Norges nye favorittfarge?!

Norges nye favorittfarge?!

I det nyeste LADY-fargekartet finner du spennende og vakre farger i fleng. Likevel er det én farge som skiller seg ut og som får mye oppmerksomhet, LADY 4477 Deco Blue. En fantastisk dypblå farge, som er en del av paletten ”Reflection of Times”. En farge det er lett å forelske seg i!

@marsipanogsmilefjes – Uhemmet forelsket i Deco Blue.

Deco Blue på alles lepper (vegger!)
At Deco Blue allerede har rukket å bli en mye omtalt farge, er det ingen tvil om. Bloggere har allerede svingt penselen, og malt både vegger og møbler i sin nye favorittfarge. Resultatet er dokumentert med nydelige bilder og uhemmet skryt på flere blogger og instagramprofiler. Også magasiner og presse har lagt sin elsk på fargen, og løfter den fram til sine lesere.

Plaza Interiør valgte Deco Blue som sin jubileumfarge.

Deco Blue er også favorittfargen til vår egen fargesjef, Lisbeth Larsen. – Blå er en tidløs og nyttig farge, som er en av grunnene til at vi virkelig elsker fargen. Den passer for både elegant og sofistikert innredning, men også til en landlig stil. En utmerket farge for nordisk interiør. Den er like egnet som veggfarge som en effektiv aksentfarge i møbler og detaljer, sier Lisbeth Larsen.

Se hvordan det ble når Tid for hjem malte med Deco Blue.

Sofistikert og myk
Deco Blue er en mørk, men ikke for mørk dypblå farge. Den er anvendelig og passer i alle rom, og på møbler. Den beskrives som sofistikert, myk, elegant, dyp og rolig. Det er noe royalt og eksklusivt over denne fargen, som lett fascinerer. En farge du lett blir glad i, som er tidløs og kan leve med deg i lang tid.

Deco Blue passer sammen med varme grå, beige og greige farger, og sammen løfter de interiøret til nye høyder. Også veldig fin sammen med blåfargen LADY 4618 Kveldshimmel. Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull er hvittoner som passer godt på detaljer som lister og dører når du har Deco Blue på veggen. Du får evt. en veldig sofistikert look ved å male også detaljer i Deco Blue. Se flere matchende farger i «Sophisticated blues» paletten.

Guide til riktig veggfarge

Blåtoner i harmoni er ren nytelse for øyet! Bakveggen er malt med LADY Pure Color supermatt 4477 Deco Blue, mens rommet i front har fått fargen LADY Pure Color 4618 Kveldshimmel. Dør, karm og list fikk samme farge for en rolig og myk overgang til veggen; LADY Supreme Finish 4618 Kveldshimmel. Gulvet er malt i Tre Stjerner 9938 Dempet Sort.

Husk at du «må» male med den supermatte LADY Pure Color. Den fremhever virkelig den flotte fargen!

Deco Blue i sosiale medier
Sosiale medier florerer av nydelige interiørbilder, og folk deler mer enn gjerne sin interiørkunst. I tillegg til å være et blikkfang i seg selv, har Deco blue den egenskapen, at den fremhever alt den omgir seg med. Listverk, møbler, hyller og bilder får et helt nytt fokus når det omringes av deco blue, bare ta en titt på dette knippet vakre bilder og la deg inspirere! Det var ikke lett å velge ut for det var så utrolig mange fine innlegg. Sjekk ut #decoblue #ladydecoblue for enda flere flotte bilder.

Norges favorittfarge

Norges nye favortitfarge

Detaljer i teak er også vakkert mot Deco Blue, både hyller, møbler og kommoder i treverk er mye brukt mot fargen. Som her hos flinke @sandrasees:

Norges favorittfarge

Flere gode eksempler på hvor fint det blir:

Norges favorittfarge

Norges favorittfarge

Norges favorittfarge

Norges favorittfarge

Deco Blue er en farge for alt og alle! Finn frem malerullen og skap ditt eget dypblå, vakre univers. Vi garanterer deg, du vil ikke angre! PS. Husk å tagge @jotunlady #ladydecoblue slik at vi får se hvor fint det blir. Få tips her fra vår interiørfotograf til hvordan du tar gode interiørbilder med mobilen.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Bella – En energirik oransjetone

Få glødende kreativitet og energi inn i hjemmet! 2489 Bella er en av våre virkelige favoritter fra det nye fargekartet…

Smakebiter fra Oslo Design Fair 2023

På åpningsdagen til Oslo Design Fair fikk vi flere smakebiter på interiørtrendene for det kommende året. Bildet over viser kjøkken…

Finn den rette balansen – med LADY Balance

Vibeke Klemetsen føler seg veldig mye roligere og mer i balanse når hun har det ryddig og behagelig rundt seg….

Totalfornyelse av gammel dikterstue

I sesongens andre episode pusser Tid for hjem-gjengen opp en gammel dikterstue i Kalfarlien i Bergen. Dikterstuen har en fantastisk…

Aina Sollie Steen med enkle prinsipper for bedre fargevalg

Aina Sollie Steen, kjent fra Tid for hjem og Sommerhytta, er en person vi har skikkelig sansen for. Vi ble…

Hjemme hos Tone Kroken

Interiørarkitekt Tone Kroken lever av å skape god stemning. Det kommer tydelig frem i hennes vakre Frogner-leilighet. Velkommen inn! Bildet…