Sophisticated Red – En stilsikker burgundertone

Sophisticated Red – En stilsikker burgundertone

Nyheten Sophisticated Red er en dyp og stilsikker burgunderrød tone. Denne nyansen er lun, lekker – og lett å bli bergtatt av!

Bildet over: Veggen er malt med LADY Pure Color 2951 Sophisticated Red. Det lekre sidebordet er fra Broste.

Sophisticated Red – En burgunderrød fargefavoritt

Det er de dype, luksuriøse og sofistikerte rødtonene som står i fokus i paletten Curated Living fra det nye, globale LADY-fargekartet STORIES. Den røde favoritten 2951 Sophisticated Red er en glamorøs burgundertone, som er tydelig inspirert av myk fløyel og bordeaux. Så myk, vakker og fristende!

Visste du at vi får god effekt av røde farger?

Fargene vi omgir oss med har en stor effekt på oss. De røde tonene er kjent for å påvirke humøret vårt og å gjøre oss lykkelige, våkne og kreative. Dype rødtoner bidrar også til å gjøre oss mer sosiale, energiske og lidenskapelige.

Med 2951 Sophisticated Red får du tilskudd av ny, frisk energi i hjemmet. Den er lun og fargekraftig, og fungerer utmerket i samspill med mer dempede nyanser.

Nærbilde av seng og soverom malt i 2951 Sophisticated Red

Vi forbinder de burgunderrøde tonene, som Sophisticated Red, med kjærlighet og intimitet. Så hvorfor ikke velge en luksuriøs og intim atmosfære med LADY Pure Color i 2951 Sophisticated Red på soverommet? Det lekre sidebordet er fra Broste.

Sophisticated Red bringer med seg et deilig glimt av nostalgi!

Velg LADY Pure Color for et matt, vakkert uttrykk

Dype, kulørsterke rødtoner er ekstra vakre når de er helt matte – og med LADY Pure Color blir de mattere og vakrere enn noensinne. Med sin supermatte finish, helt utilslørt av glans, får klare og dype farger et mer eksklusivt og behagelig uttrykk.

Bord malt i LADY 2951 SOPHISTICATED RED

Skap en eksklusiv og innbydende atmosfære i spisestuen med den elegante burgundertonen 2951 Sophisticated Red

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling noensinne – supermatt
 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Stilfulle fargekombinasjoner danner behagelige baktepper i rom som oppleves tidsriktige og tidløse på en og samme tid.

 

Gode fargekombinasjoner med 2951 Sophisticated Red

Komplimentert med nøye utvalgte nøytraler, slik som den gyllenbrune 10430 Dempet Savanne, skaper Sophisticated Red et interessant og kreativt uttrykk som bidrar til unike, elegante atmosfærer.

Soverom i 2951 Sophisticated Red med listverk i 10430 Dempet SavanneDempede nøytraler bidrar til å skape en elegant atmosfære i samspill med dypere fargenyanser, slik som rødtoner. Soveromsveggen er malt med den supermatte malingen LADY Pure Color 2951 Sophisticated Red, dører og listverk er malt med LADY Supreme Finish 10430 Dempet Savanne.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling noensinne – supermatt
 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

Markedets beste maling – til tre og panel
 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Rolige, nøytrale kombinasjoner

Sophisticated Red er lekker til en mengde beige, greige og grå nøytraler. Vi anbefaler tidløse kombinasjoner med 12077 Sheer Grey, 12078 Comfort Grey og 0394 Varmgrå.

Vakre, rosatonede kombinasjoner

Mange ser på kombinasjonen av rødt og rosa som et «no-no», men ikke glem at rosa også er et barn av den røde fargen! Se hvor vakker burgunder kan være i et hjem med delikate rosatoner som 2168 Duft, 2169 Aroma, 20054 Silky Pink og 20055 Dusty Rose.

Jotuns fargetrygghet

Alle våre LADY-farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter.

Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet i Jotun Multicolor fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns produkter.

Christina Sunneklep
Christina Sunneklep

Christina Sunneklep – Innholdsprodusent

Christina er svært opptatt av farger og interiør. I samarbeid Jotuns dyktige fargeeksperter, deler hun fargeinspirasjon og tips til enkel fornyelse i hjemmet.

Frodige fargevalg i Villa Sole

Velkommen til flotte og herskapelige Villa Sole i Sandefjord! Her har kreative Kaia nettopp fornyet kjøkkenet og spisestuen med lune,…

Tidløs og herskapelig eleganse hos Ida

Den danske interiørdesigneren Ida Dalgaard-Thestrup har pusset opp et herskapelig hus fra 1907. Velkommen inn og la deg inspirere av…

Heymat WILDLIFE – I kombinasjon med lekne LADY-farger

Den fargerike Wildlife-kolleksjonen fra Heymat vil bringe glede og eventyr til ethvert barnerom! Utforsk kolleksjonen og de kreative fargepalettene her….

Moderne minimalisme hos Alexandra Hoang

Da moteprofilen Alexandra Hoang og ektemannen Thien kjøpte leilighet i Barcode, endte de opp med å fornye både vegger, tak…

Natural Green – Rustikk tone til jordnære hjem

Nyheten 8575 Natural Green har blitt veldig populær etter at den ble lansert – og det er ikke uten grunn!…

Hjemme hos Elisa Røtterud

Velkommen inn til Elisa Røtteruds lune Oslo-hjem! I leiligheten på Grefsenkollen skaper dempede fargekombinasjoner en behagelig og nesten meditativ atmosfære…