Nytt fargekart fra LADY – STORIES

Nytt fargekart fra LADY – STORIES

LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2023! Fargekartet, som bærer tittelen STORIES, inneholder tre inspirerende fargepaletter som bidrar til å skape personlige rom med unike atmosfærer. Utforsk våre fargefortellinger! 

Tiden er inne for nye valg, og de beste fargevalgene skjer når du følger hjertet.

Nytt fargekart med kreative og jordnære fargepaletter

– Farger har en iboende kraft til å uttrykke verdiene våre og å skape gode rammer for livene våre. Dét sier Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun. Sammen med Jotuns internasjonale fargeteam, har hun nok en gang utviklet et inspirerende fargekart med paletter og fargenyanser som gjenspeiler tiden vi lever i.

– For mange er tiden inne for refleksjon, og vi gjør oss tanker om hva vi verdsetter mest. Farger kan være en briljant måte å uttrykke disse verdiene på, og samtidig minne oss om dem i hverdagen, forteller Larsen.

Tre vakre fargefortellinger – og mange nye farger

Fargene vi omgir oss med betyr mer enn noensinne – både når det gjelder hva de forteller om oss, og hvordan de beriker stemningen i hjemmet. LADY presenterer et nytt fargekart som består av tre vakre og unike fargepaletter som er designet for å skape nye historier i hjemmene våre: SERENE PRESENCE, NATURALLY GROUNDED og CURATED LIVING.

– Gled deg over tidløse nyanser og nye farger som skaper positive atmosfærer og kreative stemninger. Sammen skaper fargene noe helt unikt – et nytt kapittel og nye omgivelser, som du og dine kan trives i og gledes over i lang tid, sier Larsen.

Vegg malt med LADY 1520 Cheerful Peach

Skap en inspirerende og avslappet atmosfære med fargene fra den nye paletten SERENE PRESENCE fra fargekartet STORIES. Veggen er malt med LADY Pure Color i 1520 Cheerful Peach, skrivebordet er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 2489 Bella, taket er malt med LADY Perfection 1520 Cheerful Peach. Skulptur fra Vitra, lampe fra Julie B. Strange, teppe fra KUSINER Carpets, stol fra BONNI BONNE.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Den siste tiden har hjemmets rolle, og hva vi forventer av det, endret seg. Fra å være stedet vi vendte tilbake til for å samle nye krefter, har hjemmet blitt et sted for arbeid, lek, hvile og samhold. Vårt nye globale fargekart gjenspeiler dette ved å oppfordre alle til å la hjemmet uttrykke det som betyr mest for dem. Til å velge de fargene som inspirerer, uansett gjøremål. Til å ta et steg tilbake og følge hjertet.

Bord malt i LADY 2489 BELLA

Paletten SERENE PRESENCE byr på myke pasteller i deilig samspill med friske og glødende lysglimt. Oransje toner overrasker alltid med en god dose deilig, positiv energi. Bordet er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 2489 BELLA.

Kreative og unike fargekombinasjoner

Fargekartet introduserer en rekke nye farger i nydelig samspill med utvalgte nyanser fra Jotuns rikholdige fargearkiv. Hver palett har en unik stemning, og vil hjelpe deg å finne farger som passer din personlige smak.

Vegg malt med LADY 10430 Dempet Savanne

Moderne nøytraler bidrar til å skape et sofistikerte uttrykk. Veggen er malt med LADY Pure Color 10430 DEMPET SAVANNE fra den lekre fargepaletten CURATED LIVING. Kunstplakat fra Hein Studio, lampe fra Elias / Elias, vase fra dbkd og stol fra Lokaal Objects.

Fargene i hver palett beriker hverandre, og kan skape gode og unike fargekombinasjoner til ditt hjem. Du kan også velge deg ut egne favoritter, og kombinere farger på tvers av palettene.

Les mer om SERENE PRESENCE – dempede pasteller og helbredende grønntoner

Les mer om NATURALLY GROUNDED – varme jordfarger møter solens myke toner

Les mer om CURATED LIVING – sofistikerte rødfarger og blå aksenter

Soverom malt med LADY 8193 Urtehage

La deg inspirere av de friske og frodige grønntonene i den jordnære paletten NATURALLY GROUNDED. Her er veggen malt med LADY Minerals 8183 URTEHAGE, bordet er malt i LADY Supreme Finish Silkematt 8183 URTEHAGE. Lampe fra Ingo Maurer, veggdekor fra Bettina Nelson, stol fra Massproductions.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Gang malt med LADY 8575 Natural Green

La nye, jordnære fargekombinasjoner forvandle hjemmet ditt til en rolig oase. Veggen er malt med LADY Pure Color 8575 NATURAL GREEN fra paletten NATURALLY GROUNDED. Teppet er fra KUSINER Carpets, benken fra Spacon & x.

Skap et varig vakkert uttrykk

Ta varige, vakre valg med LADYs fargepaletter og våre mest holdbare malinger LADY Pure Color, LADY Supreme Finish og LADY Wonderwall. Kombinasjonen av vakre, avstemte fargepaletter og kvalitetsmaling fra LADY gjør det enkelt å fornye hjemmet og å ta vare på det du har.

LADY 5530 Collected Blue fra fargekartet STORIES

Fargepaletten CURATED LIVING byr på sofistikerte rødtoner, moderne nøytraler og elegante blå aksenter. Veggen er malt med LADY Pure Color 5530 COLLECTED BLUE. Dør, panel og lister er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 0486 SILKE.

 Stol fra Elias / Elias, lampe fra & Tradition, bord fra Paustian og byste fra Green Square Antique.

Maling er ikke maling

Våre farger er spesielt utviklet for vår maling. Alle våre fargeresepter er tilpasset malingen med helt unike resepter, og vi garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av våre produkter.

HUSK! Det er kun med vår maling du er sikker på å få den fargen du forventer. Ikke la deg friste til å kjøpe maling fra en annen leverandør når du har valgt en LADY-farge – da er det nemlig ikke sikkert fargen blir lik den du har valgt.

Å lage malingsfarger av høyeste kvalitet, krever de beste ingredienser, de mest avanserte blandingsteknikker og sans for estetikk. Alle farger må være vakre på store veggflater. For å oppnå dette, uten å gå på akkord med dekkevne og slitestyrke, er alle våre malinger gjenstand for krevende tester på Jotuns hovedkontor i Sandefjord, hvor du finner du en av Nord-Europas største forskningsparker.

Mer om fargepalettene i vårt nyeste fargekart

Les mer om fargepaletten SERENE PRESENCE.

Les mer om fargepaletten NATURALLY GROUNDED.

Les mer om fargepaletten CURATED LIVING.

Styling: Kråkvik/DÓrazio

Foto: Line Klein

Det nye fargekartet er på vei ut til butikkene – og fargene er tilgjengelig hos våre forhandlere fra uke 35.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…

Dekk bordet med snadder til påske

Påsken er en vakker tid på så mange måter. Det blir stadig lysere og lengre dager, krokusen sniker seg frem…

Lun stemning med Dempet Savanne

Matbloggerne Gitte Witt og Filip Loebbert har for første gang dristet seg til å male med farger, og har valgt…

Slik maler du med LADY Minerals Kalkmaling

Gi veggene en fremtredende rolle, og skap mineralsk magi i rommet med LADY Minerals Kalkmaling. I denne artikkelen viser vi…

Mineralsk magi i unike farger fra LADY

Gi nytt lys og liv til interiøret med vakre og unike farger i LADY Minerals – og bli forelsket i…

Friske, klare, lekne, men også myke og vennlige. Her er fargetrendene for 2024!

Nytt år, med mange nye muligheter, og ikke minst blanke ark. Gled deg til å se hvilke farger som gjelder…