Heymat WILDLIFE – I kombinasjon med lekne LADY-farger

Heymat WILDLIFE – I kombinasjon med lekne LADY-farger

Den fargerike Wildlife-kolleksjonen fra Heymat vil bringe glede og eventyr til ethvert barnerom! Utforsk kolleksjonen og de kreative fargepalettene her.

Tre lekne fargepaletter til barnerommet

Heymats nye Wildlife-kolleksjon er designet av duoen Vera & Kyte. Kolleksjonen inneholder tre matter med spennende dyremotiver som vil bringe fargeglede til ethvert barnerom.

Under utviklingen av Wildlife-kolleksjonen, ble det nøye vurdert hvilke farger som best ville passe til de lekne dyremotivene. Valget falt selvsagt på LADY-nyanser og resultatet er tre kreative fargepaletter, som alle er inspirert av fargespillet i den nordiske naturen.

Med tre distinkte fargepaletter passer hver matte til ethvert barnerom. Uansett hva du foretrekker, vil motivet garantert bringe litt villmark og undring til rommet!

Villgaupa – Varme, glødende fargenyanser

I den første matten fra Wildlife-kolleksjonen, møter vi en villgaupe som huker seg ned under en gren. Gaupa er den største og eneste villkatten vi har her i Norden, og den er en sky skapning som foretrekker å holde seg godt skjult.

Matte med villgaupe-motiv fra Heymats Wildlife-kolleksjon

Naturen er en grenseløs kilde til inspirasjon – og den byr på utallige muligheter for oppdagelse og kreativitet! Til villgaupa er det valgt en kvikk og glødende fargepalett bestående av energirike rødtoner og dempede nøytraler.

Villgaupa har fått en varm fargepalett inspirert av glødende høstløv og nordiske solnedganger. Nøytralen 12182 Gentle Whisper, er en dus og dempet greige farge. Den er lekker i kombinasjon med 2994 Heat , som er en kvikk, rødoransje tone som bringer brennende energi med seg. Klassikeren 1909 Kalkoker, er en lun og moderne okertone. Den bringer med seg en rustikk og genuin fremtoning til ethvert rom.

De varme, nesten glødende fargenyansene fungerer utmerket i kombinasjon med naturlige materialer, som tre, lin eller bomull. Sammen skaper de en myk og naturlig varme i rommet.

Barnerom med villgaupe-matten fra Heymat Wildlife

Det er de varme, glødende fargenyansene som står i sentrum, men innslagene av gult bidrar med en frisk kontrast. Panelet er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 1909 Kalkoker. Den rødoransje hylleseksjonen er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 2994 Heat.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

Markedets beste maling – til tre og panel
  • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Blåmeisen – Gule, energirike kontraster

Denne matten viser en liten blåmeis omgitt av lyse, friske epleblomster. Blåmeisen er en av våre aller minste fugler, og den skiller seg ut med sin gule og blå fjærpryd.

Matte med blåmeis-motiv fra Heymat Wildlife-kolleksjonen

Blåmeisen er omgitt av daggrys kjølige blåtoner, komplimentert av de varme gultonene hentet fra epleblomstene. Deilige, omsluttende gultoner bidrar med en energiboost!

Mattens blåtoner komplimenteres med varme, gule nyanser for å skape en allsidig fargepalett, som det er lett å trives med. Vakre 1775 Fresh Pasta, er en kvikk, glad og lystig gultone som vil spre solskinn i ethvert interiør! Den er lekker i kombinasjon med 10235 Sommersol, en frisk og energirik gultone. De lekne, gule nyansene balanseres av den lette og luftige 1624 Letthet. Grønntonen 8565 Hope er en frodig og frisk nyanse som bidrar til å skape en energirik atmosfære.

Barnerom i gultoner med blåmeis-matte fra Heymat Wildlife

De varme gultonene skaper et friskt, helhetlig fargeuttrykk! Legger du til et snev av grønt, sikrer du en lun atmosfære som det er godt å oppholde seg i. Veggen er malt med LADY Wonderwall i 1775 Fresh Pasta, bordet er malt med LADY Supreme Finish Superblank i 10235 Sommersol. Den grønne stolen er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i nyansen 8565 Hope.

LADY Wonderwall – Perfekt til barnerommet

LADY Wonderwall er vår mest robuste veggmaling noensinne. De unike egenskapene gir et matt, elegant uttrykk og en robust overflate som holder seg vakker lenge. LADY Wonderwall er ekstremt slitesterk og meget flekkavvisende – det perfekte valget til barnerommet.

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

Vakker, matt og robust
  • Vakker, matt og robust
  • Varig vakkert, matt utseende
  • Ekstremt slitesterk
  • Meget flekkavvisende

Her kan du lese mer om hvordan du med enkle grep kan oppgradere barnerommet. 

Villfrosken – grønne, frodige fargekombinasjoner

Den siste matten i Wildlife-kolleksjonen viser en liten villfrosk som er delvis kamuflert i et grønt løvverk. Mattens grønne nyanser harmonerer godt, og skaper en levende, men likevel behagelig fargepalett.

Matte med froske-motiv fra Heymat

Denne matten forener flere ulike grønntoner – noen friske og vårlige, andre dype og rustikke – for å skape et rikt og kreativt uttrykk på barnerommet. Legg også merke til de diskré rosatonene som bringer varme til paletten.

Til denne matten er det valgt en palett rik på kvikke nyanser og lekne kontraster. 6383 Imagine er en kvikk, turkistone som er ren i fremtoningen. Den blir komplimentert av 2456 Punch, som er en energirik og omsluttende korallrosa tone. Palettens fokus er likevel den lekre 6084 Sjøsmaragd, en frisk, sjøgrønn farge som det er lett å forelske seg i!

Grønne nyanser er svært populære – og med god grunn! Uansett om du velger en varmere grønntone eller en nyanse med kjølige undertoner, bringer du litt av naturen og en beroligende atmosfære inn på barnerommet. For å skape lune, energirike soner, kan du hente de rosa nyansene fra froskeeggene og bruke dem som en spennende kontrast.

Blågrønt barnerom med villfrosk-matten fra Heymat

Bruk Wildlife-kolleksjonen som inspirasjon til å eksperimentere med mer komplekse og personlige fargekombinasjoner. Veggen er malt med LADY Wonderwall i 6383 Imagine, sirkelen er malt med LADY Wonderwall i 2456 Punch. Sittebenken er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i den lekre nyansen 6084 Sjøsmaragd.

Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep – Innholdsprodusent

Christina er svært opptatt av farger og interiør. I samarbeid Jotuns dyktige fargeeksperter, deler hun fargeinspirasjon og tips til enkel fornyelse i hjemmet.

La deg inspirere av mørke farger

Mørke farger gir et eksklusivt og elegant uttrykk i hjemmet, og vi benytter anledningen til å inspirere med noe av…

7686 Mindful Green – en balansert grønntone

Vårt nyeste LADY-fargekart, CANVAS, presenterer flere grønne fargenyheter – som for eksempel den dype, mørke fargen 7686 Mindful Green! La…

Vakker Oslo-leilighet med kalkmaling

Hjemme hos Emilie Frøyland er det grønt og beige som spiller hovedrollene. Bli med inn i det avslappende og lekre…

Bli med Eventyrlig oppussing til Vingelen

Den vakre fjellbygda Vingelen, et stykke utenfor Røros, er kledd i vinterdrakt, og gutta i Eventyrlig oppussing skal pusse opp…

Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Fargenyheten fra Jotun, LADY 20217 Muted Coral, er det mange som har forelsket seg i. Vi var veldig stolte over å…

Eventyrlig oppussing på Svalbard

Eventyrlig Oppussing tilbake på Svalbard og denne gang i nydelige høstfarger. Hytta de skal pusse opp ligger med utsikt over…