Tid for gjenbruk og tid for maling!

Tid for gjenbruk og tid for maling!

Velkommen hjem til Ulrika, som elsker fornyelse med maling og gjenbruk! 

Maling er meditasjon! En ny start, helt enkelt!

Ny start med maling

Ulrika Elsa Jørgensen bor i en gammel villa i Sandefjord og er lidenskapelig opptatt av interiør! Særlig er hun opptatt av å finne gamle skatter. 90% av alt hun kjøper er brukt, og hun gir det gjerne en ansiktsløfting med maling i en ny og frisk farge.

Som i gangen, hvor hun har gått for den dempede minttonen LADY 6378 Iconic. Valget stod mellom denne og den noe mørkere fargen, LADY 6379 Cityscape, som hun valgte å male kommoden med. Alt av treverk og panel er malt i den nye, supermatte glansgraden Pure Matt til tre og panel. Resultatet er sobert og vakkert.

LADY 6378 Iconic

Vegger med panel, skap og tak er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i fargen LADY 6378 Iconic. Den slette vegger er malt i fargen 6378 Iconic, med LADY Pure Color. Kommoden er malt med LADY Supreme Finish i superblank glansgrad, som en lekker kontrast til de matte flatene.

Tips: Nye LADY Supreme Finish er meget slitesterk, og gjør seg dermed godt på slitasjeutsatte områder, som i en gang og på møbler og dører. Med lang åpentid og god penselmotstand, er det enda enklere å lykkes med en jevn overflate. Les mer her!

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

En stue for dagdrømmer

Som en herlig kontrast til gangen, er stua malt i den dempede, rødbrune tonen LADY 20142 Daydream. Denne dempede plommefargen er det lett å forelske seg i, og den fungerer perfekt i stua, hvor fokus er på gode samtaler og hvile. Ulrika er kjempefornøyd med fargevalget!

Veggene er malt med LADY Supreme Finish, silkematt glansgrad, i fargen LADY 20142 Daydream. Et gammelt skap og lister er malt med LADY Supreme Finish i fargen LADY 9918 Klassisk Hvit. 

Mal møblene

Nok et bruktfunn: Ulrika har saget av bena på dette gamle bordet, pusset det og malt det med LADY Supreme Finish, i halvblank glansgrad, og i samme fargen som veggen.

LADY 20142 Daydream

Her ser du hvordan du enkelt fornyer et bord med maling

Jeg elsker å male

Jeg bruker maling aktivt for å fase ut en del av livet og for å starte en ny, forteller Ulrika. Etter en lang periode med hjemmekontor, kjenner jeg at jeg trenger forandring, fortsetter hun. Våren har allerede flyttet inn i huset hennes i form av grønne planter, og sammen med nye farger i interiøret, løftes tilværelsen! Til våren skal hun bygge drivhus med gamle og brukte vinduer og hun gleder seg til lysere dager og mer utetid!

Ulrika Elsa Jørgensen er fra Sverige, men fant kjærligheten i Sandefjord og har bodd i Norge i nesten tretti år. Hun driver kontoene @tidforgjenbruk og @elsas_wondervintage.

Ulrika Jørgensen

Nydelige Ulrika i den gamle stolen, som er nok et bruktfunn, foran drømmefargen LADY 20142 Daydream. Den slette veggen har hun malt med LADY Pure Color. 

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Nytt og lyst kjøkken

Kjøkkenet var tidligere grønt, men Ulrika ønsket seg et lysere kjøkken og malte det med LADY Supreme Finish i fargen LADY 9918 Klasssisk Hvit, samme farge som taket. Veggene fikk den pudderrosa fargen LADY 2024 Senses. Denne fargen gir feminin lunhet og varme, uten å bli for sukkersøt. Legg merke til hvor fint den spiller både med det hvite og de kulørte detaljene i teppet.

LADY 2024 Senses

Lyst og delikat kjøkken! Legg merke til det gamle bordet, som brukes som en liten kaffebar!

LADY 2024 Senses

Etterlengtet vårlys treffer veggene!

Takk for oss

I det vi skal gå, får vi servert en deilig konfekt; nei, faktisk en sunn energikule!
Her får du oppskriften:

Ca. 20 kuler 

15 dadler uten stein
2 håndfuller med mandler
2 ss bakekakao
2 dl lettkokte havregryn
Litt salt
2 håndfuller kokosmasse

Dadelkuler

Tusen takk, herlige Ulrika! Når kan vi komme igjen?

Foto & styling: Annette Nordstrøm

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Interiørdesigner med kjærlighet for maling!

Christina Pettersen Skjevik er en kreativ og aktiv interiørdesigner. Hun har tatt ut en vakker fargepalett fra LADY. Velkommen inn…

Et drømmekjøkken i dempede nyanser

Et drømmekjøkken i tidløs design. – Kristin og Borgar Lindhjem bygger nytt gårdshus på Lindhjem gård, og det lekre kjøkkenet…

Slik lykkes du med helsparkling av vegger

Nå kan alle få et slett og vakkert resultat på en enklere måte enn før! – Les om våre nye,…

Tid for hjem med lekker fargetrio fra LADY

I sesongen siste Tid for Hjem, er det en småbarnsfamilie som får fornyet interiøret, med blant annet en lekker fargetrio…

Fornyelse av både vegger og tak i stuen

Hjemme hos Emma har det vært fornyelse av både vegger og tak! Fra pudderfargen LADY 2024 Senses til LADY 0552…

Vårlig vakkert med rosa stue

Med en rosa stue får man virkelig en «boost» av vårlig energi! Endelig har dagene blitt lenger, og vi nyter…