Natural Green – Rustikk tone til jordnære hjem

Natural Green – Rustikk tone til jordnære hjem

Nyheten 8575 Natural Green har blitt veldig populær etter at den ble lansert – og det er ikke uten grunn! Vi simpelthen elsker den dype, men likevel jordnære stemningen denne grønntonen skaper.

En rustikk og harmonisk fargepalett

Det er godt å leve i grønne rom! De deilige, jordnære nyansene bidrar til å spre god energi, glede og livsmot i hjemme våre. Grønntoner oppleves som beroligende, forfriskende og avslappende for oss mennesker.

Det er de rustikke og jordnære fargeharmoniene som utgjør fokuset i paletten Naturally Grounded fra det nye LADY-fargekartet STORIES. Paletten fremhever naturinspirerte fargetoner som sikrer et harmonisk, personlig preg i hjemmet.

Slipp kreativiteten løs og la nye, jordnære fargekombinasjoner forvandle hjemmet ditt til en rolig oase.

En hyllest til naturen

8575 Natural Green er en gyllen grønntone, som det vil føles godt å omgi seg med. Den vil oppleves som levende, men likevel behagelig og rolig. Til sammenligning kan den beskrives som hakket mørkere og noe mer gyllen enn de grønne bestselgerne 8252 Green Harmony og 8469 Green Leaf.

Med Natural Green kan hjemmet gjenspeile fargene i verden utenfor. Den dype, frodige grønntonen gir assosiasjoner til det ekte og varige.

Kurv med grønnsaker foran vegg malt i LADY 8575 Natural Green

8575 Natural Green er en farge som det vil føles godt å omgi seg med. Den er levende, men likevel behagelig og rolig. For en supermatt finish, og et eksklusivt og behagelig uttrykk, males slette vegger med LADY Pure Color.

Natural Green er en naturlig, grønn nyanse for et jordnært liv.

Kjøkken i LADY 11012 RUSTIC BROWN

Myke og jordnære fargekombinasjoner skaper god harmoni på kjøkkenet. Veggen er malt med LADY Wonderwall 1276 Soft, kjøkkenskapene er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 11012 Rustic Brown. Listverket på døren er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i 8575 Natural Green. Taket er malt med LADY Perfection 1276 Soft.

Helhetlig fargesetting – også i taket

Når vi pusser opp hjemme, er det ofte veggfargen som får vår oppmerksomhet. Taket blir gjerne en glemt overflate – ofte kun en ettertanke – til tross for hvor viktig det er for rommets helhetsinntrykk.

Å fargesette taket kan være usedvanlig stemningsskapende, uansett om det er lunhet, lekenhet eller harmoni du ønsker deg. Ved å velge samme farge i taket som på veggen, sikrer du en myk, moderne og listefri overgang.

 LADY Perfection

LADY Perfection

Perfekt, helmatt tak
  • Enkel å påføre – uten drypp og søl
  • Vakkert og skjoldfritt resultat
  • Stort fargeutvalg
  • Dekkgaranti

Gode kombinasjoner med 8575 Natural Green

Denne deilige grønntonen er spennende i møte med mange farger, men den er særlig vakker i samspill med de lyse, nøytrale nyansene 1624 Letthet og 1024 Tidløs.

Du kan understreke det grønne og frodige ved å la den stå i kombinasjon med andre, gylne grønntoner, slik som 8478 Pale Green og 8565 Hope. I kombinasjon vil disse grønne nyansene skape en rolig og lun stemning som det er godt å oppholde seg i.

Gylne og gule fargekombinasjoner

Natural Green er en takknemlig farge når det gjelder å finne gode, rike fargekombinasjoner. Den vakre dybden blir særlig fremhevet i kombinasjon med okertonen Burnt Ochre fra samme fargepalett. Den står også godt til de andre mer gulaktige tonene, slik som 10245 Ginseng, 1173 Humble Yellow og 12080 Soft Radiance.

Fargepaletten NATURALLY GROUNDED

Fargene i Naturally Grounded kan med fordel kombineres for et helhetlig og jordnært uttrykk. Her kombineres LADY Pure Color 1536 Burnt Ochre, en gyllen, terrakotta-lignende tone, med den behagelige LADY Pure Color 8575 Natural Green. LADY Pure Color 10430 Dempet Savanne er en myk og gyllenbrun nøytral som binder kontrastfargene godt sammen.

Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep – Innholdsprodusent

Christina er svært opptatt av farger og interiør. I samarbeid Jotuns dyktige fargeeksperter, deler hun fargeinspirasjon og tips til enkel fornyelse i hjemmet.

Frodige fargevalg i Villa Sole

Velkommen til flotte og herskapelige Villa Sole i Sandefjord! Her har kreative Kaia nettopp fornyet kjøkkenet og spisestuen med lune,…

Tidløs og herskapelig eleganse hos Ida

Den danske interiørdesigneren Ida Dalgaard-Thestrup har pusset opp et herskapelig hus fra 1907. Velkommen inn og la deg inspirere av…

Sophisticated Red – En stilsikker burgundertone

Nyheten Sophisticated Red er en dyp og stilsikker burgunderrød tone. Denne nyansen er lun, lekker – og lett å bli…

Heymat WILDLIFE – I kombinasjon med lekne LADY-farger

Den fargerike Wildlife-kolleksjonen fra Heymat vil bringe glede og eventyr til ethvert barnerom! Utforsk kolleksjonen og de kreative fargepalettene her….

Idyllisk sommerhus på Stadlandet

Fra gammel sveitservilla til lunt sommerhus: I ukens episode av Eventyrlig Oppussing, tar Halvor og teamet turen til vakre og…

Moderne minimalisme hos Alexandra Hoang

Da moteprofilen Alexandra Hoang og ektemannen Thien kjøpte leilighet i Barcode, endte de opp med å fornye både vegger, tak…