Frodige farger for hytta i skogen

Frodige farger for hytta i skogen

Flere og flere ønsker seg hytte i skogen! Nye og moderne farger skaper spennende interiører, med et lite pust fra fortiden. Vegger og sengegavl soverom er malt med fargenyheten LADY Supreme Finish Silkematt 8546 Local Green.

Skog-palett inspirert av folklore

I årevis har vi benyttet oss av fargesterke toner i rødt, gult og grønt; de har blitt en viktig del av vår fargekultur. Dette er farger som helt klart har preget hytteinteriørene, – og det bør de fortsette med! 

I vår nye palett for hytta i skogen har vi okergule, grønne og brente rødtoner, i kombinasjon med gyllenbrune interiørbeisfarger. Uttrykket blir frodig og levende, med et spennende pust fra folkloreinspirerte paletter!

Anbefalt hvittone til denne paletten er LADY 1453 Bomull.

Jotun_LADY_Hyttepalett_Skog

Vegger og sengegavl soverom er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 8546 Local Green. Dørkarmer er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 10001 Dijon Yellow. Vegger i stue er beiset med LADY Pure Nature 90015 Høstbrun.

Beis i kombinasjon med dekkende maling

Ved å benytte materialer i tre og fargesette varsomt med transparente farger, tar vi vare på det ekte og «ærlige» uttrykket. LADY Pure Nature interiørbeis fargesetter og bevarer det naturlige og vakre treverket. Resultatet er en vakker, matt og transparent finish, som veldig mange liker svært godt. I skog-paletten har vi lagt beisfargen LADY Pure Nature 90015 Høstbrun. Prøv deg gjerne frem med ett eller to strøk!

 LADY Pure Nature

LADY Pure Nature

  • Forskjønner treverket
  • Motvirker gulning
  • Enkelt å få et vakkert og jevnt resultat

Fargene er hentet inn fra omgivelsene. – Og med tekstiler i robuste og naturlige materialer, gjerne i kombinasjon med tørkede strå og blomster, får du en levende og lun hytte.

Jotun_LADY_Hyttepalett_Skog_nært kiste

Den gamle kisten er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 2993 Kilim.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Slik fornyer du møbler på 1-2-3

Endelig mer tid til bøker!

FRODIG, NATURLIG OG VARIG

Med vår nye grønnfarge LADY 8546 Local Green, gjenspeiler hytta fargene fra verden utenfor. Naturens grønne nyanser flytter inn, og frodige Local Green gir assosiasjoner til det varige og ekte. Fargen virker betryggende, samtidig som den skaper en forbindelse med omgivelsene utenfor hjemmets lune vegger. Local Green er en gulaktig grønn tone. Fargen er en gyllen og frodig utgave med en viss grålighet. Den kan også omtales som en kakigrønn farge.

Les mer om de andre hyttepalettene fra LADY! 

Jotun_LADY_Hyttepalett_Skog

Lykke til med ditt fargevalg; og god tur!  Les mer om hvordan dette IKEA-skapet fikk nytt liv!

Nina
Nina

Nina – Skandinavisk Fargesjef Jotun

Nina har til enhver tid full oversikt over trender. Hun tryller frem de vakreste fargekombinasjoner og hennes fargeanbefalinger er alltid treffsikre. Sammen med LADY-teamet tar hun frem de vakreste farger og fargekart.

Eventyrlig Oppussing i Ranch-stil

Det er duket for en vill uke når Eventyrlig Oppussing setter kursen mot Finnmark. Her skal en litt gammelmodig familiehytte…

Eventyrlig Oppussing av unik fjellhytte

I ukens episode blir en mørk og trang fjellhytte forvandlet til en deilig fjelldrøm! Med Eventyrlig Oppussing har familiehytta i…

Idyllisk sommerhus på Stadlandet

Fra gammel sveitservilla til lunt sommerhus: I ukens episode av Eventyrlig Oppussing, tar Halvor og teamet turen til vakre og…

Eventyrlig hytte i havgapet

Endelig er det tid for en ny sesong av Eventyrlig Oppussing på TV3! I sesongen første episode reiser Halvor og…

Sommerhytta til kreative Lise og Lars

Sommerhytta 2022: Lise og Lars gjorde et solid inntrykk gjennom årets sesong av Sommerhytta. Les alt om hytta deres her….

Lina og Eldan sin flotte sommerhytte

Sommerhytta 2022: Lina og Eldan vant gullhammerne fra to av ekspertene i den spennende finalen i Sommerhytta. – Foto for…