Nytt LADY fargekart – med stor digital lansering

Nytt LADY fargekart – med stor digital lansering

I år ble presentasjonen av det nye LADY REDISCOVER fargekartet gjennomført med en stor digital lansering. 

Vi har gjenoppdaget farger  – og oppdaget nye måter å vise dem frem på!

Lansering av nye LADY farger

Når LADY lanserer nye farger og nytt globalt fargekart, samler vi vanligvis våre største kunder og andre inviterte gjester fra pressen mv. til visningen. Dette er årets festdag for oss som jobber med LADY, og noe vi gleder oss enormt til hvert år. Av opplagte årsaker måtte vi tenke annerledes i 2020, ikke bare her til lands, men i alle land verden over hvor fargekartet lanseres i høst.

Digital fargekartlansering for LADY REDISCOVER Fargekart. Lisbeth Larsen og Nina K. Mørkve loser gjestene gjennom de nye LADY fargene.

Global digital lansering

Fargene ble i år presentert i en digital lansering på en egen nettside. Utstillingen, som er designet av Kråkvik & D’Orazio, ble bygget opp og filmet i studio. Nina K. Mørkve, fargesjef i Skandinavia og Lisbeth Larsen, Jotuns globale fargesjef, geleidet seerne gjennom fire vakre fargehistorier fra årets fargekonsept – REDISCOVER.

Lisbeth Larsen, Jotuns globale fargesjef.

Jannicke Kråkvik og Alessaandro D’Orazio har hatt ansvar for iscenesettelse og styling av alle fotografier i fargekartet, samt selve utstillingen på lanseringen. 

Fargene presentert på film

Med The Film Agency Oslo og Sigve Aspelund som regissør, fikk vi god hjelp til å lage en vakker presentasjon av fargene.

Fargene på bildet over er fra venstre; LADY Minerals kalkmaling 12120 Desert Pink, LADY Pure Color 20167 Welcoming Red og LADY Supreme Finish Matt 12118 Hummus.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levende kalkmatt utseende
  • Unikt fargeuttrykk
  • Enkelt å lykkes
  • Dekkgaranti

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

1392 Gul Antikk og 12118 Hummus i vakker kombinasjon mot den røde 20167 Welcoming Red i bakgrunnen.

Det er ingen enkel sak å presentere farger på film, men filmskaperne og stylistene har gjort en super jobb med å løse dette på beste vis!

It’s a wrap! Etter 16 intense timer i studio er fargene presentert i Skandinavia – og er klart for resten av verden.

Dersom du besøker København innen 10. oktober, kan du også få oppleve utstillingen der. Les mer om dette her – og se bilder fra 3 days of design.

Fargepalett

Bildene i denne saken viser den varme fargepaletten i det første temaet i fargekartet

Tusen takk

Det jobbes iherdig gjennom året for å utvikle nye farger og fargekart, og det er mange å takke for innsatsen – ingen nevnt, men ingen glemt: takk for kunnskap, innsats og samarbeid! Og ikke minst: takk for den fantastiske mottakelsen de nye fargene har fått!

Foto: Dag Nordsveen

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Sommerhytta ved Lyseren – vinnerhytta 2020

Vinnerne av Sommerhytta 2020 ble Øyunn og Levi! Gjennom ti uker har fire ulike par gjennomført en omfattende oppussingsprosess i Sommerhytta…

Hjemme hos Emily Slotte lyser solen

Se hvor fint det ble hos Emily Slotte da hun malte om spisestuen i solgule nyanser. Den svenske kreatøren Emily…

Slik lager du din egen unike hylle!

Ønsker du deg en slik kul og unik hylle? Se hvordan Catrine Svellingen @mykindofstyling – gjorde det!  En perfekt hylle…

Få tipsene av Frida Ramstedt, Trendenser

Trendenser, en av Nordens største interiørdesignblogger, drives av dyktige Frida Ramstedt. Hennes kunnskap om interiørdesign er imponerende. Bli kjent med…

Drømmeleilighet med vakre, originale detaljer

Interiørdesigneren, entreprenøren og influencer Arijana Heinrici har nylig flyttet inn i en vakker drømmeleilighet i Uppsala. Sjekk ut det fantastiske…

Deco Blue – perfekt til kjøkkenet!

Cindy valgte LADY 4477 Deco Blue til sitt nyoppussede kjøkken. Blått er en farge som mange av oss alltid kommer…