Nytt LADY fargekart – med stor digital lansering

Nytt LADY fargekart – med stor digital lansering

I år ble presentasjonen av det nye LADY REDISCOVER fargekartet gjennomført med en stor digital lansering. 

Vi har gjenoppdaget farger  – og oppdaget nye måter å vise dem frem på!

Lansering av nye LADY farger

Når LADY lanserer nye farger og nytt globalt fargekart, samler vi vanligvis våre største kunder og andre inviterte gjester fra pressen mv. til visningen. Dette er årets festdag for oss som jobber med LADY, og noe vi gleder oss enormt til hvert år. Av opplagte årsaker måtte vi tenke annerledes i 2020, ikke bare her til lands, men i alle land verden over hvor fargekartet lanseres i høst.

Digital fargekartlansering for LADY REDISCOVER Fargekart. Lisbeth Larsen og Nina K. Mørkve loser gjestene gjennom de nye LADY fargene.

Global digital lansering

Fargene ble i år presentert i en digital lansering på en egen nettside. Utstillingen, som er designet av Kråkvik & D’Orazio, ble bygget opp og filmet i studio. Nina K. Mørkve, fargesjef i Skandinavia og Lisbeth Larsen, Jotuns globale fargesjef, geleidet seerne gjennom fire vakre fargehistorier fra årets fargekonsept – REDISCOVER.

Lisbeth Larsen, Jotuns globale fargesjef.

Jannicke Kråkvik og Alessaandro D’Orazio har hatt ansvar for iscenesettelse og styling av alle fotografier i fargekartet, samt selve utstillingen på lanseringen. 

Fargene presentert på film

Med The Film Agency Oslo og Sigve Aspelund som regissør, fikk vi god hjelp til å lage en vakker presentasjon av fargene.

Fargene på bildet over er fra venstre; LADY Minerals kalkmaling 12120 Desert Pink, LADY Pure Color 20167 Welcoming Red og LADY Supreme Finish Matt 12118 Hummus.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levende kalkmatt utseende
  • Unikt fargeuttrykk
  • Enkelt å lykkes
  • Dekkgaranti

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

1392 Gul Antikk og 12118 Hummus i vakker kombinasjon mot den røde 20167 Welcoming Red i bakgrunnen.

Det er ingen enkel sak å presentere farger på film, men filmskaperne og stylistene har gjort en super jobb med å løse dette på beste vis!

It’s a wrap! Etter 16 intense timer i studio er fargene presentert i Skandinavia – og er klart for resten av verden.

Dersom du besøker København innen 10. oktober, kan du også få oppleve utstillingen der. Les mer om dette her – og se bilder fra 3 days of design.

Fargepalett

Bildene i denne saken viser den varme fargepaletten i det første temaet i fargekartet

Tusen takk

Det jobbes iherdig gjennom året for å utvikle nye farger og fargekart, og det er mange å takke for innsatsen – ingen nevnt, men ingen glemt: takk for kunnskap, innsats og samarbeid! Og ikke minst: takk for den fantastiske mottakelsen de nye fargene har fått!

Foto: Dag Nordsveen

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

LADY reklamefilm – en palett med rom for alt

I høst lanseres en helt ny LADY reklamefilm på tv, og av erfaring vet vi at mange er interessert i…

Nye, vakre farger i LADY kalkmaling

 – Nå er det mange nye farger tilgjengelig i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! Fargen på bildet er…

Supermatte vegger gjør hele forskjellen!

Supermatte og vakre vegger: Dette fantastiske soverommet er malt i gyllenbrune LADY Pure Color 10963 Golden Bronze. Taket er malt…

Slik skapte Emilia et vakkert og godt hjem

Litt utenfor Helsingborg bor Emilia Olsson i et vakkert hus med familien. Her pryder avdempede harmoniske farger veggene, noe som…

3 Days of Design – interiørmessen i København

Interiørdesignmessen 3 Days of Design finner sted i København i begynnelsen av september. Dette er kjent som et mekka for…

Vakker fornyelse av interiøret

Inspirasjon til vakker fornyelse. Vegg: LADY Pure Color 8118 Løvsal, panel: LADY Supreme Finish Superblank 6379 Cityscape og skapdører: LADY Supreme Finish…

Go to top