Mal trygt på barnerommet

Mal trygt på barnerommet

Jotun SENS er et trygt valg for alle! Jotun SENS 07 Vegg/Panel/List – i fargen 5030 St. Pauls Blue er supertøff på barnerommet.

Jotun SENS har ingen malingslukt verken under eller etter påføring, og ingen skadelig avdamping. SENS er rett og slett helt trygt fra første strøk!

Skap minner med fine farger

Hvis du tenker tilbake til din egen barndom, husker du kanskje fargen du hadde på rommet ditt? Jeg kan huske hver eneste lille detalj fra mitt rom – og ikke minst hvordan det ble forvandlet fra barnerom til ungdomsrom! Jeg kan også huske at fargevalget var utrolig viktig for meg den gangen (også…).

Barn trenger farger

Jotun SENS 5030 St. Pauls Blue nederst og 1973 Antikkgrå på det øverste feltet.

Bruk farger på barnerommet!

Et barnerom skal fungere til mange formål! Her skal det kunne være lek og moro – lekser og lesing – ro og søvn. Lek med farger og former, og skap livlige og morsomme rom hvor det er gøy å være! Blå og turkise farger fungerer ekstra godt på soverom når kvelden kommer og man skal finne roen.

Jotun-Sens-6084-Sjøsmaragd

Frisk og sjøgrønn! Jotun Sens 07 6084 Sjøsmaragd

Ingen løsemidler

Jotun SENS er det naturlige valget for deg som er opptatt av å ivareta et best mulig inneklima, og er perfekt til oppussing av barnerom. SENS-produktene inneholder ikke løsemidler og avgir ingen skadelig emisjon/avdamping. Med Jotun SENS kan du være trygg på at du ivaretar din egen og familiens helse.

Tips! Skap kontraster med glansgrader! Bruk gjerne SENS 07 (Silkematt) på veggene og SENS 30 (Halvblank)  på lister og detaljer.

 SENS 3i1 Vegg/panel/list 07

SENS 3i1 Vegg/panel/list 07

 • Ingen malingslukt
 • Ingen skadelig emisjon
 • 3i1 – enkelt å få til et fint resultat
 • Fint, holdbart resultat

 SENS 3i1 Vegg/Panel/List 30

SENS 3i1 Vegg/Panel/List 30

 • Ingen malingslukt
 • Ingen skadelig avdamping
 • 3i1 – Enkelt å få et fint resultat
 • Fint, holdbart resultat

Skolebarn og nye behov

Når barna begynner en ny hverdag med skole og fritidsaktiviteter, setter dette noen nye krav til barnerommet. Skap en god sone for lekselesing, søvn og ikke minst en plass som innbyr til lek med nye skolevenner.

JOTUN-SENS-Senses-Dempet-Sort

Tøft ungdomsrom i rosa og sort! Jotun Sens 07 2024 Senses og 9938 Dempet Sort. 

Ungdomsrom

Det skjer mye i overgangen fra barn til ungdom. Barna blir tydeligere på egne ønsker, egen identitet og interesser – og vil vise at de er i ferd med å bli ”voksne”. Rommet er gjerne et av de første synlige tegn på det. Få tips til hvordan du kan hjelpe dem med å finne sin stil.

Fargepaletten fra filmen over:

Se flere eksempler på tøffe ungdomsrom og fine fargekombinasjoner i det digitale SENS-fargekartet.

Ingen malingslukt

Hvis du åpner et spann og lukter på Jotun SENS vil du oppleve at malingen så og si er luktfri. Dette er fordi SENS inneholder minimalt med stoffer som emitterer/damper av. Når du maler med SENS unngår du derfor ubehagelig malingslukt – både mens du maler og når du er ferdig.

SENS har produkter både til Vegg/Panel/List i to glansgrader 07 og 30, og også et eget produkt for taket. SENS Tak 02 gir et fint og jevnt resultat, og er tilgjengelig i følgende farger: 9918 Klassisk Hvit, 1001 Egghvit, 9904 Skumring, 1622 Refleksjon, 8282 Hvit Pepper, 1024 Tidløs, 1453 Bomull, 471 Lys Antikk.

 SENS Tak

SENS Tak

 • Ingen malingslukt
 • Ingen skadelig avdamping
 • Fint, jevnt resultat
 • Produktet kan blandes i våre hvite bestselgere

Er du gravid og skal male?

For deg som er gravid er det ekstra viktig å ta hensyn til den lille i magen. Med SENS maling kan du føle deg helt trygg på at både du og den lille ikke tar skade av malingen eller innholdet.

Les mer om maling og graviditet her.

Barn trenger farger

Veggen her er malt i fargen Jotun SENS 7163 Minty Breeze.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Her er fargene for våren 2020!

Gylne muligheter våren 2020 Nytt år og nye muligheter! Kanskje har du planer om å bytte farger og friske opp…

Våre Vakreste Farger – Fargekartet som hjelper deg

I fargekartet «Våre vakreste farger» finner du mange tips og trygge, gode interiørfarger. Nyhetene 7629 Antique Green (vegg i front)…

Grønn jul med Local Green og Mocktails

Vi slår et slag for å prøve ut alkoholfrie Mocktails i julen! Vår nyeste grønnfarge LADY 8546 Local Green er gyllen og…

Julestemning i diskre omgivelser

Få oppskriften til årets juledrink – som passer perfekt til fargen LADY 11173 Humble Yellow! Glasset er Ferm Living Ripples fra Hviit….

En festaften i magiske farger

Julestemning med et nydelig dekket bord – og den dype, vakre LADY 20145 Wisdom på veggene! Magisk julestemning En julebordsdekorasjon…

Jul i varme nyanser hos Vibeke

Med den dempede, vakre fargen LADY 20120 Organic Red, skapes lun julestemning i en fei! Se det fine julerommet til…

Go to top