Unik fargeopplevelse med LADY Pure Color

Unik fargeopplevelse med LADY Pure Color

LADY Pure Color 4863 Statement Blue, skaper et dristig og personlig interiør, som oser av sofitstikert selvtillit. Denne kraftfulle fargen er fra det nye fargekartet vårt og gir referanser til høy himmel og åpent hav. Her er den i kombinasjon med LADY Pure Color 1462 Grå Skifer.

Unik fargeopplevelse

Med den supermatte finishen i LADY Pure Color, kommer hver fargenyanse til sin rett. Den supermatte malingen gir rommet en helt spesiell atmosfære, og veggene får et supermatt, mykt og eksklusivt utseende. Malingen er slitesterk og du får garantert god dekk på to strøk. – Og for deg som skal driste deg til å bruke de mer kulørte fargene – da bør du velge denne.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermatt eksklusivt utseende
 • unik fargeopplevelse
 • slitesterk
 • dekkgaranti

LADY Pure Colors lune og supermatte finish, gir en unik, vakker fargeopplevelse. Ektheten i fargene kommer til sin rett – helt utilslørt av glans.

Grounded Red

LADY Pure Color 20144 Grounded Red gjenoppretter forbindelsen til det jordnære og det ekte, og lar oss hente styrke og stabilitet i eget hjem. 

Senses + Daydream

Veggen er malt i fargen 2024 Senses, og nisjen i fargen 20142 Daydream. Begge med LADY Pure Color som gir et dempet og rolig, men samtidig spennende uttrykk.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermatt eksklusivt utseende
 • unik fargeopplevelse
 • slitesterk
 • dekkgaranti

Naturens dempede og energigivende farger

Flere av våre farger henter inspirasjon fra naturen. Ved å male med LADY Pure Color i disse fargene tar du med deg en bit av naturen inn, enten det er sjøen, sola eller gresset. Du bestemmer selv hvilken farge som passer på dine rom. Og trenger du litt inspirasjon, så får du det her :)

Beroligende soverom malt med 5530 Collected Blue

Et blått soversom er både luksuriøst og avslappende. Her er det mulig å sovne godt og våkne utvhilt. Veggen er malt i fargen LADY 5530 Collected Blue.

Lesekrok malt med 1502 cheerful peach

En lesekrok i stua i fargen LADY 1520 Cheerful Peach gir både ro og energi. Har du en «page-turner» av en bok her, så er du ferdig før du vet ordet av det!

LADY 7038 Dusk Green

Med LADY 7038 Dusk Green i spisestuen får du en balansert atmosfære som forhåpentligvis også gir matro..?

Grundig testet

Å lage malingsfarger av høyeste kvalitet krever de beste ingredienser, de mest avanserte blandingsteknikker og sans for estetikk. Alle farger må være vakre på store veggflater, og fremstå helt likt under alle lysforhold. For å oppnå dette, uten å gå på akkord med dekkevne og slitestyrke, er alle våre malinger gjenstand for krevende tester.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermatt eksklusivt utseende
 • unik fargeopplevelse
 • slitesterk
 • dekkgaranti

Se nytt fargekart for 2024 – LADY Canvas.

Styling: krakvikdorazio.no | Foto: lineklein.com

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Bli med hjem til Amelia Widell sitt fargerike hjem

Velkommen hjem til interiørprofilen og MELIMELI-gründer Amelia Widells fargerike hjem! Når Amelia flyttet inn i sin nye leilighet ville hun…

Industriell eleganse med LADY Minerals

Det er flere retninger du kan gå når du maler med LADY Minerals. Ønsker du et litt røft, og samtidig…

Forny soverommet med kalkmalte vegger

Ah, soverommet… Den trygge, gode og avslappende oasen i ethvert hjem. Med en eller flere kalkmalte vegger malt løfter du…

Mineralsk magi i unike farger fra LADY

Gi nytt lys og liv til interiøret med vakre og unike farger i LADY Minerals – og bli forelsket i…

Friske, klare, lekne, men også myke og vennlige. Her er fargetrendene for 2024!

Nytt år, med mange nye muligheter, og ikke minst blanke ark. Gled deg til å se hvilke farger som gjelder…

Velkommen til Villa Melin

I Villa Melin finner vi en jordnær stil med dempede nøytrale farger på vegger og i tak. Bli med inn…