Lidenskaplig opptatt av estetikk!

Lidenskaplig opptatt av estetikk!

Marianne Haga Kinder, for mange kjent gjennom Instagram-profilen @inspirasjonsguidennorge, bor i et vakkert funkishus på Ullern. Bli med på visning i den nymalte villaen. 

Tak og vegger i gylne toner

Marianne elsker å ha det vakkert rundt seg, og over 160.000 følger henne på Instagram med god grunn: hun er tro mot smaken sin, og elsker å krydre med glamorøse og gylne detaljer.  – I tillegg er jeg også opptatt av å ta vare på gamle ting som jeg setter pris på, understreker hun. – Det handler om miksen!

Fargevalget brukte hun lang tid på, og nå er hun fornøyd med å ha malt både tak og vegger i loungeområdet i første etasje i den nye fargen LADY 11175 Adventure, en brent og oransje tone.

LADY Pure Color 11175 Adventure

Teppet i loungeområdet er kjøpt på marked i Marrakech. Lampen fra Halvor Bakkes Signature-kolleksjon for Bohus, Gardiner fra Kid Interiør. Kurvstolene er fra Granit. Sofa fra Home & Cottage. Speil fra Bohus.

Klassisk og maskulin stil

Det klassiske møter det maskuline hjemme hos Marianne, noe man ser i de sorte og markante detaljene mot lyst treverk i gulv og møbler. Både vegger og tak er malt i  LADY  Pure Color 8304 Timian, en nydelig grønn dempet tone. I kombinasjon med LADY Supreme Finish 9938 Dempet Sort på vinduer, rekkverk og andre interiørdetaljer, blir uttrykket både tøft og lekkert til det lyse treverket i gulvet.

Det handler om miksen!

ADY Pure Color 8304 Timian

Spisesofa, bord og stiler fra Ygg og Lyng.

LADY Pure Color 8304 Timian

Speilet er fra Shishi.

Vi anbefaler takmalingen LADY Perfection i taket. Noen av de mørkeste fargene kan dessverre ikke blandes i LADY Perfection takmaling. Noen velger da å bruke LADY Pure Color. Vær oppmerksom på at det da ikke er garantert at resultatet blir helt skjoldfritt, og at veggmaling kan dryppe mer mens du maler.  Les gjerne mer her!

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Lunt kjøkken i harmoni

Marianne har tegnet kjøkkenet selv. Fargen på innredningen er LADY Supreme Finish Halvblank, 9913 Matrix. Vegger og tak er også her malt i LADY Pure Color 8304 Timian. Lun hulefølelse i kombinasjon med vakre interiørdetaljer, skaper en sofistikert og helhetlig harmoni. Her kan familien på tre, Marianne, mannen Pål og datteren Mathea (13) nyte mange gode måltider i gjennomførte omgivelser.

LADY Pure Color 8304 Timian

Kjøkkenbord fra Bohus, stoler fra Ygg&Lyng, Krystallkule-komposisjon fra Hadeland Glassverk. Skjenken er gammel, kjøpt på Finn.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Krystallkuler i grønne omgivelser

Marianne imponerer oss igjen ved å vise oss det vakre opphenget hun har komponert fra Krystallkule-serien til Hadeland Glassverk. Det består av fem kuler i fargene røykgrå, kakao og blågrønn, samt mønstrene Stor Stjerne, Kryss og Glatt.

LADY Pure Color 8304 Timian

Rekkverket er malt med LADY Supreme Finish Matt 9938 Dempet Sort og står godt i stil med det lekre skapet fra Nordal.

LADY Pure Color 8304 Timian_LADY Supreme Finish 9938 Dempet Sort

Glasskap fra Nordal.

Det gamle kjøkkenbordet fungerer nå som kontorpult på hjemmekontoret, og blir flittig brukt!

LADY Pure Color 8304 T

Bord fra IKEA, stolen er fra Søstrene Grene, lampe fra Home & Cottage. Tavle fra Bolina.

Flis og glatte flater på badet

Badet er lekkert med store fliser på gulvet og vegger malt med LADY Aqua i fargen 9913 Matrix. Denne kombinasjonen av fliser  og malte slette vegger, er Marianne veldig fornøyd med! – Det gir også mulighet til å skifte uttrykk og farge på badet, uten at det kreves mye jobb.

LADY Aqua 9913 Matrix

Fliser , badekar og marmorvask (vareprøve) fra Flisekompaniet

 LADY Aqua

LADY Aqua

 • Vakre, silkematte våtromsvegger
 • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem
 • Fuktbestandig
 • Dekkgaranti

Marianne Haga Kinder inspirerer oss med sin estetiske sans og sin virkelige gjennomførte lidenskap for interiør. I tillegg er hun opptatt av å løfte frem andre. Sammen med Fransisca Munck-Johansen arrangerer hun Gullfjæren Interior Awards, som hedrer norske influencere på Instragram.

Nyt våren i det vakre huset ditt, Marianne. Og takk for at du inspirerer oss alle!

Foto og styling: krokenogwilhelmsen.no

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…

Nynostalgi med behagelig grønt gjesterom

Gjesterommet hjemme hos Kristin Lindhjem (@studiolindhjem) er designet av interiørarkitekt Maria Horgen. Hun og Jorunn Tharaldsen står bak den nydelige…

Livlig fargepalett hjemme hos interiørdesigneren

Gründeren av det svenske interiørbyrået JosefssonLjung, Erik Josefsson, har malt hele spisestuen på nytt i en vakker og livlig fargepalett….

Vårlig fargeinspirasjon fra LADY

Våren er en fin tid for maling og oppussing. Og uttrykket «en ny vår» passer i så måte helt perfekt!…