Soveromsinspirasjon hjemme hos Emilia

Soveromsinspirasjon hjemme hos Emilia

Velkommen hjem til Emilia Olsson, som nylig har malt to soverom i sitt vakre hjem. Rommet over er malt i fargen LADY 1233 Mohair.

Hjemme hos Emilia

Litt utenfor Helsingborg bor Emilia Olsson, i et vakkert hus med sin familie som består av mann, datter og hund. Nå er også Emilia gravid med en sønn som forventes å komme i september. Emilia jobber som resepsjonist, men har stor interesse for interiørdesign, noe som kommer godt frem i hennes hjem.

Herlig soverom! Veggene er malt i  LADY 1233 Mohair med LADY Pure Color.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Sommeren 2016 flyttet familien inn i huset sitt rett utenfor Helsingborg. Emilia forklarer at det var kjærlighet ved første blikk, og gjennom årene har familien satt sitt preg på hjemmet.

– Da vi flyttet inn, var det hvitt på omtrent alle vegger i hvert rom, det var mangel på karakter. Men gjennom årene har vi skapt det som nå er vårt hjem, med farger og følelser, forklarer Emilia.

Se mer av hennes hjem her!

Forvandling av soverommet

Emilia har aldri hatt det vanskelig med fargevalg. Hun tror ikke på å prøve å male veggene i forskjellige farger, men stoler på magefølelsen. – Jeg går til bildet som jeg har malt i hodet mitt og håper det blir bra! Så langt har jeg ikke vært misfornøyd, forklarer Emilia.

Jordfarger og vakre tekstiler. Veggene er malt i LADY 1233 Mohair med LADY Pure Color.

Til sitt eget soverom ønsket Emilia en jordnær farge som matchet LADY 1288 Granskygge, som pryder veggene utenfor. Valget falt på LADY 1233 Mohair, som passet perfekt til det tilstøtende rommet. For Emilia er det også viktig at soverommet formidler ro, noe som LADY 1233 Mohair gjør.

Vakre detaljer og en høy trivselsfaktor! Veggene er malt i LADY 1233 Mohair med LADY Pure Color. Anbefalt farge og produkt til lister og vinduer: LADY 9918 Klassisk Hvit; mal med LADY Supreme Finish.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Rommet til lillebror

Emilia skal føde sønnen i begynnelsen av september, og nå er rommet til den nye babyen snart klart. Her skal du føle deg rolig og trygg, slik at den lille skal ha det bra. Gjennom årene vil de selvfølgelig lage et rom som passer hans personlighet og interesser.

Koselig gutterom! Veggene er malt i fargen LADY 8118 Løvsal, med LADY Pure Color.

– Inne hos lillebror er det et vindu mot skogen, så en grønn farge var et gitt valg for meg. Det er et lite rom med bare ett vindu, så fargen må ikke være for mørk. LADY 8118 Løvsal så ut som en myk og behagelig farge, og det viste seg å være den perfekte tonen for rommet, sier Emilia.

Nydelig rom, klart for babyen som snart skal komme. LADY 9918 Klassisk Hvit matcher også godt til LADY 8118 Løvsal.

Sommerplaner

– I sommer nyter vi litt ekstra av datteren Veras nærvær, før lillebror kommer og trenger oppmerksomheten vår litt mer. Jeg fikk ikke jobbe under graviditeten, siden jeg møtte for mange mennesker og derfor havnet i en risikogruppe. Jeg benytter derfor anledningen til å gjøre alle prosjektene jeg lenge har hatt planer om hjemme. Men så snart solen kommer opp, er vi på stranden ettersom vi har en havfrue i familien som elsker å bade, forklarer Emilia.

Fortsatt god sommer, Emilia! – Og lykke til med den spennende høsten!

Se flere bilder av Emilias hjem her og følg henne gjerne på Instagram her.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Rustikke, rå og ærlige farger

Rustikke farger og overflater omfavner oss i fargetemaet «EMBRACE». Farger på bildet over: Vegg: LADY Pure Color 12179 Embrace, gulvlister:…

Farger med energi og kreativ glede

Farger med energi! I LADYs fargekart TOGETHER presenterer fargepaletten PLAYFUL, som er både glad, selvsikker og energirik. Bilde over: Vegg:…

Beroligende farger i vakkert samspill

Beroligende farger gir rom for refleksjon og samhold. Fargepaletten «CHERISH» inspirerer til myke kombinasjoner. Bilde over: Vegg: LADY Wonderwall 12182…

Hjemme hos Kirsten Visdal

Kirsten Visdal elsker LADY-fargen 10678 Space, og dette ble basefargen i familiens nyoppussede allrom. Tilslutt så jeg bare stripete vegger…

Hjemme hos Emma Ekman

Velkommen hjem til Emma Ekman og hennes villa fra 1956, og la deg inspirere av hennes øye for farger og…

Hyggelig hjemmekontor med nytt skrivebord

Med et hyggelig hjemmekontor og selvlaget skrivebord, får du en god start etter sommerferien!  Hjemmekontor med høy trivselsfaktor I august…