Maling er ikke maling!

Maling er ikke maling!

Det er stor forskjell på maling! Forskjellige malinger kan faktisk gi en ulik gjengivelse av en farge! For at du skal få nøyaktig den fargen du vil ha, pass på at du velger Jotun-maling når du velger en Jotun-farge! 

Det vanskelige og viktige fargevalget

Mange av oss kan mye om farger og bruker lang tid på å finne den perfekte fargen til det som skal males. Noen ganger er det bare et møbel eller en dør som skal fornyes, andre ganger handler det om totalrenovering eller fargevalg i forbindelse med flytting  inn i en ny bolig. Da kan man ende opp med å bruke veldig lang tid på fargevalget, og da er det selvfølgelig viktig at man til slutt er fornøyd.

Kristin maler vegger med LADY Pure Color Nordic Breeze

Kreatøren og gründeren Kristin «Krickelin» Lagerqvist maler veggene i huset sitt med LADY Pure Color i fargen 5254 Nordic Breeze. Se hele saken fra hennes hus her.

Når jobben først skal gjøres, ønsker vi et perfekt resultat. Da er det viktig å velge de beste produktene, som både har gode påføringsegenskaper og som er slitesterke og holdbare! I tillegg må selvfølgelig fargen bli som man ønsker og forventer, ikke sant?

Vi i Jotun utvikler spesialfarger tilpasset våre egne produkter. Vi kan derfor kun garantere riktig farge ved bruk av vår maling. Velger du farger og maling fra Jotun kan du være trygg på at fargen du har valgt, er fargen du får.

Vakkert sluttresultet –  i nye farger, designet og utviklet av Jotun. Veggen er malt med LADY Pure Color i 1520 Cheerful Peach, skrivebordet er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 2489 Bella, taket er malt med LADY Perfection 1520 Cheerful Peach.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Ser du forskjellen?

Små nyanseforskjeller kan faktisk gjøre en stor forskjell! Og det betyr at totalopplevelsen av interiøret kan endres. Mange opplever blant annet at det er vanskelig å finne den rette hvite nyansen – for hvittoner kan være langt mer lunefulle enn vi tror. Selv små forandringer i undertoner, kan vippe hele fargepaletten din ut av spill. Det samme kan skje om du ikke velger riktig maling til riktig farge.

Veggen er malt med LADY Pure Color 1276 SOFT

Veggen er malt med LADY Pure Color 1276 SOFT, en gulaktig beigetone som fungerer utmerket som en varm basisfarge. Hyllen er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 11012 RUSTIC BROWN, og vinduene er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 12123 CONTEMPORARY WHITETaket er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 12123 CONTEMPORARY WHITE.

Jotun designer farger

Det ligger mye jobb bak utvikling av nye farger og lansering av et nytt fargekart! Når vi skal designe en ny farge, er det estetiske og vakre sluttresultatet vår aller viktigste målsetting.

Jotun tilbyr altså farger som er spesialdesignet. Det betyr at fargene som lages av oss, males opp på store overflater, vurderes og justeres, før de endelige fargeoppskriftene gjøres ferdig. Resultatet av dette er at våre farger estetisk sett er pene, på både store vegger og små overflater. Les mer om hvordan vi jobber med farger og produkter her.

Veggen over er malt med LADY Pure Color 20208 POETRY RED, Brystningspanel med LADY Supreme Finish Pure Matt 20208 POETRY RED. Lister og vinduer er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 0486 SILKE og taket med LADY Perfection 0486 SILKE.

Synes du det er vanskelig med farger?

Kontakt våre fargerådgivere som gir deg gratis fargehjelp her.

Tenk kvalitet og varighet – kjøp premium produkter

Heldigvis trenger ikke DU å tenke på alt dette tekniske når du velger farger til ditt hjem! Vi gjør vårt ytterste for å hjelpe deg med gode fargekombinasjoner og fargeråd her på bloggen og i fargekartene. Vi vil at du skal være trygg på at fargene er estetisk fine sammen. Og velg kvalitetsprodukter fra Jotun, slik at du kan være fornøyd med malingen og resultatet over tid! Les mer om våre produkter og finn riktig maling til ditt hjem her.

Ikke ta noen sjanser – kjøp maling fra Jotun,  så vet du at du får fargen du vil ha.

Les mer om Jotun fargetrygghet her.

5530 Collected Blue malt med kalkmalingen LADY Minerals

Blåtoner er det perfekte valget for deg som ønsker luftige og tidløse rom. Blått oppleves som diskret og behagelig – men likevel deilig energigivende. Her ser dere LADY Collected Blue, malt med to ulike produkter for et unikt uttrykk; harmonisk men likevel spennende. Veggen bak er malt med vår vakre supermatte maling LADY Pure Color. Veggen foran er malt med LADY Minerals kalkmaling. Kalkmalingen gir et matt, mykt og varmt uttrykk og gir deg mulighet for å skape et personlig uttrykk. Les mer her. 

Lykke til med fargevalget!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Herlige farger hos designer Kiki Plesner-Löfroth

Kiki Plesner-Löfroth, designeren bak Plesner Patterns, har malt i vakre farger fra vårt fargekart CANVAS. Med en lekker og gjennomtenkt…

Vakker beige stue med friske interiørdetaljer i grønt og blått

I stuen har interiørdesigner og trendforsker Kristin Lindhjem malt med LADY Pure Color i den lune, gråbeige fargen 10578 Misty…

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….