LADY reklamefilm – en palett med rom for alt

LADY reklamefilm – en palett med rom for alt

I høst lanseres en helt ny LADY reklamefilm på tv, og av erfaring vet vi at mange er interessert i å vite farger og produkter som blir vist i reklamen. Her kan du lese alt om fargene i filmen!

Stemningsskapende fargepalett

I reklamefilmen stifter vi bekjentskap med en vakker fargepalett som er nyskapende og mangfoldig. Dette er en fargepalett som evner å skape både kontraster og myke overganger på en og samme gang.
Den er positiv og energigivende, samtidig som den er beroligende og sval. Og nettopp dette skifte mellom stemninger, farger og atmosfærer, gjør den til en usedvanlig spennende fargepalett.

Ikonisk stue

I stuen møter vi den nye fargen LADY Pure Color 6378 Iconic fra fargekartet LADY REDISCOVER. Dette er en dempet minttone som er lett å forelske seg i!

LADY Pure Color 6378 Iconic – og LADY Wonderwall 11175 Adventure i gangen.

LADY 6378 Iconic skaper en atmosfære hvor det er enkelt å finne ro og samle tankene. Blågrønne farger har nettopp den effekten på oss; fargene får oss til å senke skuldrene et par hakk og puste ut. I dette rommet er det få forstyrrende elementer. Selv alle de vakre detaljene som dører, karmer og lister får myke, sømløse overganger, da de er malt i samme farge som på veggene, men med LADY Supreme Finish i Halvblank glansgrad.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Entre med energi

Ved å åpne dørene ut til entreen, tilfører du utsikter til energi, for der ute skimter vi fargen LADY Wonderwall 11175 Adventure. En lun og brent oransje, som er imøtekommende og livlig. Og nettopp dette taktskifte er så deilig! Fargene står i kontrast; svalt møter lunt, rolig møter livlig, men likevel fungerer det som en god og behagelig fargekombinasjon.

Dører og lister: LADY Supreme Finish 6378 Iconic Halvblank. Vegg i gangen: LADY Wonderwall 11175 Adventure.

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vakker, matt og robust
 • Varig vakkert, matt utseende
 • Ekstremt slitesterk
 • Meget flekkavvisende

Sitt ned – bli lenge!

I husets spisestue er det mulig gjestene blir sittende ekstra lenge! Sjansen for det er stor når man omgir seg med en rik, eksotisk og stimulerende okertone som LADY Pure Color 10428 Masala. – Og nok en gang opplever vi at vi beveger oss fra den rolige mintaktige stuen og inn i et levende rom. Spisestuen er som skapt for sansene, – både i form av smak og mat, men også i form av sosiale stimuli.

De klassiske panelveggene er malt i en ny, lun hvittone; LADY Contemporary White. En hvittone som er noe mer kulørt og et hakk mer gyllen enn klassikerne Egghvit og Bomull.

Okergult og mint, – en moderne og spennende kombinasjon, som vi anbefaler alle å sjekke ut!

Fargepaletten i LADY reklamefilm

Fargene står i kontrast; svalt møter lunt, rolig møter livlig, men likevel fungerer det som en god og behagelig fargekombinasjon.

Gyllen morgenstund

På soverommet var vi opptatt av at rommet skulle fylles med et gyllent, deilig lys. Akkurat slik at det føles som man våkner hver morgen til solstråler som fyller både deg og rommet med behagelig energi. En liten morgenstund som gjør deg klar for dagen, før resten av verden kobles på.

Et solstreif av en farge! LADY Pure Color 10245 Ginseng

Vi valgte den dempede gultonen LADY Pure Color 10245 Ginseng. Legg gjerne merke til at vi har valgt å male døren i samme farge som veggene, slik at døren «forsvinner» og ikke tar unødvendig fokus.
For perfekt finish anbefaler vi at dører males med LADY Supreme Finish i ønsket glansgrad; matt, silkematt, halvblank eller superblank. Vi valgte matt glansgrad her, siden vi ønsket at den diskret forsvant inn i veggene, som er malt supermatte med LADY Pure Color.

Perfekte matt finish på døren med LADY Supreme Finish Matt 10245 Ginseng – og supermatte vegger med LADY Pure Color 10245 Ginseng

Fargesett taket på soverommet!

Som alternativ kan vi også anbefale den gylne hvittonen LADY 12123 Contemporary White, dersom man ønsker en hvittoner i tak og på detaljer. På soverommet synes vi alle burde tenke litt mer over hvilken farge de maler i taket! Det er jo fint å ha noe annet enn hvitt tak på et rom hvor du ligger og ser nettopp i taket fra tid til annen.

Gylne detaljer

I stuen kan man også ane små drypp av det gylne. Her har vi malt en gammel skatt, nemlig stolen, i samme farge som i soverommet. Stolen er malt med LADY Supreme Finish Superblank 10245 Ginseng.
– Også her oppleves den fine spenningen som oppstår mellom minttoner og det gylne, grågule. Det er det verdt å bite seg merke i, for den som ønsker en mer dempet kombinasjon av mint og gult, uten å dra den helt ut med okertonen Masala.

Stolen er malt med LADY Supreme Finish Superblank 10245 Ginseng, rommet for øvrig har fargen 6378 Iconic.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Inntil minttonen LADY 6378 Iconic eller LADY 6379 Cityscape (mørkere minttone), vil dempede gultoner som LADY 12126 Silhouette, LADY 11174 Curious Mind eller LADY 10961 Raw Canvas også være spennende alternativer. Hyllene og benken på bildet er plassbygd av møbelsnekker.

Foto: Trine Hisdal

Se filmen her

Nina
Nina

Nina – Skandinavisk Fargesjef Jotun

Nina har til enhver tid full oversikt over trender. Hun tryller frem de vakreste fargekombinasjoner og hennes fargeanbefalinger er alltid treffsikre. Sammen med LADY-teamet tar hun frem de vakreste farger og fargekart.

Rosa kjøkkendrøm hos Elaine og Dennis

Mange av dagens kjøkken males ofte i lyse og ganske nøytrale pasteller eller andre lyse farger. Men hvorfor ikke prøve…

Opptatt av inneklima – Velg LADY Balance

Vi oppholder oss mye innendørs, det er derfor viktig at vi har mulighet til å velge produkter som kan bidra…

Bli med hjem til Iselin Guttormsen

Sammen med barna flyttet sexolog Iselin Guttormsen inn i et flunka nytt hus på Hurumlandet i Asker. Her ønsket hun…

Unik fargeopplevelse med LADY Pure Color

LADY Pure Color 4863 Statement Blue, skaper et dristig og personlig interiør, som oser av sofitstikert selvtillit. Denne kraftfulle fargen er…

Bli med hjem til Lina og Eldan fra Sommerhytta

Vi ble godt kjent med Lina og Eldan i fjorårets «Sommerhytta» på TV2. Siden den gang har paret flyttet fra…

Soveromtips med designeren bak sengetøyet MYYK

Det er en ny sengetøy-aktør i byen, og du skal ha levd rimelig langt under en stein for ikke å…