Heymat WILDLIFE – I kombinasjon med lekne LADY-farger

Heymat WILDLIFE – I kombinasjon med lekne LADY-farger

Den fargerike Wildlife-kolleksjonen fra Heymat vil bringe glede og eventyr til ethvert barnerom! Utforsk kolleksjonen og de kreative fargepalettene her.

Tre lekne fargepaletter til barnerommet

Heymats nye Wildlife-kolleksjon er designet av duoen Vera & Kyte. Kolleksjonen inneholder tre matter med spennende dyremotiver som vil bringe fargeglede til ethvert barnerom.

Under utviklingen av Wildlife-kolleksjonen, ble det nøye vurdert hvilke farger som best ville passe til de lekne dyremotivene. Valget falt selvsagt på LADY-nyanser og resultatet er tre kreative fargepaletter, som alle er inspirert av fargespillet i den nordiske naturen.

Med tre distinkte fargepaletter passer hver matte til ethvert barnerom. Uansett hva du foretrekker, vil motivet garantert bringe litt villmark og undring til rommet!

Villgaupa – Varme, glødende fargenyanser

I den første matten fra Wildlife-kolleksjonen, møter vi en villgaupe som huker seg ned under en gren. Gaupa er den største og eneste villkatten vi har her i Norden, og den er en sky skapning som foretrekker å holde seg godt skjult.

Matte med villgaupe-motiv fra Heymats Wildlife-kolleksjon

Naturen er en grenseløs kilde til inspirasjon – og den byr på utallige muligheter for oppdagelse og kreativitet! Til villgaupa er det valgt en kvikk og glødende fargepalett bestående av energirike rødtoner og dempede nøytraler.

Villgaupa har fått en varm fargepalett inspirert av glødende høstløv og nordiske solnedganger. Nøytralen 12182 Gentle Whisper, er en dus og dempet greige farge. Den er lekker i kombinasjon med 2994 Heat , som er en kvikk, rødoransje tone som bringer brennende energi med seg. Klassikeren 1909 Kalkoker, er en lun og moderne okertone. Den bringer med seg en rustikk og genuin fremtoning til ethvert rom.

De varme, nesten glødende fargenyansene fungerer utmerket i kombinasjon med naturlige materialer, som tre, lin eller bomull. Sammen skaper de en myk og naturlig varme i rommet.

Barnerom med villgaupe-matten fra Heymat Wildlife

Det er de varme, glødende fargenyansene som står i sentrum, men innslagene av gult bidrar med en frisk kontrast. Panelet er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 1909 Kalkoker. Den rødoransje hylleseksjonen er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 2994 Heat.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

Markedets beste maling – til tre og panel
  • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Blåmeisen – Gule, energirike kontraster

Denne matten viser en liten blåmeis omgitt av lyse, friske epleblomster. Blåmeisen er en av våre aller minste fugler, og den skiller seg ut med sin gule og blå fjærpryd.

Matte med blåmeis-motiv fra Heymat Wildlife-kolleksjonen

Blåmeisen er omgitt av daggrys kjølige blåtoner, komplimentert av de varme gultonene hentet fra epleblomstene. Deilige, omsluttende gultoner bidrar med en energiboost!

Mattens blåtoner komplimenteres med varme, gule nyanser for å skape en allsidig fargepalett, som det er lett å trives med. Vakre 1775 Fresh Pasta, er en kvikk, glad og lystig gultone som vil spre solskinn i ethvert interiør! Den er lekker i kombinasjon med 10235 Sommersol, en frisk og energirik gultone. De lekne, gule nyansene balanseres av den lette og luftige 1624 Letthet. Grønntonen 8565 Hope er en frodig og frisk nyanse som bidrar til å skape en energirik atmosfære.

Barnerom i gultoner med blåmeis-matte fra Heymat Wildlife

De varme gultonene skaper et friskt, helhetlig fargeuttrykk! Legger du til et snev av grønt, sikrer du en lun atmosfære som det er godt å oppholde seg i. Veggen er malt med LADY Wonderwall i 1775 Fresh Pasta, bordet er malt med LADY Supreme Finish Superblank i 10235 Sommersol. Den grønne stolen er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i nyansen 8565 Hope.

LADY Wonderwall – Perfekt til barnerommet

LADY Wonderwall er vår mest robuste veggmaling noensinne. De unike egenskapene gir et matt, elegant uttrykk og en robust overflate som holder seg vakker lenge. LADY Wonderwall er ekstremt slitesterk og meget flekkavvisende – det perfekte valget til barnerommet.

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

Vakker, matt og robust
  • Vakker, matt og robust
  • Varig vakkert, matt utseende
  • Ekstremt slitesterk
  • Meget flekkavvisende

Her kan du lese mer om hvordan du med enkle grep kan oppgradere barnerommet. 

Villfrosken – grønne, frodige fargekombinasjoner

Den siste matten i Wildlife-kolleksjonen viser en liten villfrosk som er delvis kamuflert i et grønt løvverk. Mattens grønne nyanser harmonerer godt, og skaper en levende, men likevel behagelig fargepalett.

Matte med froske-motiv fra Heymat

Denne matten forener flere ulike grønntoner – noen friske og vårlige, andre dype og rustikke – for å skape et rikt og kreativt uttrykk på barnerommet. Legg også merke til de diskré rosatonene som bringer varme til paletten.

Til denne matten er det valgt en palett rik på kvikke nyanser og lekne kontraster. 6383 Imagine er en kvikk, turkistone som er ren i fremtoningen. Den blir komplimentert av 2456 Punch, som er en energirik og omsluttende korallrosa tone. Palettens fokus er likevel den lekre 6084 Sjøsmaragd, en frisk, sjøgrønn farge som det er lett å forelske seg i!

Grønne nyanser er svært populære – og med god grunn! Uansett om du velger en varmere grønntone eller en nyanse med kjølige undertoner, bringer du litt av naturen og en beroligende atmosfære inn på barnerommet. For å skape lune, energirike soner, kan du hente de rosa nyansene fra froskeeggene og bruke dem som en spennende kontrast.

Blågrønt barnerom med villfrosk-matten fra Heymat

Bruk Wildlife-kolleksjonen som inspirasjon til å eksperimentere med mer komplekse og personlige fargekombinasjoner. Veggen er malt med LADY Wonderwall i 6383 Imagine, sirkelen er malt med LADY Wonderwall i 2456 Punch. Sittebenken er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i den lekre nyansen 6084 Sjøsmaragd.

Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep – Innholdsprodusent

Christina er svært opptatt av farger og interiør. I samarbeid Jotuns dyktige fargeeksperter, deler hun fargeinspirasjon og tips til enkel fornyelse i hjemmet.

Frodige fargevalg i Villa Sole

Velkommen til flotte og herskapelige Villa Sole i Sandefjord! Her har kreative Kaia nettopp fornyet kjøkkenet og spisestuen med lune,…

Tidløs og herskapelig eleganse hos Ida

Den danske interiørdesigneren Ida Dalgaard-Thestrup har pusset opp et herskapelig hus fra 1907. Velkommen inn og la deg inspirere av…

Sophisticated Red – En stilsikker burgundertone

Nyheten Sophisticated Red er en dyp og stilsikker burgunderrød tone. Denne nyansen er lun, lekker – og lett å bli…

Moderne minimalisme hos Alexandra Hoang

Da moteprofilen Alexandra Hoang og ektemannen Thien kjøpte leilighet i Barcode, endte de opp med å fornye både vegger, tak…

Natural Green – Rustikk tone til jordnære hjem

Nyheten 8575 Natural Green har blitt veldig populær etter at den ble lansert – og det er ikke uten grunn!…

Hjemme hos Elisa Røtterud

Velkommen inn til Elisa Røtteruds lune Oslo-hjem! I leiligheten på Grefsenkollen skaper dempede fargekombinasjoner en behagelig og nesten meditativ atmosfære…