Frodig og nytt bad med malte flater

Frodig og nytt bad med malte flater

Med malte flater på badet kan man endre farge uten spesielt mye innsats. Det gir deg muligheten til å skape et nytt uttrykk til en langt mindre kostnad enn med for eksempel fliser. LADY 12118 Hummus er en lys, lun gultone. Sammen med LADY 10961 Raw Canvas (vask- og dusjnisje), gjør de baderommet til en gyllen og lun base. Vask og badekar fra @bella_tonsberg. Blandebatterier: Tara fra Dombracht. Lampe fra Astep/Kollektedby. Speil fra Frama. 

Frodige farger

Dette badet har dempede og lyse gultoner, i kombinasjon med en dyp og grønn kontrast. Det er et godt utgangspunkt for alle som ønsker seg et lunt og diskret uttrykk, – et lite innslag av noe frodig.  LADY 12118 Hummus skaper en lys, lun og gyllen base. Dette er en farge som er vennlig og varm å møte på baderommet hver eneste dag. Fargetonen er diskret og moderne. Mange vil nok si at dette er herlig blanding av gult og beige.

Stadig flere velger malte flater fremfor fliser på badet, noe som gir deg flere muligheter til fornyelse! Jotuns våtromssystem kan også brukes i dusjen!

Gyllen fargepalett

For å understreke gyllenheten i paletten, kan man hente inn fargen LADY 10961 Raw Canvas. Sammen med LADY 12118 Hummus vil denne gylne fargen også fungere strålende til dype grå, brune og sortaktige farger, som kan være trygge valg på f.eks gulvfliser og baderomsmøbler. Det frodige innslaget i denne paletten, kommer i form av en dyp grønn kontrast; LADY 8422 Green Marble. – Den kan være med å gjøre rommet unikt! Kanskje har du en dusjnisje, en baderomshylle el.l som ville kledd en slik farge, og med det skape en lekker dybde og kontrast i rommet.

Gi badet et personlig preg, og velg farger som pleier sansene!

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Vakre, silkematte våtromsvegger
  • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem
  • Fuktbestandig
  • Dekkgaranti

Silkematte og vakre vegger med LADY Aqua

Mange våtromsmalinger har høy glansgrad, men LADY Aqua har et unikt utseende med sin vakre og silkematte finish. En finish som harmonerer vegger godt med øvrig materialvalg på badet – både matte og blanke fliser, blanke og børstede metalldetaljer, blanke glass og ulike tresorter gir vakre uttrykk i rommet

Underbygg gjerne det frodige uttrykket med naturelementer,  med planter og detaljer i tre blir badet en herlig oase å starte og avslutte dagen i.

Godkjent våtromssystem

LADY Aqua kan brukes på vegger og tak på badet ditt. Malingen inneholder filmkonservering som hemmer vekst av sopp på overflaten, som gjør at resultatet holder seg flott i rom med mye fukt. LADY Aqua inngår som en del av Jotuns godkjente våtromssystem og er det eneste SINTEF-godkjente våtromsystemet på markedet. Systemet er  vanntett og det er også godkjent for bruk i dusjsonen. Les mer her. 

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Vakre, silkematte våtromsvegger
  • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem
  • Fuktbestandig
  • Dekkgaranti

Enkel fornyelse med farger og små detaljer

Med malte flater på badet, kan man skifte farge uten spesielt mye innsats. Det gir deg muligheten til å skifte uttrykk til en langt mindre kostnad enn med for eksempel fliser, når man ønsker en forandring. Da kan man også tørre å være litt modigere i fargevalgene og skape akkurat den stemningen man trives med!

Farger endrer alt

Se så stor forandringen blir med en annen farge på det samme badet. – Vi har malt ett bad i tre ulike fargepaletter. Les mer om det samme badet i tre ulike stiler her!

LADY Aqua 6378 Iconic _6352 Evening Green

LADY Aqua 6378 Iconic, en dempet minttone som er perfekt på badet. Hyllen over badekaret er malt i LADY Aqua 6352 Evening Green.

Fotograf: ©Trine Hisdal/Tinagent | Styling: Kråkvik & D’Orazio

Med ønske om et deilig bad, fra LADY-teamet.

 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Lun stemning med Dempet Savanne

Matbloggerne Gitte Witt og Filip Loebbert har for første gang dristet seg til å male med farger, og har valgt…

Slik maler du med LADY Minerals Kalkmaling

Gi veggene en fremtredende rolle, og skap mineralsk magi i rommet med LADY Minerals Kalkmaling. I denne artikkelen viser vi…

Mineralsk magi i unike farger fra LADY

Gi nytt lys og liv til interiøret med vakre og unike farger i LADY Minerals – og bli forelsket i…

Friske, klare, lekne, men også myke og vennlige. Her er fargetrendene for 2024!

Nytt år, med mange nye muligheter, og ikke minst blanke ark. Gled deg til å se hvilke farger som gjelder…

En festaften i magiske farger

Lag en festaften med et nydelig dekket bord – og den dype, vakre LADY 20145 Wisdom på veggene! Magisk stemning…

7685 Subtle Green – en subtil og anvendelig grønntone

I fargekartet CANVAS presenterer vi hele 4 grønne farger for 2024. En av disse er den dempede og herlige grønntonen…