Herlig forfriskende med blågrønt!

Herlig forfriskende med blågrønt!

LADY 5489 Free Spirit – en optimistisk og harmonisk farge! Se hvor fin den er i kombinasjon med detalj rundt vindu i 11175 Adventure. Alt er malt med LADY Pure Color.

Fyll på med energi!

Full av personlighet, kvikk og stimulerende! 5489 Free Spirit er den ideelle nyansen for deg som ønsker at hjemmet skal gi påfyll av ny energi. Et sted hvor du kan lade batteriene i påvente av spennende eventyr.

LADY 5489 Free Spirit er en farge i perfekt balanse mellom grønt og blått. Den er forfriskende og levende, samtidig som den føles lun og sval. Fargen er herlig oppløftende, og gir samtidig en harmonisk stemning med referanser til åpen horisont.

LADY-Supreme Finish 5489-Free-Spirit-

Hyllene er malt med LADY Supreme Finish Halvblank og veggene med den nye, matte LADY Wonderwall – alt i fargen 5489 Free Spirit.

LADY Wonderwall har en vakker og motstandsdyktige overflate som står i mot hverdagslivets bruk og holder seg vakker lenge. Eksterne tester viser at nye LADY Wonderwall fortsatt er den mest robuste og solide veggmalingen på markedet – suverent best på flekkavvisning og ekstrem slitestyrke. Den nye, mattere glansgraden gir et enda vakrere sluttresultat. Med nye LADY Wonderwall får du varig vakre, matte vegger!

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

  • Vakker, matt og robust
  • Ekstremt slitesterk
  • Meget flekkavvisende
  • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Suveren finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

LADY 5489 Free Spirit

Den grønnaktige, blå fargen 5489 Free Spirit, er forfriskende og levende, samtidig som den føles sval. Dette er en kvikk blåtone, med en stor andel grønt i undertonen. Den er til sammenligning friskere og mindre grålig enn velkjente 6352 Evening Green.

Nøytraler

Denne fargen blir utrolig tøff i møte med mange ulike nøytraler! Se for eksempel på gylne gråfarger som 1024 Tidløs, 1391 Lys Antikkgrå, 1973 Antikkgrå, 1032 Grå Harmoni, 1877 Valmuefrø. 1462 Grå Skifer og 1434 Elegant. Disse er alle fine sammen med 5489 Free Spirit.

De lunere, 0394 Varmgrå og 1352 Form er også fine inntil, om du ønsker et varmere uttrykk. For de som liker mer beige farger, er 12075 Soothing Beige og 12076 Modern Beige, fine inntil.

 

Kulørte kombinasjoner

5489 Free Spirit står nydelig inntil andre blågrønne farger, som 7637 Exhale, 6350 Soft Teal og 5454 Dark Teal, men er også tøff i møte mer den dypere og mer blå 5180 Oslo.

En komplementær fargesetting hvor 5489 Free Spirit settes opp mot 10001 Dijon Yellow er eksempel på hvordan man oppnår spennende og nye møter mellom farger.

10001 Dijon Yellow-5489 Free Spirit

Frisk kombinasjon! Supermatte vegger med LADY Pure Color 10001 Dijon Yellow og vinduer som er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 5489 Free Spirit.

Man kan også finne roligere utgaver av samme fargesettingsmetode mellom gult og blått. Se da på den mer dempede gultonen 11174 Curious Mind.

LADY-5489-Free-Spirit-11175-Andventure

Skal man fargesette med nabofarger, kan det for eksempel være i kombinasjon med rødlige nyanser, som LADY 11175 Adventure. Dette en spennende rødaktig tone, som vil skape friske kontraster inntil 5489 Free Spirit.

Hvittoner som matcher!

5489 Free Spirit passer til 7236 Chi, 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull, 1622 Refleksjon.

FREE SPIRIT - Jotun LADY

Lad opp batteriene hjemme – og du er klar for nye, spennende eventyr! 

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Frodige fargevalg i Villa Sole

Velkommen til flotte og herskapelige Villa Sole i Sandefjord! Her har kreative Kaia nettopp fornyet kjøkkenet og spisestuen med lune,…

Tidløs og herskapelig eleganse hos Ida

Den danske interiørdesigneren Ida Dalgaard-Thestrup har pusset opp et herskapelig hus fra 1907. Velkommen inn og la deg inspirere av…

Sophisticated Red – En stilsikker burgundertone

Nyheten Sophisticated Red er en dyp og stilsikker burgunderrød tone. Denne nyansen er lun, lekker – og lett å bli…

Heymat WILDLIFE – I kombinasjon med lekne LADY-farger

Den fargerike Wildlife-kolleksjonen fra Heymat vil bringe glede og eventyr til ethvert barnerom! Utforsk kolleksjonen og de kreative fargepalettene her….

Moderne minimalisme hos Alexandra Hoang

Da moteprofilen Alexandra Hoang og ektemannen Thien kjøpte leilighet i Barcode, endte de opp med å fornye både vegger, tak…

Natural Green – Rustikk tone til jordnære hjem

Nyheten 8575 Natural Green har blitt veldig populær etter at den ble lansert – og det er ikke uten grunn!…