Jul hos Ruby Elise

Jul hos Ruby Elise

Julestemning med blomster og varme farger

Julestemning med blomster og varme farger

Ikke noe skaper julestemning som blomster! Bli med oss inn til Ruby Elise Blomsterverksted i Sandefjord. 

Jul hos Ruby Elise

Ruby Elise Blomsterverksted i Sandefjord er en blomsterbutikk litt utenom det vanlige. Butikkfasaden er fylt med de lekreste kranser, og det bugner av kreative buketter, kranser og oppsatser både ute i bakgården og i butikken. Ikke noe skaper julestemning som blomster, og når julebutikken åpner i november er det travle dager for de driftige blomsterdekoratørene.

Blomsterverksted med Lady-2011-Antique-Brass

Alle skal ha – eller gi bort, blomster til julehøytiden. Hos Ruby Elise skapes buketter og kranser på løpende bånd!

Kranseverksted

I etasjen over butikken var det tidligere en leilighet, som blomsterbutikken nå disponerer. De ulike rommene har blitt pusset opp og malt i deilige, varme fargenyanser. – Her skal vi ha ulike blomsterkurs og kranseverksted, forteller Jane Ruby Jensen, som er en av medeierne.

Blomsterverksted med Lady-2011-Antique-Brass

Så vakkert med ferskenrosa! Taket er malt med LADY Perfection takmaling, vinduer: LADY Supreme Finish Superblank, og vegger: LADY Wonderwall – alt malt i samme farge, 2011 Antique Brass.

Ferskenrosa på alle overflater

I det største rommet falt fargevalget på 2011 Antique Brass, hentet fra det nyeste fargekartet fra LADY. Denne glade, ferskenrosa fargen gir en varm stemning i verkstedet, samtidig som den oppleves som elegant. For å få en enhetlig base og et unikt rom, valgte de å male både tak, vegger og vinduer i den samme fargen.

Taket er malt helmatt med LADY Perfection takmaling. Vinduene har fått Superblank glansgrad med LADY Supreme Finish, mens veggene er malt matte med LADY Wonderwall. De ulike glansgradene gir fint spill.

 LADY Perfection

LADY Perfection

  • Enkel å påføre – uten drypp og søl
  • Vakkert og skjoldfritt resultat
  • Stort fargeutvalg
  • Dekkgaranti

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

  • Vakker, matt og robust
  • Varig vakkert, matt utseende
  • Ekstremt slitesterk
  • Meget flekkavvisende

Farger i adventstiden

– I Danmark bruker vi alle farger til advent, forteller Jane Ruby. Og «utfordrer» det tradisjonelle lilla fargevalget ved å sette mørkegrønne lys i den bugnende adventskransen hun har laget. Det er nettopp den kreative vrien blomsterdekoratørene hos Ruby Elise er godt kjent for. Her blandes gjerne kvister fra skogen eller blomster fra hagen inn i de unike kransene, og det gir et kunstnerisk og bohemsk uttrykk.

Jane Ruby hos Ruby Elise

Danske Jane Ruby gleder mange med sine vakre blomsterdekorasjoner. Alle kransene og vaser på bildene er fra Ruby Elise. Trekasse med hestemotiv: Home & Cottage

Blomsterverksted med Lady-2011-Antique-Brass

Høvelbenken er gammel og velbrukt, og har fått nytt liv i blomsterverkstedet. Julekuler i papir: Milla Boutique, julekuler i glass: Lagerhaus. 

Blomsterverksted med Lady-2011-Antique-Brass

Med en proppfull julebutikk er den ekstra plassen i andre etasje kjærkommen. Sjekk ut @ruby_elise på Instagram eller Facebook, for informasjon om kurs.

Ruby Elise Blomsterverksted ligger i Sandefjord sentrum og ble etablert i 2017. Butikken eies og drives av Jane Ruby Jensen, Ida Elise Andersen og Pia Grønnegaard. De beskriver seg selv som dansk-norsk blomster fusion med fokus på Skandinavisk håndverk med eklektisk twist.

Du kan også lese om fargene i butikklokalet her.

Foto: Annette Nordstrøm

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Stilrent drømmehus på Husvik

Velkommen hjem til Tor Fredrik og familien! På vakre Husvik har familien totalrenovert mormors gamle bolig fra 70-tallet. Husets nye…

Hjemme hos Daniella Witte

Interiørstylist Daniella Witte har nettopp malt stuen i en naturlig fargepalett. Velkommen inn og la deg inspirere! Veggene er malt…

Lina og Eldan sin flotte sommerhytte

Sommerhytta 2022: Lina og Eldan vant gullhammerne fra to av ekspertene i den spennende finalen i Sommerhytta. – Foto for…

Elegant og personlig hos Vita og Wanda

Da Vita og Wanda Mashadi spontant kjøpte leilighet i nybygget et steinkast fra der de bodde, var planen å bare…

Sommerhytta 2022 – her er vinnerhytta!

Sommerhytta 2022: Sara og Ibrahim vant gullhammer for det flotte kjøkkenet – og gikk seirende ut av Sommerhytta på TV…

Frodig og grønt hos Emma Johansson

Velkommen hjem til Emma Johansson, som står bak kontoen @WhatDecoratesMyDay. La deg inspirere av hennes hjem og stil; og se…