Sommerhytta til venneparet

Sommerhytta til venneparet

Venneparet Christine og Adrian. Femte sesong av Sommerhytta på TV 2 er over! Gjennom ti uker har vi fulgt fire ulike par gjennom en omfattende og krevende byggeprosess. Fra å være et tomt skall, har hyttene gradvis forvandlet seg til fire, ferdige og fantastiske hytter med uteplass. Konseptet er at vinnerne får sin egen nybygde hytte til odel og eie. Programleder Guri Solberg, Lars Fossum, Finn Schjøll og Aina Steen Sollie har vært med som dommere og eksperter på sine områder.

Bestevennene Christine og Adrian

Christine og Adrian legger ikke skjul på at de ikke har noen erfaring med store oppussingsprosjekter. Med iver og mot gyver de løs på den ene oppgaven etter den andre. Samtidig som latteren sitter løst og pågangsmotet er stort, er det krevende å komme i mål med alt som skal gjøres både inne og i uterommet. Lykken er stor da de får gullhammer for den fine terrassen sin!

cristine og adrian

Christine og Adrian er bestevenner og samarbeider godt om alle oppgavene i hytteprosjektet.

Grønt på kjøkkenet

Venneparet ønsker seg en varm og koselig hytte, der de kan invitere venner. Til kjøkkenet valgte de å male trepanelet i fargen LADY Supreme Finish 8494 Organic Green. De er skjønt enige om at det er den perfekte fargen til hytta!

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Venneparet er glad i mørke fargenyanser, og trives godt med mørke grønne og blå farger, i kombinasjon med mørkt treverk. Mange av møblene er bruktfunn.

Koselig hyttestue

Christine og Adrian elsker å shoppe interiør og style rommene, og resultatet er en stue som har blitt kjempekoselig og imøtekommende. De ønsker så inderlig å kunne invitere vennene sine hit!

Den mørke veggen i stuen har fått fargen LADY Supreme Finish 1434 Elegant

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 Jotun Kvist- og sperregrunning

Jotun Kvist- og sperregrunning

 • Isolerer kvister og misfarget underlag
 • Kvistlakk og grunning i ett
 • Sperrer nikotin, sot og kvister

Se tipsfilmen om hvordan du maler ny, ubehandlet panel – eller gulnet panel. 

Soverommet

Det aller første rommet de laget var soverommet. Da finaleuka starter, ler de av sitt eget resultat. – SÅ mye de har lært gjennom alle ukene siden soverommet ble ferdig!

Rommet ble først malt i den klare, mørkeblå fargen 5455 Industrial Blue, men i uke 10 malte de om til den magiske, mørkere blåsvarte nyansen, 4744 Sophisticated Blue med LADY Supreme Finish Matt.

Soverommet ble elegant med den dype fargen 4744 Sophisticated Blue – i LADY Supreme Finish Matt.

Gangen

Her er det gjort plass til oppbevaring av sko og klær, og også i gangen valgte de favorittfargen LADY Supreme Finish 8494 Organic Green.

Christine og Adrian sin favorittfarge er 8494 Organic Green.

Uterom

I den aller første uka av Sommerhytta, laget vennene dette utekjøkkenet. Terrassen og utekjøkkenet ble beiset med Trebitt Terrassebeis 9805 Sløret Sort

 TREBITT Terrassebeis

TREBITT Terrassebeis

 • Vakker og holdbar terrasse
 • Unik effekt mot grønske
 • *Regnsikker etter 1 time (*avhengig av temperatur og fuktighet)
 • Lang holdbarhet i ett strøk

Hytta ble beiset med Trebitt Oljebeis 0683 Sotgrå.

 TREBITT Oljebeis

TREBITT Oljebeis

 • Naturlig vakkert
 • Pleier og bevarer
 • Unik, egenutviklet alkydolje
 • Krever ingen grunning

Det ble dessverre for tøff konkurranse for Christine og Adrian til å nå helt opp, men det har vært utrolig gøy å følge disse to herlige, blide vennene gjennom sesongen og se hvor flinke de har blitt!

Her kan du se bilder av vinneren av Sommerhytta 2021.

Foto for Jotun: Inger Marie Grini

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

STORIES – fortellingen om de nye fargene fra LADY

Med presentasjonen ved Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen, og den vakre utstillingen på det gamle Munch-museet på Tøyen i Oslo,…

Nytt fargekart fra LADY – STORIES

LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2023! Fargekartet, som bærer tittelen STORIES, inneholder tre inspirerende fargepaletter som bidrar til å…

SERENE PRESENCE – Dempede pasteller

Det nye fargekartet STORIES inneholder 3 nye fargepaletter for 2023, og mange nye, vakre farger. I paletten SERENE PRESENCE møtes…

CURATED LIVING – sofistikert nostalgi

Fargepaletten CURATED LIVING fra det nye globale fargekartet STORIES er preget av sofistikert nostalgi, moderne nøytraler og spennende aksenter. Utforsk…

NATURALLY GROUNDED – Frodig fargeharmoni

Rustikke og jordnære fargeharmonier utgjør fokuset i fargefortellingen NATURALLY GROUNDED fra LADYs nye fargekart STORIES. Utforsk den naturlige fargepaletten her….