LADY på Interiør- og Boligmessen!

LADY på Interiør- og Boligmessen!

Vi gleder oss stort til å delta med en egen stand på publikumsmessen Interiør- og Boligmessen i Bergen (Grieghallen) og til å møte mange av dere, ansikt til ansikt! Og få lov til å vise dere alle de nye fargene våre.

Interiør & boligmessen i Bergen ble første gang arrangert i 2011, og har på kort tid rukket å etablere seg som en av Norges viktigste arenaer for presentasjon av ny design og interiør. Messen har et sterkt faglig innhold, i tillegg til å skape gode opplevelser for publikum. Messen er salgsrettet hele helgen. En rekke store navn i designverdenen gjester messen hvert år, og spennende foredrag, workshops og lanseringer står sentralt hele messehelgen.

Superstylisten fra Nederland, Anouk Brands, er bare et av flere store interiørnavn som skal vekke begeistring, inspirere og gi opplevelser messen. Hun stiller med egen pop-up shop og har som «Årets inspirator» en helt spesiell signatur på messen.

Nye farger fra LADY

Vi vil være tilstede med våre eminente stylister, Kråkvik & D´Orazio, hele helgen. Vår fargesjef Lisbeth Larsen vil være der hele fredagen.

«Handmade is the new black»
Messens designregi er basert rundt «Handmade is the new black». Signe Schineller, interiørstylist og inspirator, er konferansier og leder for årets temasoner som har fokus Håndverk.

Messen vil ha tre soner og skal bygges som NAUST: #vevelab #Ullfabrikk #trestudio. Et knippe fagpersonell skal fasilitere sonene og ønsker publikum, små og store, velkommen på workshops hele helgen. Et særlig viktig navn i denne forbindelse er en av Norges beste stylister, Kirsten Visdal. Hun stiller ut konseptet MJØLK, og vil formidle gamle håndverksteknikker i en moderne ramme. Med seg har hun flere norske formgivere og designere, deriblant, Wik Oslo. Vesentlig for årets messe er samarbeidet med Norsk Flid, Hillesvåg Ullvarefabrikk og Osterøy Museum. Den sjeldne Oppstadveven er bare et av mange elementer som skal engasjere besøkende.

Interiør- og Boligmessen i Bergen 2015

Fra venstre: Jannicke Kråkvik og Kirsten Visdal

Messen er opptatt av å fremme norske designere og formgivere. Scandinavian Surface, Studio Kryptofasia, Andreas Engesvik, Staff Design og Kneip er noen av navnene som er vell verdt å merke seg.

Interiør- og Boligmessen i Bergen 2015

Til en sentral rolle som ambassadør for norsk design har messen invitert Norges trendekspert, Helle Tjaberg.

Informasjon om åpningstider, program, andre utstillere, finner du på messebloggen.

20 vinnere har nå fått e-post om at de har vunnet billetter til lørdagen. Husk å sjekke e-posten din:)

Vi håper å se deg på messen!

Tanja
Tanja

Tanja

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Fargesetting med nyanselike farger

Til venstre: LADY 11173 Humble Yellow er lys og dempet, men med en tydelig tilstedeværelse. Høyre bilde: Veggene har fått Supermatt…

Hvordan fargesette med ton-i-ton farger!

Fargesetting med ulike nyanser av samme farge er lekkert! Her er veggene er malt med LADY Pure Color 20143 Lively Red, og…

KAN JEG MALE RETT PÅ TAPET?

Denne veggen er malt med LADY Minerals Revive i den blågrønne fargen 6352 Evening Green. Raskt og rimelig med maling!…

Jotun designer farger

Det ligger mye jobb bak utvikling av nye farger og lansering av et nytt fargekart! – Når vi skal designe en…

Rom for ungdomstid

Med Jotun SENS får du ikke bare vakre farger, men du kan også være helt trygg på at det er…

Mal trygt på barnerommet

Jotun SENS er et trygt valg for alle! Jotun SENS 07 Vegg/Panel/List – i fargen 5030 St. Pauls Blue er…

Go to top