Nye hyttepaletter fra LADY!

Nye hyttepaletter fra LADY!

Vi gleder oss til å inspirere deg med tre nye, vakre hyttepaletter fra LADY. Bildet over er en smakebit fra FJELL-paletten. 

Nordmenn elsker hyttelivet. Nesten 450.000 nordmenn eier en fritidsbolig og akkurat nå går over 100.000 norske husholdninger med planer om å kjøpe hytte!  Dette er rekordtall! Skal du beise eller male den nye hytta, eller har du kanskje lyst til å gjøre noe med den som har vært i familien i mange år?

Hyttepaletter for fjell, sjø og skog

Jotun LADY presenterer farger inspirert av omgivelsene i fjellet, ved sjøen og i skogen. Palettene består av både interiørbeis og dekkende maling. Interiørbeis gir en naturlig, matt overflate som fremhever den vakre strukturen i treet. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni.

Jotun LADY Hyttepalett_Fjell

Vegger er beiset med LADY Pure Nature 9043 Sjøsand (ett strøk). Benken er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 12076 Modern Beige. Døren er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 20144 Grounded Red.

 LADY Pure Nature

LADY Pure Nature

 • Forskjønner treverket
 • Motvirker gulning
 • Enkelt å få et vakkert og jevnt resultat

Farger som harmonerer med omgivelsene

Mange ønsker seg lune og gode farger på hytta, – en fargepalett med naturlige farger som kan leve lenge. Tidløse farger som kan kombineres med naturmaterialer som stein og treverk, og ikke minst føles som del av naturen de omgir seg med.

Med en god basispalett, kan man også enkelt legge til andre mer kulørte farger, for en mer spennende fargeopplevelse. Noen velger å male et møbel eller en dør, mens andre holder seg til mindre detaljer som puter og pledd, som enkelt kan byttes ut.

Den naturlige fjellhytta

I den naturlige fjellhytta finner du en tidløs og gråbeige palett, som står godt til både brune og mer grålige innslag i interiøret, være seg i møbler, gulv i tre, stein eller i andre naturlige detaljer. Beigefargene er klassiske og varig. Ønsker du å tilsette noe mer kulørte farger i dette interiøret, er de brente rødtonene spesielt vakre. 

Jotun_LADY_Hyttepalett_Fjell

Vegger er beiset med LADY Pure Nature 9043 Sjøsand, ett strøk. Døren er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 20144 Grounded Red. Benken er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 12076 Modern Beige.

Denne paletten har brente og rustikke rødtoner, som både er å oppfatte som tradisjonelle, så vel som en av de viktigste fargetrendene denne sesongen. Den lysere rødtonen 20143 Lively Red er leken og livling, mens den dypere 20144 Grounded Red er mer jordnær og brent i tonen.

Jotun LADY_hyttepalett_Fjell

Panel er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 12075 Soothing Beige. Kjøkkeninnredningen er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 12076 Modern Beige. Vinduskarmer er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 20144 Grounded Red.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Flere bilder og mer om denne paletten finner du her! 

Dempet lys hytte ved sjøen

Fjord eller fjell, – mange ønsker seg en grå palett på hytta, fordi det føles som en forlengelse av fjellene eller svabergene man ser i omgivelsene. I vår palett har de blågrønne fargene fått sin naturlige plass, ved siden av hvite og dempede grå beistoner. Sammen danner de et spekter av svale farger fra det helt lyse og grålige hvite i 1024 Tidløs, via dempede minttoner som 7136 Minty Breeze, over i to valører av vakre, blågrønne farger i 5490 Serene Blue og den dype kontrasten 5180 Oslo. Her kan man tenke seg at fargene kan benyttes på både vegger, detaljer og møbler for å skape et vakkert samspill av farger som minner om sjø, fjord og fjell.

LADY Pure Nature White_hyttepalett_sjø

Vegger er beiset med LADY Pure Nature White. Dør og vinduskarmer er malt med LADY Supreme Finish 5180 Oslo. Bordet er malt med LADY Supreme Finish 5490 Serene Blue. IKEA-skapet er malt med LADY Supreme Finish Matt 7163 Minty Breeze.

Naturlig vakre interiørbeisfarger i harmoni med dekkende farger, for en perfekt hyttestemning!

LADY Pure Nature White _LADY Supreme Finish Matt 7163 Minty Breeze_hyttepalett_sjø

Vegger er beiset med LADY Pure Nature White. Skapet er malt med LADY Supreme Finish Matt 7163 Minty Breeze.

 LADY Pure Nature White

LADY Pure Nature White

 • Enkel å påføre og drypper ikke – perfekt til tak
 • Gir lyst og vakkert tre
 • Bevarer utseende over tid
 • Til ubehandlet tre

Her kan du lese mer og se flere bilder fra denne paletten!

Frodig og levende i skogen

I årevis har vi benyttet oss av fargesterke farger i rødt, gult og grønt som en viktig del av vår fargekultur. Dette er farger som helt klart har preget hytteinteriørene, – og det bør de fortsette med! Nye, moderne farger kan også skape spennende interiører med et pust fra fortiden.

LADY Hyttepalett_Skog_8546 Local Green_Krakk_1392 Gul Antikk

Vegger og sengegavl er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 8546 Local Green. Dør- og vinduskarmer er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 10001 Dijon Yellow. Krakk er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 1392 Gul Antikk. Kiste er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 2993 Kilim. Vegger i stue er beiset med LADY Pure Nature 90051 Høstbrun.

I denne paletten finner vi okergule, grønne og dype, brente rødtoner i kombinasjon med gyllenbrune interiørbeisfarger. Uttrykket blir frodig og levende, med et spennende pust fra folkloreinspirerte paletter!

Fargene er hentet inn fra omgivelsene. – Med tekstiler i robuste og naturlige materialer, gjerne i kombinasjon med tørkede strå og blomster, får du en levende og lun hytte.

LADY Hyttepalett Skog

Vegger og sengegavl soverom er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 8546 Local Green. Dørkarmer er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 10001 Dijon Yellow. Vegger i stue er beiset med LADY Pure Nature 90051 Høstbrun.

Mer om Skog-paletten finner du her! 

Vi håper disse palettene er inspirasjon til fornyelse og bevaring av din egen hyttedrøm. Lykke til med fargevalgene. – Nå vil vi faktisk bare på hytta!

Nina

Nina – Skandinavisk Fargesjef Jotun

Nina har til enhver tid full oversikt over trender. Hun tryller frem de vakreste fargekombinasjoner og hennes fargeanbefalinger er alltid treffsikre. Sammen med LADY-teamet tar hun frem de vakreste farger og fargekart.

Koselig og lunt soverom på hytta

Soverom på hytta i ny, lun farge. – Annette Nordstrøm valgte LADY Supreme Finish 12125 Impression da hun pusset opp…

Fra furuhytte til solrikt sommerparadis

Se den enorme forandringen fra gammel furuhytte til sommerparadis! Tak og vegger ble sommerlige og lyse, med den dempede gulfargen…

Sommerlig og svalt på gjesterommet

Med nye farger fikk gjesterommet en frisk og sommerlig atmosfære. De gamle strieveggene fikk nytt liv med veggfornyeren LADY Minerals…

Elegant og gyllent på soverommet

Vi tilbringer store deler av livet på soverommet. I år er det kanskje på tide med fornyelse hjemme hos deg?…

Et godt inneklima i vårlige farger

Vi gleder oss til lysere dager! Med Jotun SENS får du ikke bare vakre, vårlige farger, men du kan også…

Opptatt av inneklima? – Velg SENS!

Vi oppholder oss mye innendørs, det er derfor viktig at vi har mulighet til å velge produkter som kan bidra…