Naturlig vakkert på hytta

Naturlig vakkert på hytta

Naturlig og vakkert på hytta med LADY Pure Nature Interiørbeis. – Hent naturen inn i interiøret og skap den lune hyttestemningen du ønsker deg. De beisede veggene har fått ett strøk LADY Pure Nature 9036 Hvitkalket og ett strøk 9097 Shabby. Kjøkkenbordet er malt i den vakre rødtonen LADY Supreme Finish 20144 Grounded Red.

Familiehytte i nydelige omgivelser

Denne flotte familiehytta på Veggli i Buskerud, har snaufjellet rett rundt hjørnet og området domineres av flotte farger hele året; alt fra kalde gråfarger i reinlav, til skarpe rødfarger i rypebær og blåsort krekling. Her har man alt man kan ønske seg for herlig avkobling og for å finne roen. Hvem lengter ikke til frisk natur og gode dyner på hytta!

Tidløse og transparente beisfarger

De beisede veggene har fått ett strøk LADY Pure Nature 9036 Hvitkalket og ett strøk 9097 Shabby, noe som gir veggene et lyst, men likevel lunt preg. Fargen oppleves som en lys gråbeige tone. Den transparente beisen gir de vakre tømmerveggene en behagelig farge som ikke gulner, samtidig som treverket får beholde sitt naturlige utseende. Når basisfargen på veggene er diskret og gjennomgående som på denne hytta, er det enkelt å tilføre hytteinteriøret fine farger som skaper den lune stemningen mange av oss drømmer om.

LADY Pure Nature gir en naturlig, matt overflate som fremhever den vakre strukturen i treet.

Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni.

 LADY Pure Nature

LADY Pure Nature

 • Forskjønner treverket
 • Motvirker gulning
 • Enkelt å få et vakkert og jevnt resultat

Røde impulser fra naturen

Røde farger er vakre på fjellet og spiller fint på lag med høstens intense fargeprakt. Et gammelt kjøkkenbord er malt i den vakre rødtonen LADY Supreme Finish 20144 Grounded Red. Dette er en varm og innbydende tone som spiller ypperlig på lag med både beige brune og grå farger. Husk at både dører og vinduer også kan males i en kulørt farge, når veggene ellers er diskret fargesatt. Det tilfører rommet det lille ekstra.

LADY Supreme Finish Silkematt 20144 Grounded Red.

Store vinduer i stuen gjør at naturen på Vegglifjell kommer rett inn i hytta og familien kan nyte utsikten fra sofaen og fra kjøkkenbordet. Nærhet til naturen er godt for byfolk! Vase Dia fra Ygg&Lyng, tekanne, knagger, tresleiv og krus fra Element Studio.

La deg inspirere til møbelfornyelse. – Les mer om hvordan du gjør det her!

egg_LADY Pure Nature 9036 Hvitkalket_9097 Shabby_Bord LADY Supreme Finish 40_20144 Grounded Red

Lysestake i tre, tallerkener, vase og krus fra Element Studio.

Ønsker man å spille videre på røde toner i interiøret, kan man med hell også hente inn sprekere røde varianter som LADY 20143 Lively Red. Både malte nattbord, små bord, krakker og kommoder kan få et forlenget liv med en ny farge.  Den gamle kisten fungerer som et lite bord, i LADY Supreme Finish Silkematt 20143 Lively Red.

Kisten er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 20143 Lively Red. Dia vase fra Ygg og Lyng.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Tidløse gråbeige toner

I denne hytta ønsket man at store elementer som kjøkkeninnredningen skulle få en mørkere, men likevel tidløs farge som stod seg litt ut fra de ellers så lyse tømmerveggene. Valget falt derfor på den gråbrune og varme fargen LADY Supreme Finish 1145 Band Stone. Dette er en gråbrun farge som har en rødlig undertone, – derfor står den spesielt godt inntil de andre røde tonene som er benyttet i møbler.

Fargepaletten

Dekkende farger i harmoni med naturlig vakre interiørbeisfarger, gir perfekt hyttestemning!

Når fargepaletten inne har en god visuell forbindelse til omgivelsene utenfor hytteveggene, er resultatet en vakker og gjennomført fargesetting av hele hytta.

Sofabord, puter, tekanne, pledd og puff med brett fra Element Studio.

Varme toner på soverommet

LADY 1352 Form er en god, varm gråtone som står godt til den lune beisfargen på veggen. Fargen er hakket lysere enn kjøkkenfargen LADY 1145 Band Stone, – altså en lun, grå mellomtone som føyer seg perfekt inn i hyttepaletten. Med gode, nøytrale farger på møblene, står du fritt til å leke deg med mer kulørte tekstiler og sengetøy.

Husk tøfler og bøkene du ellers aldri får lest når du skal på hytta!

Sisalmatte, tøfler, lysestaker, krakk og krus fra Element Studio.

Mer hytteinspirasjon

Jotun LADY har jobbet frem tre hyttepaletter inspirert av omgivelsene i fjellet, ved sjøen og i skogen. Palettene består av både interiørbeis og dekkende maling. La deg inspirere her.

På gjensyn!

I gangen gir det solide skapet god mulighet for oppbevaring, samtidig som det også er en flott interiørdetalj. Det har fått fargen LADY Supreme Finish 10679 Washed Linen, som er en lys gråbeige farge som står i fin kontrast til det mørke, grå stengulvet. Utgangsdøren ønsker deg både velkommen inn og på gjensyn, med en av landets mest populære blåtoner, nemlig LADY 4477 Deco Blue. Dette er en dyp, klassisk blåtone. Lekker til grått, beige og brunt.

Skulle man ønske noe annet enn en blå dør, ville det også fungert ypperlig å hente opp igjen en av de gråbrune fargene fra kjøkkenet eller soverommet, LADY 1145 Brand Stone eller LADY 1352 Form. Man kan også  benytte den dype røde LADY Grounded Red. Små gjentakelser av farger skaper alltid en god fargeflyt og god harmoni. Alle disse fargene nevnt, ville fungere like fint inne som ute på ytterdøren, men husk at du må male utsiden av døren i en maling for utendørsbruk, som Drygolin Nordic Extreme vindu og dør.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

 • Vår suverent beste til vindu og dør
 • Overlegen beskyttelse
 • Ekstrem farge- og glansholdbarhet
 • Selvrensende

Takk for en inspirerende hyttetur; håper vi sees snart igjen!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Bli med Eventyrlig oppussing til Vingelen

Den vakre fjellbygda Vingelen, et stykke utenfor Røros, er kledd i vinterdrakt, og gutta i Eventyrlig oppussing skal pusse opp…

Eventyrlig oppussing på Svalbard

Eventyrlig Oppussing tilbake på Svalbard og denne gang i nydelige høstfarger. Hytta de skal pusse opp ligger med utsikt over…

Hytta på Hurum blir helt eventyrlig

I sesongens fjerde episode tar gutta turen til Hurum for å pusse opp en bitteliten hytte med mange trange rom….

Eventyrlig hytte på Vestfoldkysten

På Vestfoldkysten, midt mellom Sandefjord og Larvik, nærmere bestemt Kjerringvik ligger det ei hytte på et svaberg nesten nede i…

Eventyrlig hyttemagi på Hvaler

En fantastisk beliggende hytte på Hvaler har ymse stiler som nye eiere ønsker å gjøre noe med. Eventyrlig-gutta får frie…

Sommerhytta til Heidi og Patrick

Gjennom 10 uker av «Sommerhytta» på TV 2, har vi fulgt fire unge deltagerpar, som har konkurrert om å vinne…