Nye, vakre farger i LADY kalkmaling

Nye, vakre farger i LADY kalkmaling

 – Nå er det mange nye farger tilgjengelig i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! Fargen på bildet er LADY Minerals kalkmaling i den nye fargen 1563 Mørk Strandstrand. Benken er malt i samme farge  i LADY Supreme Finish Superblank.

Unike LADY-farger

Når LADY lanserer nye farger og nytt fargekart, så utvikles det alltid mange vakre, nye farger for LADY Minerals kalkmaling og veggfornyeren, LADY Minerals Revive. Se alle nyhetene her!

Vakre vegger med LADY Minerals 1392 Gul Antikk. Sofa og bord er fra Tine K, døren er fra Rabens Saloner, speil fra Gubi og lampe fra Casa Shop / Cole & Son, stol fra Ferm Living. 

Vakre kalkede vegger

LADY Minerals Kalkmaling er hentet fra naturen for å skape rom med vakre, kalkede vegger og unikt fargeuttrykk. Veggene får en velfortjent rolle i rommet, og resultatet er både matt, mykt og varmt. Det litt rustikke, uperfekte og flotte, gir særpreg i rommet.

LADY Minerals Kalkmaling er nå tilgjengelig i mange nye og vakre LADY-farger!

LADY Minerals 1392 Gul Antikk. Den hvite krakken er fra Paustian​, vase og objekt i stein; fra Kaja Skytte.

Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er vakre på vegg. Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk. En perfekt kulisse for design og håndverk i keramikk og deilige tresorter.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levende kalkmatt utseende
  • Unikt fargeuttrykk
  • Enkelt å lykkes
  • Dekkgaranti

Bruk kreativiteten din!

Det handler om å utøve egen kreativitet, og i så måte byr LADY Minerals på uante muligheter! Husk at det som er spesielt fint med dette produktet, er at du har mulighet til å sette ditt helt personlige preg på veggene, siden du påfører ved villstryking med pensel.

Med lange strøk får du en rolig effekt, mens kortere strøk gir et mer intenst uttrykk.

LADY Minerals 1392 Gul Antikk og LADY Pure Color i samme farge er benyttet i vinduskarm. Med lik farge i både kalkmaling og maling for slett vegg, oppnår du et spennende, men likevel rolig interiør.

Slik maler du med kalkmaling

LADY Minerals er enkel å påføre. Siden det er det personlige uttrykket som er fokus, anbefaler vi allikevel at maleteknikken prøves ut på en liten testflate på forhånd. Slik er du sikker på å finne frem til akkurat det uttrykket som du ønsker på veggen din.

Nye farger i LADY Minerals

Vi lanserer hele 16 nye farger i LADY Minerals kalkmaling. Se også hele fargeutvalget for kalkmaling på våre nye hjemmesider.

Trenger du tips til hvilke hvite nyanser som matcher? Få fargesjefens beste råd her!

Forandring fryder på ujevne tapeter!

De fleste har et rom hvor oppussingen virker så tidkrevende at den stadig utsettes. Det kan være gammel glassfiberstrie eller andre ujevnheter som nærmest roper etter fornyelse! Mange har et ønske om et mer moderne uttrykk, men hvordan skal jeg få bukt med det ujevne og gamle strietapetet? Heldigvis finnes det effektfulle produkter som kan hjelpe deg!

LADY Minerals Revive er en veggfornyer som forvandler vegger med glassfiberstrie og andre ujevne underlag, til rustikke, slette vegger med et mineralsk utseende. En super løsning for deg som vil fjerne gammel tapet på en smart måte!

Nå kan du på en enkel måte male på gammelt tapet – og samtidig slette ut ujevnhetene!

Du trenger ikke rive av den gamle strien, eller fjerne lister, og her er det lov til å skape et personlig, røft og «perfekt uperfekt» utseende!

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

  • Naturlig, mineralsk veggfornyer
  • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
  • Tidsriktig fornyelse
  • Kommer i vakre LADY-farger

Mange nye farger i LADY Minerals Revive

På våre nye nettsider kan du se komplett oversikt over ALLE fargene du kan få blandet i LADY Minerals Revive veggfornyer! Se alle fargene her:

LADY Minerals Revive finnes nå i nærmere 50 ulike farger! Vi vil dele flere bilder på bloggen med de nye fargene senere i høst, men se disse vakre fargene som ble fotografert litt tidligere!

LADY-Minerals-Revive

LADY Minerals Revive 1462 Grå Skifer

LADY Minerals Revive 5490 Serene Blue.

Tøft resultat

LADY Minerals Revive påføres med rull og jevnes ut med en sparkelspade. Resultatet blir vakre, mineralske vegger med unikt fargeuttrykk og taktilitet.

TIPS! Det viktigste i første strøk er at du dekker underlaget godt. Det betyr at du må legge godt på med produktet. Slett ut så godt du kan – og ikke vær for opptatt av at resultatet skal bli helt perfekt i første omgang! I det andre strøket vil du jevne ut dette.

Her kan du få svar på enda flere spørsmål!

Slik gjør du det

Hele prosessen kan utføres på et par dager! Ettersom dette er et helt nytt produkt, anbefaler vi at du leser deg opp før du går i gang. Flere tips og råd finner du her.

Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…