Nye farger i klassisk leilighet

Nye farger i klassisk leilighet

I eksklusive Oscars gate, rett bak slottet i Oslo, ligger denne klassiske leiligheten med stukatur og stor takhøyde. Malt med farger fra det nye LADY-fargekartet CANVAS, er leiligheten både klassisk og moderne.

Bildet over: Velkommen inn i denne vakre, klassiske leiligheten – malt med farger fra fargekartet CANVAS.

Freshe, nye farger

I vårt nye fargekart CANVAS presenterer vi hele 23 interiørfarger for 2024. Se vårt nye fargekart her.

I denne Frogner-leiligheten er det malt med fire av nyhetene som til sammen danner en vakker, fargeglad og behagelig palett.

Fra det gule og energigivende, via det naturlige grønne, til sofistikert lavender og følsom rosa. Ta en kikk for å bli inspirert til hvordan du kan fornye og friske opp med vakre fargenyheter fra Jotun LADY.

Gult kjøkken og spisestue

På kjøkkenet og i tilhørende spisestue er det malt med 8583 Earthy Yellow. Fargen er en gylden, naturlig gulfarge med et lett grønnaktig hint skjult i undertonene.

Kjøkken malt med LADY Supreme Finish i fargen Earthy Yellow

Den friske gultonen 8583 Earthy Yellow står veldig godt til det hvite og grå kjøkkenet, og til de hvite detaljene og dørene. Med grønne planet i tillegg blir det et levende og harmonisk rom.

Den dempede gultonen har kraften til å løfte stemningen i rommet med sine solfylte vibber, samtidig som den gir en behagelig og harmonisk ro til interiøret.

Kjøkken malt med LADY Pure COlor i fargen Earthy Yellow

Stemningen løftes med 8583 Earthy Yellow. Se så flott den er til hvite detaljer. Nå er det bare å dekke og gjøre klart til hyggelige stunder.

Soverom i ulike farger

På de tre soverommene er det malt i tre ulike farger, alle fra vårt nye fargekart CANVAS.

Det ene rommet er malt med den dempede og herlige grønntonen 7685 Subtle Green. Et perfekt valg for rom i huset hvor du vil slappe av og finne fred og ro – som på soverommet.

subtle green på soverom lady pure color

Grønntonen 7685 Subtle Green gir en deilig ro på soverommet – både morgen og kveld.

Subtle Green har mange likheter med 7628 Treasure, og du kan være trygg på at fargen gjør seg svært godt når du maler alle veggene i rommet i samme farge – gjerne taket også.LADY 7685 Subtle Green

LADY Subtle Green på soverom

Her er taket malt i hvitt, noe som passer veldig godt til 7685 Subtle Green. Har du Subtle Green på veggene kan du gå for samme farge i taket, eller du kan prøve friske gultoner.

Hvis du vil være litt dristig og sette sammen grønt og gult, kan du kan male taket i den dempede gultonen 8583 Earthy Yellow, eller den friskere gultonen 1775 Fresh Pasta for kontrast.

 

Earthy Yellow på kjøkkenet og Subtle Green på soverom.

Velkommen inn på «det grønne soverommet». LADY 7685 Subtle Green er en vakker soveromsfarge, og se så fint den står til 8583 Earthy Yellow som det er malt med i forgrunnen. På slette vegger får du aller best resultat med LADY Pure Color.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • supermatt eksklusivt utseende
  • unik fargeopplevelse
  • slitesterk
  • dekkgaranti

Lun lavender på soverommet

På det andre soverommet er det malt med sofistikerte, dempede og litt mystiske 20218 Healing Lavender. Fargen er svært god til soverom og områder i hjemmet ditt hvor du ønsker å ha en rolig og behagelig atmosfære.

Healing lavender på soverom Lady Supreme Finish

Dempet og rolig atmosfære med 20218 Healing Lavender på soverommet. Med brune og blå interiørdetaljer inviteres du til en rolig og god natt.

Kombiner gjerne 20218 Healing Lavender med rene hvittoner og nøytraler, eller bland den med en frisk grønntone som 7386 Pistachio for å øke lekenheten. For et mer dempet uttrykk kan du kombinere med 7685 Subtle Green, 8493 Green Tea eller 8583 Earthy Yellow.

healing lavender på soverom Lady Supreme Finish

Flotte kombinasjonsfarger i 20218 Healing Lavender og 8583 Earthy Yellow. Til tre og panel anbefaler vi LADY Supreme Finish for best resultat.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Barnerom i Indi Pink

På det tredje soverommet, som også er barnerommet, er det malt i fargen 2224 Indi Pink. Denne rolige og gyldne rosatonen fungerer som en god basefarge, samtidig som den kan oppleves ordentlig rosa med hvite lister og tak.

2224 Indi Pink på soverom - malt med LADY Pure Color

LADY 2224 Indi Pink er en myk rosatone som passer svært godt på barnerommet.

Indi Pink er også fin å kombinere med mange ulike farger, og fungerer godt både med nøytrale beige- og gråtoner så vel som med mer kulørte toner av grønt og rødt.

Lady Pure Color 2224 Indi Pink barnerom

Jentene i leiligheten er tydelig fornøyde med sitt soverom, malt i fargen 2224 Indi Pink.

Bli enda bedre kjent med 2224 Indi Pink her.

Videopresentasjon av CANVAS

I videoen kan du se vår regionale fargesjef, Birgit Torkildsby, presentere fargekartet CANVAS og tankene bak det nye kartet.

Hvis du ønsker det siste fra Jotun LADY i din innboks, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev her.

Du kan også følge oss på Facebook her, og Instagram her.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…

Nynostalgi med behagelig grønt gjesterom

Gjesterommet hjemme hos Kristin Lindhjem (@studiolindhjem) er designet av interiørarkitekt Maria Horgen. Hun og Jorunn Tharaldsen står bak den nydelige…

Livlig fargepalett hjemme hos interiørdesigneren

Gründeren av det svenske interiørbyrået JosefssonLjung, Erik Josefsson, har malt hele spisestuen på nytt i en vakker og livlig fargepalett….

Vårlig fargeinspirasjon fra LADY

Våren er en fin tid for maling og oppussing. Og uttrykket «en ny vår» passer i så måte helt perfekt!…