Juno the Bakery i nytt design fra Frama Studio

Juno the Bakery i nytt design fra Frama Studio

Det tradisjonsrike bakeriet Juno the Bakery i København, har fått et nytt designkonsept, utviklet av Frama Studio. – Les om fargene fra LADY som er benyttet i prosjektet.

Frama_Projects Juno_The_Bakery

Velkommen til København og Juno the Bakery. Frama’s Sintra Spisebord med solid korkunderstell og gul marmor.

Det vellykkete partnerskapet har vært basert på et sett felles verdier mellom designerne og bakeriets team.

Juno the bakery

For litt over ett år siden åpnet det prisbelønte Juno the Bakery dørene til sitt nye bakeri i København, med interiørdesign av Frama studio.

Det helhetlige designkonseptet kombinerer sømløst; bakeriproduksjon, serviceområde, plass til besøkende og en urban hage. På denne måten har det nye Juno beholdt den vennlige nabolagsånden fra deres originale bakeri, samtidig som plassen er utvidet med rom der gjester kan spise, slappe av og møtes. I tillegg har den nye Juno fått store vinduer som gir gjester og forbipasserende muligheter til å observere Juno-teamet på jobb.

Frama_Projects Juno_The_BakeryFrama_Projects Juno_The_Bakery

Prosjektet

Juno the Bakery ligger på bakkenivå, på hjørnet av Løgstørgade og Århusgade, midt i hjertet av Københavns grønne Østerbro-distrikt. Innvendig ble den nye Juno tenkt som ulike primærsoner: bakeriproduksjon, kundeservice, innendørs sitteplasser og 20 m2 sitteplasser foran i hagen. Hver sone har en distinkt funksjon som går i naturlig dialog med de andre for å skape en elegant og logisk romlig dynamisk.

Frama_Projects Juno_The_Bakery

Gylne vegger: LADY Minerals Revive 1876 Hvit Te. – Helt fra begynnelsen ble Framas romlige konsept styrt av de samme verdiene som har gjort Juno the Bakery har vært en elsket lokal institusjon, og en globalt anerkjent pioner innen håndverksbaking: kvalitet, autentisitet og en kompromissløs oppmerksomhet på detaljer.

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Tidsriktig fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

Les mer om de nye fargene i LADY Minerals Revive her!

Farger og materialer

I dette prosjektet har Frama benyttet materialer i massiv eik til dører, glass og rustfritt stål, portugisisk gul kalkstein, grønne «falmede» veggfliser i Middelhavskalkstein og dansk terrazzogulv. Kjøkken, møbler og belysning er fra Frama.

Veggene ble behandlet med LADY Minerals Revive 1876 Hvit Te, for å få et rustikt og røft uttrykk. Vinduer og brystningspanel er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 1876 Hvit Te,

Frama_Projects Juno_The_Bakery

LADY Supreme Finish Silkematt til treverket – og LADY Minerals Revive  på veggene – alt i fargen 1876 Hvit Te.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

LADY 1876 Hvit Te

Er en gulaktig beige tone. En lun og fin beigetone med gule undertoner. Fremstår som noe dempet i uttrykket. Står fint til gulaktig hvite toner som 1001 Egghvit eller 1275 Mild.

Frama_Projects Juno_The_Bakery

LADY Minerals Revive 1876 Hvit Te. Stoler og veggbelysning er fra Frama.

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Tidsriktig fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

Store, gatevendte og innvendige vinduer, gir en gjennomsiktig forbindelse mellom bakerne på jobb, gjester inne i bakeriet, samt nabolaget rundt.

Prosjektet

– Visjonen for de nye Juno fasilitetene, sier Framas grunnlegger, Niels Støyer Christophersen – var å skape en sømløs kobling mellom det tradisjonelle bakehåndverket og en moderne kulinarisk opplevelse.

– Å ha mer plass til å bevege seg er noe som vi alle har sett frem til i lang tid, sier medgründer og kokk Emil Glaser. – Tidligere hadde vi bare 35 m2 å jobbe innenfor. I det nye rommet – som har en virkelig gjennomtenkt plan for produksjon og bevegelse – kan alle være mer effektive og komfortable. Det er virkelig utrolig hvor mye av en forskjell noen flere kvadratmeter kan gjøre.Frama_Projects Juno_The_Bakery

Akkurat som i det opprinnelig Juno-bakeriet, forblir det forsiktige håndverket med praktisk bakeriproduksjon et fokus i interiøret designet.

Store, gatevendte og innvendige vinduer, gir en gjennomsiktig forbindelse mellom bakerne på jobb, gjester inne i bakeriet, samt nabolaget rundt. På denne måten vil tradisjoner med håndverksbaking presenteres for publikum på en uformell og tidsriktig måte, med Junos team av dyktige håndverkere i sentrum.

Frama_Projects Juno_The_Bakery

Vi  gleder oss allerede til neste besøk i København – og kan kjenne duften av baksten helt hit til Norge!

Foto: Frama studio.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Tidløs og herskapelig eleganse hos Ida

Den danske interiørdesigneren Ida Dalgaard-Thestrup har pusset opp et herskapelig hus fra 1907. Velkommen inn og la deg inspirere av…

Sophisticated Red – En stilsikker burgundertone

Nyheten Sophisticated Red er en dyp og stilsikker burgunderrød tone. Denne nyansen er lun, lekker – og lett å bli…

Moderne minimalisme hos Alexandra Hoang

Da moteprofilen Alexandra Hoang og ektemannen Thien kjøpte leilighet i Barcode, endte de opp med å fornye både vegger, tak…

Hjemme hos Elisa Røtterud

Velkommen inn til Elisa Røtteruds lune Oslo-hjem! I leiligheten på Grefsenkollen skaper dempede fargekombinasjoner en behagelig og nesten meditativ atmosfære…

Hjemme hos Villa von Krogh

Velkommen inn til Anine von Krogh! I den arkitekttegnede boligen i Asker, har den populære interiørprofilen skapt en behagelig og…

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…