Moderne familiehytte i vakre farger!

Moderne familiehytte i vakre farger!

De store vindusflatene kan skyves helt til side og skillet mellom ute- og inneområdet viskes ut. Ikke rart at familien ender med å sitte rundt spisebordet, tidlig som sent. 

Når sjøluft og skjærgård frister

På Karlsøya, rett utenfor Fredrikstad, har en familie på fire bygget sin drømmehytte. På tomta der den gamle familiehytta sto, har de nå et topp tilfluktssted med fantastisk beliggenhet. Når sjøluft og skjærgård frister mer enn bylivet, er hytta bare en kort kjøretur unna.

Hytta ligger på en liten høyde ytterst på Karlsøya med vakker utsikt over skjærgården.

Frisk fargepalett

Lys, luft og utsikt, sammen med en vakkert sammensatt fargepalett utgjør rammene for hyttelivet – som har blitt levd på samme sted i flere generasjoner, men nå i en mer moderne utgave.

LADY Pure Color -Minty-Breeze

I byggeprosessen valgte hytteeierne en åpen kjøkkenløsning mot spiseplass og stue, og satte inn en balkongdør slik at de har direkte utgang fra kjøkkenet til terrassen som går rundt hele hytta. Veggene i kjøkken og stue er malt med LADY Pure Color 7163 Minty Breeze som står fint til det lyse eikegulvet.

Familien valgte å male alle de slette veggene med den supermatte LADY Pure Color. Det gir hytta en ekstra behagelig atmosfære, og fargene i de ulike rommene glir mykt over i hverandre.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti
LADY Pure Color -Minty-Breeze
Sort omramming rundt vinduene gir det hele et stramt og moderne uttrykk. Keramikk fra Hasami / Kollekted by. Kokebok fra Houz.

Spiseplass med utsikt

De store vindusflatene kan skyves helt til side og skillet mellom ute og inne viskes ut. På den store verandaen utenfor er det plenty av plass til sommergjester, og late feriedager kan nytes og deles med hele familien.

Kjøkkenbord med utsikt

Spisebord, sittebenk og stoler fra Bolia. Brett på bordet privat, keramikk fra Mette Duedahl/Houz, pendellampe fra Umage.

Sommerlig stue

I stuedelen har familien valgt å kle den ene veggen med liggende panel, sammen med LADY 7163 Minty Breeze oppleves rommet lunt og godt. Minty Breeze er en grålig, litt støvete minttone. Ikke pastellaktig men heller dempet og diskret. Sammen med treveggen, møblene i naturtoner og de sorte detaljene her oppleves den oppfriskende og vakker.

LADY Pure Color -Minty-Breeze

Sofa fra Bolia, vintage stolen, Futurum, er tegnet av Adolf Relling. Pledd og pute fra Teixidors/Houz.

LADY Pure Color -Minty-Breeze

Familien gjorde et vitage-kupp da de fant disse stolene! Futurum stol av Adolf Relling. Kopp av Mette Duedahl/Houz.

Soverom i harmoniske rosanyanser

Hyttas tilsammen tre soverom har fått hver sin vakre veggfarge, og vi synes det er flott å se alle vegger malt i samme farge! Det gir ro og helhet i interiøret.

LADY-Savanna-Sunset-Soverom

Veggfarge LADY Pure Color 20046 Savanna Sunset, eikeparkett på gulv fra Byggo Parkett, krakk privat, sengetøy fra Høie og pledd fra Teixidors/Houz.

Hovedsoverommet er malt i LADY 20046 Savanna Sunset, en gyllen rosa tone som setter sitt myke preg på interiøret. Det gir en lunhet det er godt å oppholde seg i.

LADY-Savanna-Sunset-Soverom

LADY 20046 Savanna Sunset er lun og myk på veggen. En god soveromsfarge! Den lille krakken er fra Houz.

Fargen kan også være en spennende kontrast til både grønt og sort, eller som et feminint innslag til lysere toner. Rosa er mer allsidig enn man kanskje skulle tro!

LADY-Savanna-Sunset-listefritt

Fint og helhetlig med listefritt rundt vinduer og balkongdører, da er det et naturlig valg å male veggfargen hele veien.

Behagelig fargepalett

Fargene som er valgt til soverommene er dempede og gode å omgi seg med, og matcher vakkert de andre fargene i hytta!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Tøffe kontraster

Soverom nummer to har fått fargen LADY Pure Color 10290 Soft Touch på veggene, en svak ferskentone som er dempet og grålig. Den sorte omrammingen på vinduet og det gylne sengetøyet gir en utrolig tøff kontrast til den dempede veggfargen!

LADY Soft-Touch-10290

Veggfarge LADY 10290 Soft Touch, sengetøy fra Høie og lampe fra Vita.

LADY Soft-Touch-10290

Sart veggfarge og okerfarget sengetøy matcher perfekt og gir et mer maskulint inntrykk av rommet.

Hvit poesi

Det er også blitt plass til et lite gjestetoalett i hytta, i tillegg til hovedbadet. Her er vegger malt med den lyse LADY 8394 Hvit Poesi. Fargen er en svakt grålig hvittone som inneholder litt grønt. Det gjør at den passer godt sammen med blå, grønne og mintaktige farger.

LADY-Hvit-poesi-8394

Soverom i gyllen ferskenfarge

Det siste soverommet er malt med LADY 20047 Blushing Peach. Fargen er lysere enn fargen på hovedsoverommet, Savanna Sunset, og fremstår frisk og gyllen. Rosafargen er hakket mørkere og mer gyllen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner.

LADY 20047 Blushing Peach

Veggfarge LADY Pure Color 20047 Blushing Peach

LADY-Blushing-Peach-20047

LADY Pure Color 20047 Blushing Peach. Grått sengetøy fra Høie.

 

Foto og styling: Elisabeth Heier

Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Varm velkomst på gjesterommet

I annekset på hytta, har det ene gjesterommet fått fargen 20167 Welcoming Red. – Bli med på besøk til Annette…

Koselig og lunt soverom på hytta

Soverom på hytta i ny, lun farge. – Annette Nordstrøm valgte LADY Supreme Finish 12125 Impression da hun pusset opp…

Ny og barnevennlig stue

Tid for hjem laget en barnevennlig stue, med nye farger og gjenbruk av materialer. Tak og vegger er malt med…

Ett bad- tre stiler!

Se hvordan ett bad får tre helt ulike stiler ved å velge forskjellige farger! – Her er det malt med…

Fra furuhytte til solrikt sommerparadis

Se den enorme forandringen fra gammel furuhytte til sommerparadis! Tak og vegger ble sommerlige og lyse, med den dempede gulfargen…

Sommerlig og svalt på gjesterommet

Med nye farger fikk gjesterommet en frisk og sommerlig atmosfære. De gamle strieveggene fikk nytt liv med veggfornyeren LADY Minerals…