Hjemme hos Daniella Witte

Hjemme hos Daniella Witte

Interiørstylist Daniella Witte har nettopp malt stuen i en naturlig fargepalett. Velkommen inn og la deg inspirere! Veggene er malt med LADY Pure Color i 1876 Hvit Te, taket med LADY Perfection i 9918 Klassisk Hvit og listverket med LADY Supreme Finish Pure Matt i 12076 Modern Beige.

Daniella Witte

Daniella Witte er en Sveriges mest anerkjente interiørdesignere. Hun bor sammen med sin mann, to tenåringsgutter og en hund på en gård fra 1907. Huset var opprinnelig en hestegård, men har nå blitt forvandlet til et moderne og elegant familiehjem. Det er også her Daniella har sitt kreative studio.

– Jeg har alltid hatt en lidenskap for å skape vakre miljøer og atmosfærer. Målet mitt er alltid å gi gode energier og å skape en følelse av velvære. Naturen er min største inspirasjonskilde og akkurat nå fordyper jeg meg i hvordan vi bedre kan bruke naturens kraft når vi skaper nye rom. Samtidig studerer jeg til å bli samtaleterapeut, slik at jeg får utviklet kunnskapen om hvordan vi mennesker fungerer i vårt åndelige og mentale vesen. Ingenting utelukker det andre, men jeg ser på dette som en utvikling som kan lede til mer langsiktig og bærekraftig kunnskap knyttet til det å skape rom.

Utforsk Daniellas vakre hjemmekontor her.

Henter inspirasjon fra naturen

–  Min inspirasjon kommer først og fremst fra naturen. Farger, materialer og bruk av lys stammer ofte fra en opplevelse jeg har hatt der. Naturelementer som jord, vann, ild og luft legger alltid grunnlaget når jeg skaper nye rom, forklarer Daniella. – Innredning har alltid vært en viktig del av livet mitt, og det fungerte først som en slags restitusjon fra en oppvekst i et ganske kaotisk miljø. Etter at jeg ble voksen, har jeg tatt denne kreativiteten med meg videre på et profesjonelt nivå, først på IKEA og deretter i mitt eget selskap.

For et harmonisk hjem! Veggene er malt med LADY Pure Color i 1876 Hvit Te, taket med LADY Perfection i 9918 Klassisk Hvit. Stukkaturen er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 12076 Modern Beige.

Nymalt stue i en naturlig fargepalett

Daniella har nylig malt stuen i fargene 1876 Hvit Te, 12076 Modern Beige og 9918 Klassisk Hvit. Dette er fargevalg som inviterer naturen inn i hjemmet.

–  Jeg ønsket å speile de fantastiske kornåkrene som omgir gården vår. Jeg syns de er aller vakrest på sensommeren med sin lyse, bølgende beige nyanse. Og når sensommersolen varmer, så skapes akkurat den følelsen jeg ønsket å ha med inn i stuen vår! Kombinasjonen av de utvalgte fargenyansene gir også et fint grunnlag for grønne planter, grener og blomster som jeg liker å inkludere i innredningen, uansett årstid, forklarer Daniella.

Veggene er malt med LADY Pure Color i 1876 Hvit Te, taket med LADY Perfection i 9918 Klassisk Hvit. Stukkaturen er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i 12076 Modern Beige.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Lekre overganger!

Jeg malte stukkaturen og listverket med LADY Supreme Finish Pure Matt – det ble et utrolig vakkert resultat, som ga rommets detaljer et luksuriøst og matt uttrykk. Nydelig, men samtidig holdbart! Hele familien er veldig fornøyde. Det ble akkurat slik som vi ønsket oss.

Fargenes rolle

– For meg er fargevalg og arbeidet med de ulike nyansene helt avgjørende for å skape et rom. Forskjellige farger gir ulike energier til oss mennesker, noe jeg syns er veldig spennende. Jo mer jeg lærer om farger, jo morsommere er det. Jeg blir aldri lei av farger og alle deres uendelige muligheter, avslutter Daniella.

Veggene er malt med LADY Pure Color i 1876 Hvit Te,

Få mer inspirasjon fra Daniella her!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

STORIES – fortellingen om de nye fargene fra LADY

Med presentasjonen ved Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen, og den vakre utstillingen på det gamle Munch-museet på Tøyen i Oslo,…

Nytt fargekart fra LADY – STORIES

LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2023! Fargekartet, som bærer tittelen STORIES, inneholder tre inspirerende fargepaletter som bidrar til å…

SERENE PRESENCE – Dempede pasteller

Det nye fargekartet STORIES inneholder 3 nye fargepaletter for 2023, og mange nye, vakre farger. I paletten SERENE PRESENCE møtes…

CURATED LIVING – sofistikert nostalgi

Fargepaletten CURATED LIVING fra det nye globale fargekartet STORIES er preget av sofistikert nostalgi, moderne nøytraler og spennende aksenter. Utforsk…

NATURALLY GROUNDED – Frodig fargeharmoni

Rustikke og jordnære fargeharmonier utgjør fokuset i fargefortellingen NATURALLY GROUNDED fra LADYs nye fargekart STORIES. Utforsk den naturlige fargepaletten her….