med LADY 10961 Raw Canvas (vask- og dusjnisje), gjør de baderommet til en gyllen og lun base. Vask og badekar fra @bella_tonsberg. Blandebatterier: Tara fra Dombracht. Lampe fra Astep/Kollektedby. Speil fra Frama. 

Frodige farger

Dette badet har dempede og lyse gultoner, i kombinasjon med en dyp og grønn kontrast. Det er et godt utgangspunkt for alle som ønsker seg et lunt og diskret uttrykk, – et lite innslag av noe frodig.  LADY 12118 Hummus skaper en lys, lun og gyllen base. Dette er en farge som er vennlig og varm å møte på baderommet hver eneste dag. Fargetonen er diskret og moderne. Mange vil nok si at dette er herlig blanding av gult og beige.

Stadig flere velger malte flater fremfor fliser på badet, noe som gir deg flere muligheter til fornyelse! Jotuns våtromssystem kan også brukes i dusjen!

Gyllen fargepalett

For å understreke gyllenheten i paletten, kan man hente inn fargen LADY 10961 Raw Canvas. Sammen med LADY 12118 Hummus vil denne gylne fargen også fungere strålende til dype grå, brune og sortaktige farger, som kan være trygge valg på f.eks gulvfliser og baderomsmøbler. Det frodige innslaget i denne paletten, kommer i form av en dyp grønn kontrast; LADY 8422 Green Marble. – Den kan være med å gjøre rommet unikt! Kanskje har du en dusjnisje, en baderomshylle el.l som ville kledd en slik farge, og med det skape en lekker dybde og kontrast i rommet.

Gi badet et personlig preg, og velg farger som pleier sansene!

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Vakre, silkematte våtromsvegger
  • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem
  • Fuktbestandig
  • Dekkgaranti

Silkematte og vakre vegger med LADY Aqua

Mange våtromsmalinger har høy glansgrad, men LADY Aqua har et unikt utseende med sin vakre og silkematte finish. En finish som harmonerer vegger godt med øvrig materialvalg på badet – både matte og blanke fliser, blanke og børstede metalldetaljer, blanke glass og ulike tresorter gir vakre uttrykk i rommet

Underbygg gjerne det frodige uttrykket med naturelementer,  med planter og detaljer i tre blir badet en herlig oase å starte og avslutte dagen i.

Godkjent våtromssystem

LADY Aqua kan brukes på vegger og tak på badet ditt. Malingen inneholder filmkonservering som hemmer vekst av sopp på overflaten, som gjør at resultatet holder seg flott i rom med mye fukt. LADY Aqua inngår som en del av Jotuns godkjente våtromssystem og er det eneste SINTEF-godkjente våtromsystemet på markedet. Systemet er  vanntett og det er også godkjent for bruk i dusjsonen. Les mer her. 

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Vakre, silkematte våtromsvegger
  • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem
  • Fuktbestandig
  • Dekkgaranti

Enkel fornyelse med farger og små detaljer

Med malte flater på badet, kan man skifte farge uten spesielt mye innsats. Det gir deg muligheten til å skifte uttrykk til en langt mindre kostnad enn med for eksempel fliser, når man ønsker en forandring. Da kan man også tørre å være litt modigere i fargevalgene og skape akkurat den stemningen man trives med!

Farger endrer alt

Se så stor forandringen blir med en annen farge på det samme badet. – Vi har malt ett bad i tre ulike fargepaletter. Les mer om det samme badet i tre ulike stiler her!

LADY Aqua 6378 Iconic _6352 Evening Green

LADY Aqua 6378 Iconic, en dempet minttone som er perfekt på badet. Hyllen over badekaret er malt i LADY Aqua 6352 Evening Green.

Fotograf: ©Trine Hisdal/Tinagent | Styling: Kråkvik & D’Orazio

Med ønske om et deilig bad, fra LADY-teamet.

 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Rustikke, rå og ærlige farger

Rustikke farger og overflater omfavner oss i fargetemaet «EMBRACE». Farger på bildet over: Vegg: LADY Pure Color 12179 Embrace, gulvlister:…

Farger med energi og kreativ glede

Farger med energi! I LADYs fargekart TOGETHER presenterer fargepaletten PLAYFUL, som er både glad, selvsikker og energirik. Bilde over: Vegg:…

Beroligende farger i vakkert samspill

Beroligende farger gir rom for refleksjon og samhold. Fargepaletten «CHERISH» inspirerer til myke kombinasjoner. Bilde over: Vegg: LADY Wonderwall 12182…

Hjemme hos Kirsten Visdal

Kirsten Visdal elsker LADY-fargen 10678 Space, og dette ble basefargen i familiens nyoppussede allrom. Tilslutt så jeg bare stripete vegger…

Hjemme hos Emma Ekman

Velkommen hjem til Emma Ekman og hennes villa fra 1956, og la deg inspirere av hennes øye for farger og…

Hyggelig hjemmekontor med nytt skrivebord

Med et hyggelig hjemmekontor og selvlaget skrivebord, får du en god start etter sommerferien!  Hjemmekontor med høy trivselsfaktor I august…