Indi Pink – en dempet og allsidig rosatone

Indi Pink – en dempet og allsidig rosatone

Rosa kan være så mangt, og i de fleste tilfeller er det mulig å finne en rosa nyanse som passer til ditt behov. Med fargenyheten 2224 Indi Pink får du et rosavalg vi tror vil falle i smak.

Bildet over: Har du et nøytralt interiør bestående av grått, hvitt og sort vil fargenyheten Indi Pink fungere meget bra.

Indi Pink er en dempet, gylden rosatone. Fargen er av en slik karakter at den fungerer som en god basefarge – en farget nøytral om du vil – spesielt om du maler vegger, listverk og tak i samme farge. Samtidig kan den virkelig få stå frem og oppleves skikkelig rosa, dersom du maler listverk og tak hvitt.

JOTUN LADY Supreme Finish Indi Pink

Mal gjerne hele veggen med vår rosa fargenyhet. Skal du male slettvegg velger du LADY Pure Color, og for tre og panel, som brystningen her, velger du LADY Supreme Finish. LADY Supreme Finish får du i 4 ulike glansgrader.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • supermatt eksklusivt utseende
  • unik fargeopplevelse
  • slitesterk
  • dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Nydelige kombinasjoner med greige

En rosa nyanse som Indi Pink byr på flere spennende fargekombinasjoer. En sikker vinner er å kombinere den med beige, hvor fargen virkelig kommer til sin rett. Sammen med eksempelvis 12075 Soothing Beige, en av våre mest populære farger, skaper fargen et sobert og nøytralt uttrykk. Så hvis du både vil gjøre trygge fargevalg, og samtidig driste deg til en ny farge, må du gjerne prøve vår rosa fargenyhet i kombinasjon med en av våre beige farger.

Soothing Beige og Indi Pink malt med Jotun Lady Pure Color

Rosa og beige i kombinasjon. Spennende, nyskapende og lekkert!

Fargen er også fin å kombinere med andre ulike, nøytrale beige- og gråtoner, så vel som med mer kulørte toner av grønt og rødt. Og selv om den er rosa, er den ikke så skummel å fargesette med som andre og mer prangende rosafarger.

JOTUN LADY Indi Pink Mexico Soothing Beige fargeprøver

Som vi ser fungerer Indi Pink utrolig bra sammen med greige nyanser. Men se så spennende den også blir sammen med 0288 Mexico, nok en nyhet fra fargekartet CANVAS.

Farger i samme kulørtone med ulik intensitet, som den nye Indi Pink og den modige 20217 Muted Coral, skaper et spennende interiør. Legger du til en varm nøytral som Soothing Beige, skaper du et mer sobert uttrykk.

Så hvis du vil være enda litt tøffere er det også muligheter å sette sammen en palett hvor Indi Pink kombineres med den elegante og dempede korallrøde nyheten 20217 Muted Coral. Se for eksempel hvordan det blir når listverket får denne energigivende fargen.

JOTUN LADY Soothing Beige Muted Coral Indi Pink

Listverk males med LADY Supreme Finish. Denne finnes i fire ulike glansgrader, og ved å velge ulike glansgrader gir du interiøet en ekstra dimensjon.

Indi Pink som detaljfarge

Hvis du ønsker å teste ut den rosa fargenyheten trenger du ikke å male hele veggen. Fargen gjør seg også meget godt som en detaljfarge, og du kan eksempelvis male en krakk, en hylle eller en pidestall. På den måten skaper du et spennende interiør med blikkfang som er annerledes, men som ikke skriker etter oppmerksomheten fra hele rommet.

JOTUN LADY Soothing Beige Indi Pink Mexico

Veggen er malt i fargen 12075 Soothing Beige, mens pidestallene har fått fargen 2224 Indi Pink. Fargen på kvadraten på veggen er 0288 Mexico. Vakker og helt spesiell fargepallett.

Se denne klassiske Frogner-leiligheten hvor barnerommet er malt med den rosa fargenyheten.

I vårt nyeste fargekart CANVAS, presenterer vi 23 interiørfarger for 2024. Se alle fargene og bli inspirert her.

Ønsker du å få fargenyheter, inspirasjon og tips og triks i din mailboks? Abonner på vårt nyhetsbrev her.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

La deg inspirere av mørke farger

Mørke farger gir et eksklusivt og elegant uttrykk i hjemmet, og vi benytter anledningen til å inspirere med noe av…

7686 Mindful Green – en balansert grønntone

Vårt nyeste LADY-fargekart, CANVAS, presenterer flere grønne fargenyheter – som for eksempel den dype, mørke fargen 7686 Mindful Green! La…

Vakker Oslo-leilighet med kalkmaling

Hjemme hos Emilie Frøyland er det grønt og beige som spiller hovedrollene. Bli med inn i det avslappende og lekre…

Bli med Eventyrlig oppussing til Vingelen

Den vakre fjellbygda Vingelen, et stykke utenfor Røros, er kledd i vinterdrakt, og gutta i Eventyrlig oppussing skal pusse opp…

Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Fargenyheten fra Jotun, LADY 20217 Muted Coral, er det mange som har forelsket seg i. Vi var veldig stolte over å…

Eventyrlig oppussing på Svalbard

Eventyrlig Oppussing tilbake på Svalbard og denne gang i nydelige høstfarger. Hytta de skal pusse opp ligger med utsikt over…