Balansert og personlig stemning i Ørje

Balansert og personlig stemning i Ørje

Hege Barnholt og Bjørn Johan Stenersen som blant annet står bak bloggen 2athome har delt noen vakre bilder med oss som vi håper kan inspirere også dere. Vi har fått lov til å tatt en titt inn i det nye huset til Pia og Simen på Ørje og ble forført av stemningen. De har brukt tiden riktig og gjort både kloke og veloverveide valg med hensyn til både interiør og farger. Hege har hatt gleden av å være deres diskusjonspartner. Hege er stylist og utfører oppdrag for ulike reklamebyråer, samt noen av Norges ledende interiørmagasiner. Hennes kreativitet i hverdagslivet og ønske om å synliggjøre myk natur, enkel livsstil og en touch av skandinavisk design er ganske tydelig i de prosjektene hun jobber med, noe man kan også kjenne igjen i dette huset.

LADY 4477 Deco Blue

Pia og Simen fikk god hjelp på Verket Interiør for valg av møbler til spiseplassen.

Fargevalget ble det brukt mye tid på. De ønsket en balansert og personlig stemning. Klassisk og varig. Valget falt på LADY 4477 Deco Blue og veggene ble malt med den supermatte LADY Pure Color. Den dempede fargetonen gir en spesiell ro. Den er myk, elegant og dyp. En organisk nyanse som skaper harmoni og fremhever interiøret. I tillegg er den en fin kontrast til LADY 1928 Sommersne når den er malt helt matt og i kombinasjon med naturmaterialer. Som du ser har de gjort mange kloke valg.

LADY 4477 Deco Blue

Les mer om våre sofistikerte blåfarger her.

LADY 4477 Deco Blue

Vår fargesjef sin beskrivelse av LADY 4477 Deco Blue:

LADY 4477 Deco Blue
En ny blå kjærlighet. Elegant, dyp og rolig. Det er noe royalt og eksklusivt over denne fargen, noe som gjør at man lett fascineres. Sett den inntil de varme grå, beige og greige fargene og løft interiøret til nye høyder! Blått er farge mange trives i, kvinner som menn, nettopp fordi blåtoner tilfører en helt egen ro. Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull vil fungere inntil.

LADY 4477 Deco Blue

Naturlige og mye materialer gir en god stemning i huset.

LADY 4477 Deco Blue

Farge- og materialvalget passer godt til den nydelig utsikten.

Vår fargesjef sin beskrivelse av LADY 1928 Sommersne:

LADY 1928 Sommersne

En helt lys, greige farge.; ikke beige, Ikke grå, men noe midt i mellom. 1928 Sommersne vil helst stå inntil rene hvite toner som 9918 Klassisk Hvit, da den fort drar seg litt i tonen inntil gulaktig hvite toner som Egghvit og Bomull. Mange elsker denne fargen sammen med 1622 Refleksjon og 552 Tudor. Prøv den også sammen med vår nye farge Smooth White, – den perfekte lyse, gråbeige harmoni. Og ikke minst, nydelig sammen med Deco Blue!

Alle foto: Bjørn Johan Stenersen

Mange har allerede forelsket seg i LADY 4477 Deco Blue – kanskje den passer hjemme hos deg også?

Norges nye favorittfarge?!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Bella – En energirik oransjetone

Få glødende kreativitet og energi inn i hjemmet! 2489 Bella er en av våre virkelige favoritter fra det nye fargekartet…

Smakebiter fra Oslo Design Fair 2023

På åpningsdagen til Oslo Design Fair fikk vi flere smakebiter på interiørtrendene for det kommende året. Bildet over viser kjøkken…

Finn den rette balansen – med LADY Balance

Vibeke Klemetsen føler seg veldig mye roligere og mer i balanse når hun har det ryddig og behagelig rundt seg….

Totalfornyelse av gammel dikterstue

I sesongens andre episode pusser Tid for hjem-gjengen opp en gammel dikterstue i Kalfarlien i Bergen. Dikterstuen har en fantastisk…

Aina Sollie Steen med enkle prinsipper for bedre fargevalg

Aina Sollie Steen, kjent fra Tid for hjem og Sommerhytta, er en person vi har skikkelig sansen for. Vi ble…

Hjemme hos Tone Kroken

Interiørarkitekt Tone Kroken lever av å skape god stemning. Det kommer tydelig frem i hennes vakre Frogner-leilighet. Velkommen inn! Bildet…