Helle Tjaberg, trendekspert og ”visuell jeger”

Helle Tjaberg, trendekspert og ”visuell jeger”

En av de sidene jeg liker best med meg selv er at jeg lar meg både fasinere og begeistre av andre mennesker! I jobbsammenheng handler dette ofte om dyktige designere og mennesker som tar formspråk på alvor. Helle Tjaberg er et av disse menneskene, og jeg har i mange år følgt hennes evne til å formidle spennende kunnskap om såvel design, som interiør generelt.  Jeg er kjempestolt av at Helle nå er vår nye gjesteblogger, noe jeg vet vil bidra til mange spennende leseropplevelser og gi mye inspirasjon! Første innlegget hennes ligger allerede klart.

Helle har nesten 20 års redaksjonell erfaring fra interiør- og designjournalistikk og var i mange år redaktør i ELLE Decoration (tidl. ELLE Interiør). Fra september 2012 har hun jobbet som frilansskribent og trendrådgiver, i tillegg driver hun bloggen Eget Rom. Hun beskriver egen interiørstil som noe splittet, og mener det kan tilskrives at mange år i bransjen gjør at hun ser skjønnhet i utrolige mange ting, uttrykk og stiler.

Helle hjemme på det nydelige kjøkkenet sitt:

Helle Tjaberg Lady maling Jotun inspirasjon

Foto: Elisabeth Sperre Alnes

Favorittfargen hennes akkurat nå er Sjøsmaragd.

Lady maling Jotun Sjøsmaragd

Lisbeth
Lisbeth

Lisbeth – Global Fargesjef

Lisbeth er Global Fargesjef i Jotun og en av Norges mest etterspurte trendanalytikere. På sine reiser rundt i verden samler hun inntrykk og trender som du finner igjen i LADY sine fargekart.

Våre vakreste blåfarger

Ulike blåfarger og blåtoner i harmoni er ren nytelse for øyet! I denne artikkelen presenterer vi noen av våre vakreste…

Soveromtips med designeren bak sengetøyet MYYK

Det er en ny sengetøy-aktør i byen, og du skal ha levd rimelig langt under en stein for ikke å…