Hjemme hos Angelica

Hjemme hos Angelica

Hjemme hos fotograf og influencer Angelica Svanström møter du et personlig hjem som utstråler perfeksjon og ro.  La deg inspirere av hennes vakre fargevalg og smakfulle innredning. 

Bli kjent med Angelica

Angelica Svanström bor på landet med sin kjære Tom, datteren Lova, og venter en sønn til sommeren. Angelica jobber frilans som influencer og fotograf. Bildene hennes i sosiale medier er utrolig vakre, og vi blir stadig inspirert av Angelica. Hennes store kreativitet og svakhet for det vakre er veldig tydelig.

Angelica Swanström 8470 Smooth White

Angelica på sitt lekre kjøkken! Kjøkkenskapene er malt med  LADY Supreme Finish Matt i 1973 Antikkgrå. Kjøkkenveggene er malt i 8470 Smooth White med LADY Minerals Kalkmaling. Bruk LADY Minerals Sealer over kalkmalingen på mindre overflater der det er fare for vannsprut.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Inspirasjon drevet av følelser

– Kunsten min og mye det jeg skaper er basert på følelsene mine, og inspirasjonen som kommer innenfra. Vanligvis er det bare en følelse som jeg ønsker å formidle i billedkunsten min. Jeg vil at det jeg gjør virkelig skal bety noe.

Når det gjelder interiørdesign, vil jeg skape et hjem der jeg føler meg avslappet og rolig. Jeg elsker følelsen av Hellas, Spania, Italia og Frankrike, i kombinasjon med det svenske, minimalistiske. Møtet mellom det rustikke og det nye er virkelig inspirerende, forklarer Angelica.

Angelica Swanström 8470 Smooth White

Hjemme hos Angelica har naturen flyttet inn. Det deilige lyset, den vakre naturen og tredetaljene skaper et fredelig sted. Her vil man bare være!  Veggene i spisestuen og stuen er malt med LADY Minerals Kalkmaling i 8470 Smooth White.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Se flere nye farger i LADY Minerals Kalkmaling. 

Nytt hus

Angelica og Tom har nylig bygd et nytt hus, som de flyttet inn i rett før jul. Angelica har hatt en sterk visjon med huset, men har latt detaljene få vokse fram over tid, og ikke tatt hastige beslutninger.

– Det var en lykke at byggetillatelsen tok sin tid! Hver del av hjemmet vårt har fått mye kjærlighet og omsorg for at det skulle bli perfekt. For oss var lysinngangen det viktigste i alle rom. Hvor stiger solen opp, hvordan havner naturen i forhold til vinduspartiene osv. Alt er gjennomtenkt til minste detalj, forklarer Angelica.

Angelica Swanström 8470 Smooth White

Smakfulle detaljer. De hvitkalkede veggene er så lekre mot linstoffet og furugulvet.

Favorittrommet

Angelicas favorittrom i huset er kjøkkenet. Med den store takhøyden og åpne planløsningen, er det skapt et utrolig fredelig sted. Her vil Angelica samle venner og familie og bare nyte.

Angelica Swanström 8470 Smooth White

Lekre detaljer i det vakre kjøkkenet. Kjøkkenskap: LADY Supreme Finish Matt i 1973 Antikkgrå. Veggen er malt med LADY Minerals Kalkmaling i 8470 Smooth White.

Angelica Swanström 8470 Smooth White

Kjøkkenet – husets hjerte! Og visst er det  magisk og hyggelig!? Veggene er malt med LADY Minerals Kalkmaling i 8470 Smooth White.

Fargevalg

Da Angelica skulle velge farger, ønsket hun dempede, lyse toner inspirert av kalk som passet det meste i hjemmet – men fremfor alt tre. Samtidig ville fargene passe like godt på veggene som i taket, ettersom de brukte samme tone.

Dørene på soverommet ble beiset med LADY Pure Nature i 90015 Høstbrun.

Dørene i soverommet er beiset med LADY Pure Nature Interiørbeis i 90015 Høstbrun.

 LADY Pure Nature

LADY Pure Nature

 • Forskjønner treverket
 • Motvirker gulning
 • Enkelt å få et vakkert og jevnt resultat

Angelica Swanström 1140 Sand

Så vakkert med de beisede dørene mot de hvitkalkede veggene på soverommet. Veggene er malt med LADY Minerals Kalkmaling i 1140 Sand.

Angelica Swanström 1140 Sand

Vakre rustikke detaljer. Dette er et hjem å trives i. – Vi er så fornøyde med sluttresultatet – det føles fortsatt uvirkelig. Jeg hadde aldri klart å drømme om noe så fredelig som dette. Vi føler oss så takknemlige og stolte, sier Angelica.

Angelica Swanström 1140 Sand

Snakk om god natts søvn! Veggene er malt med LADY Minerals Kalkmaling i 1140 Sand.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Se vår slik-gjør-du film om kalkmaling!

Barnerommet til Lova

For en drøm av et barnerom! Her trives Angelica og Toms datter Lova godt. Soverommet er malt med LADY Minerals kalkmaling i 1392 Gul Antikk.

Angelica Swanström 1392 Gul Antik

Angelica Swanström 1392 Gul Antik

Lovas vakre rom i LADY Minerals 1392 Gul Antikk.

Ny baby – og drømmer i 2021

– Først og fremst vil jeg ta en dag av gangen, ikke stresse og lytte til kroppen min. Så vil jeg gjøre huset helt klart til sønnen vår blir født. Jeg drømmer også om en fin sommer med venner og familie. Og en vakker hage ville ikke være helt feil. Men som sagt, dette er drømmer og drømmer må ta sin tid, forklarer Angelica.

Angelica Swanström 8470 Smooth White

Angelica er en dyktig kreatør, og øyet for detaljer er tydelig. Inspirasjonen kommer innenfra, og fra alt som får hjertet hennes til å slå kollbøtte.  Få mer inspirasjon og utforsk Angelicas vakre verden.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Stylistenes kreative fargelek

Stylistene Per Olav Sølvberg og Christina Hannestad inspirerer! – Se glimt fra deres kreative fargelek og poetiske univers.  – Til…

Stilrent drømmehus på Husvik

Velkommen hjem til Tor Fredrik og familien! På vakre Husvik har familien totalrenovert mormors gamle bolig fra 70-tallet. Husets nye…

Hjemme hos Daniella Witte

Interiørstylist Daniella Witte har nettopp malt stuen i en naturlig fargepalett. Velkommen inn og la deg inspirere! Veggene er malt…

Elegant og personlig hos Vita og Wanda

Da Vita og Wanda Mashadi spontant kjøpte leilighet i nybygget et steinkast fra der de bodde, var planen å bare…

Frodig og grønt hos Emma Johansson

Velkommen hjem til Emma Johansson, som står bak kontoen @WhatDecoratesMyDay. La deg inspirere av hennes hjem og stil; og se…

Frisk opp med nye farger og supermatte vegger!

Supermatte vegger skaper en dempet og behagelig stemning. Bli inspirert til å finne den nye, perfekte nyansen til ditt hjem! …