Her bor kreative Miranda Rebecca

Her bor kreative Miranda Rebecca

Bli med oss på besøk til den kreative multi-taskeren Miranda Rebecca! Kjøkkenet hennes er malt med LADY Pure Color i 10246 Velvet.

Miranda Rebecca

Miranda og samboeren Jacob, deres sønn Finn på to år – og 10 høner, bor på den svenske vestkysten. Miranda er en skikkelig multi-tasker, og jobber som kreatør, modell, interiørdesigner, og driver sitt eget selskap For Good Luck. Hun har også foodtrucken Farfars Lycka, som hun holder åpent gjennom sommersesongen i Varberg.

Lekre kombinasjoner! Veggen er malt med LADY Pure Color i 10246 Velvet.

For Good Luck

Hadde noen hadde spurt Miranda før 2012 hva hun ville jobbe med i fremtiden, hadde hun neppe svart «eier og grunnlegger av et livsstilsmerke». Men Miranda våget å følge drømmene sine. – Det er fantastisk hvor langt drømmer kan ta en – hvis du tør å følge dem, forteller hun. Mirandas reise begynte i 2012 da hun flyttet til Australia. Hun begynte å dokumentere reisen på Instagram, som var noe ganske nytt den gangen.

I løpet av tiden i Australia dro hun ofte til Bangkok og kjøpte vintagefunn på nattmarkedene der. På reisen hadde hun alltid på seg et par grønne harembukser, og spørsmålene om hvor man kunne kjøpe disse buksene og andre ting hun hadde på seg, begynte å komme inn fra følgerne hennes.

Miranda har dekorert hjemmet sitt med vakre skatter. Kjøkkenet er malt med LADY Pure Color i 10246 Velvet.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Etterspørselen resulterte i at hun startet nettbutikken For Good Luck i 2013, der hun solgte nettopp disse buksemodellene og andre håndplukkede vintage-funn. Noen år senere kom hun i kontakt med en familiebedrift i India som hadde jobbet med tradisjonell klesproduksjon i mange generasjoner. Siden den gang har de i fellesskap utviklet egne kolleksjoner og nye produkter.

Inspirasjon

Miranda henter inspirasjon fra gode samtaler med venner – og kalde bad, og alle hennes reiser har åpnet synet på andre kulturer og måter å leve på.

– Når jeg er utenfor Sverige, tenker jeg at det beste det er å se hvordan menneskene lever der jeg er. – Høre på summende lyder på et marked, eller bare henge i en park,  spise lokal mat og ta en øl. – Det er uslåelig, sier hun. – Kombinasjonene av duftene og fargene – alt blir tatt inn, forklarer Miranda.

Nydelig rom med synlige, originale bjelker og deilig takhøyde. Veggene er malt med LADY Pure Color i 10246 Velvet.

Huset

Miranda bor i et vakkert gammelt hus, rett utenfor Varberg. Forholdet hennes til nettopp dette huset startet allerede da hun var småjente. På den tiden gikk hun og moren daglig ned til havnen for å møte faren hennes, som jobbet som fisker. Miranda spurte stadig moren sin om når mannen som bodde der ville flytte ut. Med andre ord har huset appellert til henne bestandig.

Da huset kom på markedet for noen år siden, var det ingen som nappet på tilbudet. Miranda kontaktet da eieren og sa at hun ønsket å kjøpe huset – uten en gang å ha vært inne i det. Som sagt, så gjort – huset ble hennes.

Kjøkkenet er Mirandas favorittrom. Dette rommet har rikelig med plass og en takhøyde på 4,5 m. Kjøkkenet er malt med LADY Pure Color i 10246 Velvet.

Den gule fargen, 10246 Velvet, minner Miranda om bestemorens gamle kjøkkendører. Rommet ble mykere og nostalgisk med denne gule tonen.

Liker du fargepaletten? Les også om leiligheten på Grünerløkka.

Fargevalg

Da Miranda tok sine fargevalg, gikk hun for farger som ville forsterke husets identitet. Hun ønsket å skape en unik følelse i hvert rom.

Fargepalett

Planlegging av farger. Hvordan får du den beste harmonien i hjemmet? Gi deg selv tid til å ta et godt valg!

Lekre kombinasjoner

Stuen er stor, men har lavere takhøyde enn de øvrige rommene. De valgte derfor å male veggene med den lyse fargen 1024 Tidløs i LADY Minerals kalkmaling for å gi veggene en dybde.

Levende vegger. Veggen er malt med LADY Minerals Kalkmaling i 1024 Tidløs.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Nydelige kombinasjoner med mønstret sofa og de kalkede veggene i 1024 Tidløs.

Sov i ro

I dette koselige soverommet kan man sove godt. Her er både veggene og taket malt i 8469 Green Leaf. Taket ble malt med LADY Perfection og veggene med LADY Pure Color.

Det er lekkert og lunt når både vegger og tak males i samme farge. Og soverommet er perfekt for å teste ut farge i taket! Her har Miranda malt med fargen 8469 Green Leaf.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel att påföra – utan dropp och spill
 • Vackert och jämnt resultat
 • Täckgaranti

Det andre soverommet har skråtak og litt lys, og ble derfor malt i 1024 Tidløs med LADY Pure Color.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Drømmer i 2021

– Jeg lengter etter mine venner og familie som jeg ikke har møtt på grunn av Corona. Gjennom Zoom-møter kan du ta en kaffe på avstand, og akkurat nå er det livets herligste ting. Jeg synes det er fint å kjenne litt på at alt det du tidligere har tatt for gitt, blir ekstremt luksuriøst nå for tiden.

Pandemien har også åpnet noen nye dører, og gitt meg mulighet til å jobbe enda mer med bedriften min, og jeg har nå en forhandler av For Good Luck, noe som er kjempegøy og spennende! Det fine huset mitt vil også leies ut som fritidsbolig, for de som lengter etter det. Det føles også morsomt at hjemmet vårt kan være noen andres en helg eller en uke i løpet av ferien, sier Miranda. – (Og vi kan bare føye til at vi gleder oss til vi kan reise på besøk i Sverige igjen!)

Hallen fikk et nytt utseende da panelet ble malt med LADY Supreme Finish Superblank i 1973 Antikkgrå. Lekre kombinasjoner og perfekt finish!

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Få mer inspiration av Miranda här.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Se Emily Slotte sitt nye hjem

Vi besøker Emily Slotte i hennes nye hjem! Se bildene og fargene fra hennes vakre univers. – Veggen er malt…

Julestemning med blomster og varme farger

Ikke noe skaper julestemning som blomster! Bli med oss inn til Ruby Elise Blomsterverksted i Sandefjord.  Jul hos Ruby Elise…

Harmoniske farger hos energiske Alfa

Det ble harmonisk med nye farger på vegger og tak hos Alfa Krogh. Tak: LADY Perfection 10678 Space, vegg: LADY…

Fargesetting med energiske farger

Energiske farger i interiøret gir glede og inspirasjon! Les om hvordan du kan fargesette hjemmet med fargepaletten «PLAYFUL».  Energiske farger…

Vakker fornyelse av hjemmet med maling

Maling med én farge, for harmonisk og sømløs fornyelse: LADY 0280 Caravan er en gulbrun okertone. Trappen er malt med…

Tips til varme og harmoniske fargekombinasjoner

Trenger du gode tips til fargekombinasjoner? I fargepaletten «Embrace» finnes et vell av alternativer – Les noen av fargesjef Nina…