Stor suksess med lansering av nytt fargekart!

Stor suksess med lansering av nytt fargekart!

Lansering av nytt LADY fargekart 2020. Endelig vises fargene som mange har ventet på i lang tid! 

God mottakelse av nye LADY-farger!

Årets viktigst dag for oss som jobber med LADY, er lansering av nytt fargekart. Vi gleder oss enormt, og lanseringsdagen er bursdag, julaften og 17. mai på en gang! Det er mye jobb som legges ned i prosjektet, og vi har jobbet et helt år med fargekartet, før vi endelig kan dele det med dere!

Når LADY lanserer nye farger, samles våre største kunder og andre inviterte gjester fra pressen mv. til visningen. Den umiddelbare positive responsen og entusiasmen er fantastisk hyggelig!

Her kan du se et lite filmklipp fra lanseringen:

12 nye farger – 12 unike personligheter

Årets LADY-fargekart presenterer 12 vakre, nye farger. I tillegg finner man 8 tidløse farger – og masse tips og råd om hvordan alle fargene kan settes sammen! Fargekartet skal inspirere, men også være et godt arbeidsverktøy for deg som skal fargesette hjemmet ditt.

LADY lanserer samtidig en helt ny LADY Wonderwall! Nyheten er like robust og slitesterk som før – men i tillegg har den nå fått en matt glansgrad og et enda vakrere utseende!

Vår mest robuste veggmaling – les mer om nyheten her!

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

  • Vakker, matt og robust
  • Ekstremt slitesterk
  • Meget flekkavvisende
  • Dekkgaranti

LADY lansering i Oslo

Utstillingen viser den nye fargen LADY 4863 Statement Blue, en farge som fikk mye oppmerksomhet blant gjestene!

Se de fine fargekombinasjonene som er vist i utstillingen! 4863 Statement Blue er suveren i møtet med 10001 Dijon Yellow – og de nye 7637 Exhale og 5489 Free Spirit.

LADY lansering i Oslo

LADY 20145 Wisdom er en annen av de vakre fargenyhetene!  Denne nydelige, dype plommetonen er vist kombinert med 1024 Tidløs, 8546 Local Green, 20142 Daydream og 2024 Senses. En vakker fargepalett for en bolig! På grunn av lyssetting i utstillingslokalene avviker fargen litt på bildet, og den ser mest riktig ut på veggen bak.

LADY lansering i Oslo

Jannicke Kråkvik har sammen med Alessandro D’Orazio hatt ansvar for iscenesettelse og styling av alle fotografier i fargekartet, samt selve utstillingen på lanseringen. 

LADY lansering i Oslo  Gjestene fikk anledning til å studerer fargene i utstillingen – og vi tror mange fant noen nye, fine fargefavoritter!LADY lansering i Oslo

Nina K. Mørkve, fargesjef i Skandinavia og Lisbeth Larsen, Jotuns globale fargesjef, presenterte fargene til et lydhørt publikum. Begge har jobbet lenge med det nye fargekartet, og setter stor pris på den gode responsen!

Les mer om fargekartet her!

Film og foto under lanseringen: Dag Nordsveen

Styling: Kråkvik & D’Orazio

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

KAN JEG MALE RETT PÅ TAPET?

Denne veggen er malt med LADY Minerals Revive i den blågrønne fargen 6352 Evening Green. Raskt og rimelig med maling!…

Rom for ungdomstid

Med Jotun SENS får du ikke bare vakre farger, men du kan også være helt trygg på at det er…

Mal trygt på barnerommet

Jotun SENS er et trygt valg for alle! Jotun SENS 07 Vegg/Panel/List – i fargen 5030 St. Pauls Blue er…

Er du gravid og skal male?

Mens man er gravid kan tiden virke uendelig lang! Benytt ventetiden til å planlegge et lunt babyrom, slik at dere…

Fargesjefens sjarmerende leilighet

LADY Pure Color 20046 Savanna Sunset (vegg mot stuen) og listverk i LADY Supreme Finish 10678 Space Lisbeths hyggelige hjem…

Nye farger og tidløse kombinasjoner

I det nye fargekartet fra LADY, får de 12 nye fargene fortjent mye oppmerksomhet! I tillegg inneholder fargekartet en rekke…

Go to top