God sommer, fra LADY

God sommer, fra LADY

Nå gleder vi oss til sommer og frodig ferietid og til å skape gode minner sammen med de vi er glad i. Veggen dere ser på bildet over er malt med LADY Pure Color 12123 Contemporary White. Bordet er malt med LADY Supreme Finish Matt i fargen 10246 Velvet

Sommer og lange dager

Det har vært en travel vår og fargerådgiverne våre tar ferie i juli. – Men husk at det finnes mye inspirasjon og mange gode fargetips på bloggen allerede! Prøv Chatboten vår, nederst til høyre på denne siden, for enkle fargetips og informasjon om matchende farger.

Følg oss på Instagram @jotunlady og se ellers også jotun.no for informasjon om produkter – eller ta kontakt på chat (se jotun.no) om du har tekniske spørsmål. Våre tekniske eksperter er tilgjengelige hele sommeren!

Farger er liv og energi

I Jotun har vi utviklet farger i nærmere 60 år. I vårt fargekart Våre Vakreste Farger, vil du finne gode og velutprøvde farger for vegger og interiørdetaljer. Tenk gjennom hvilke behov ditt nyoppussede rom skal dekke. Ønsker du en varm og avslappende atmosfære, bør du velge behagelige og lune farger. Ønsker du et friskt og svalt rom, bør du se på blå- og grønne toner.

De viktigste egenskapene for interiørmaling er at den er lett å påføre, gir jevn og god dekk, lite sprut og at produktet gir den fargen du har valgt. Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene.

Friskt og svalt interiør! Kanskje dette er sommeren hvor du får tid til å lese akkurat den boka du har på listen din? Vegger er malt med LADY Pure Color 6378 Iconic. Lister er malt med LADY Supreme Finish i samme farge. 

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Hjemmene våre, er som livet vårt; hva vi gjør det til. Uansett hvilke farger vi velger, er et vakkert og gjennomført hjem en lun og trygg havn

Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun

LADY 10428 MasalaLADY 12123 Contemporary White og LADY 6378 Iconic.  

Les mer om denne vakre fargepaletten fra LADY-reklamefilmen her. 

Lange, lyse dager

Utnytt solen og lange dager ute; vitaminer og glede! – Og la deg inspirere av det du opplever og ser. Kanskje du tar med deg noen av inntrykkene hjem og lar det prege interiøret? Hva med å male et gammel møbel du har gjemt bort, eller noe du finner på et gammelt loft? Se hvordan du fornyer møbler her. 

Et solstreif av en farge! LADY Pure Color 10245 Ginseng

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Perfekte matt finish på døren med LADY Supreme Finish Matt 10245 Ginseng – og supermatte vegger med LADY Pure Color 10245 Ginseng. 

God sommer, fra LADY-teamet!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Rustikke, rå og ærlige farger

Rustikke farger og overflater omfavner oss i fargetemaet «EMBRACE». Farger på bildet over: Vegg: LADY Pure Color 12179 Embrace, gulvlister:…

Farger med energi og kreativ glede

Farger med energi! I LADYs fargekart TOGETHER presenterer fargepaletten PLAYFUL, som er både glad, selvsikker og energirik. Bilde over: Vegg:…

Beroligende farger i vakkert samspill

Beroligende farger gir rom for refleksjon og samhold. Fargepaletten «CHERISH» inspirerer til myke kombinasjoner. Bilde over: Vegg: LADY Wonderwall 12182…

Hytte i blått – med smak av hav

Hytte i blått ved havet i Sandefjord. Malt i en innbydende fargepalett, som både snakker med havet og det vakre…

Hjemme hos Emma Ekman

Velkommen hjem til Emma Ekman og hennes villa fra 1956, og la deg inspirere av hennes øye for farger og…

Desert Pink – for dempet og gyllen sensommerstemning hjemme

En lys og behagelig stue som er malt i fargen LADY 12120 Desert Pink. – dempet gyllen rosa, med et…