Enda mattere og vakrere finish – på tre og panel!

Enda mattere og vakrere finish – på tre og panel!

Enda mattere glansgrad til tre og panel! Nyheten LADY Supreme Finish Pure Matt, er fornyet med bedre påføringsegenskaper og ekstrem slitestyrke – og vår matteste glansgrad for tre og panel.

– LADY Supreme Finish, som er markedets beste malingsserie til tre og panel, er nå enda bedre. Med lang åpentid og god penselmotstand, blir det enda enklere å lykkes med en jevn overflate. Da er du sikret et perfekt sluttresultat til både tre og panel, dører, lister og møbler, sier Regional Brand Manager i Jotun, Anne Favretto.

LADY Supreme Finish, som er markedets beste malingsserie til tre og panel, er nå enda bedre.

Enda vakrere og mattere

Den matte trenden har kommet for å bli, og stadig flere av oss omfavner nå det helt matte uttrykket. Jotun har derfor lagt ekstra ressurser i å utvikle den nye LADY Supreme Finish Pure Matt, som er enda mattere enn forgjengeren LADY Supreme Finish Matt, – og i tillegg enda mer slitesterk.

Matt panel - LADY_3377-Slate-Lavender_Lavender-Touch

Nyheten LADY Supreme Finish Pure Matt har fått enda mattere glansgrad – og er like slitesterk! Panel: LADY Supreme Finish Pure Matt i fargen 3377 Slate Lavender, og slett vegg øverst; LADY Pure Color 20186 Lavender Touch. De gule stolene er fra @pleasewaittobeseated

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Med lang åpentid og god penselmotstand blir det enda enklere å lykkes med en jevn overflate. Da er du sikret et perfekt sluttresultat til både tre og panel, dører og lister.

Ekstremt slitesterk og med suveren flyt

LADY Supreme Finish, som er en vanntynnet oljemaling, utviklet for innendørs treverk, har lenge vært en favoritt i norske hjem. Den fornyede malingen flyter enda bedre ut etter påføring, noe som sikrer den perfekte finishen.

– Nye LADY Supreme Finish er også ekstremt slitesterk, og gjør seg dermed godt på slitasjeutsatte områder, som på trappegelender, møbler og dører. Dette er en malingsserie som spiller på lag med hverdagen, og som gir et resultat du kan glede deg over lenge, forteller Favretto.

Rekkverk med LADY Supreme Finish 0280 Caravan

Rekkverket og vangene er malt med med LADY Supreme Finish Pure Matt 0280 Caravan. Veggene er malt med samme farge i LADY Pure Color.

Den fornyede malingen flyter enda bedre ut etter påføring, noe som sikrer den perfekte finishen.

Avansert teknologi og tverrfaglig samarbeid

Den nye malingsserien er resultat av et enestående, tverrfaglig samarbeid. Jotuns kjemikere har jobbet tett med farge- og trendekspertene. Den nye formuleringen sikrer et estetisk og varig sluttresultat, og du kan fortsatt velge mellom fire ulike glansgrader.

Skap unike uttrykk med ulike glansgrader

Hele malingsserien er fornyet, og når du benytter deg av ulike glansgrader, skaper du et spennende og lekkert interiør. Fremhev detaljer med en høy glansgrad, eller velg helt nye LADY Supreme Finish Pure Matt. Fargeopplevelsen vil variere, valget er ditt!

LADY Supreme Finish i 4 glansgrader

 • Pure Matt – glansgrad 03: Demper fargen og gir et helmatt, sobert uttrykk.
 • Silkematt – glansgrad 15: Demper fargen, men gir en diskré kontrast.
 • Halvblank – glansgrad 40: Forsterker fargen og fremhever detaljer.
 • Superblank – glansgrad 80: Skaper glansfulle detaljer og reflekterer lyset.

Matt duo for helmatt interiør

Supermatte LADY Pure Color og matte trender, har økt forståelsen av hvordan glansgraden påvirker sluttresultatet. – Med supermatte vegger reflekteres minimalt med lys, og derfor egner matte malinger seg svært godt i rom med store vinduer og mye sidelys, forklarer Favretto.

– Våre matteste malinger, LADY Pure Color og LADY Supreme Finish Pure Matt, kan med fordel kombineres av alle som ønsker seg et sanselig og helhetlig matt interiør. Da får du gleden av en sober, elegant og myk atmosfære i hele rommet, avslutter hun.

LADY-Pure-Color-and-LADY-Supreme-Finish-Pure-Matt_10966-Almond-Beige

En perfekt, matt duo! Venstre bilde: Veggene er malt med LADY Pure Color og hyllen i LADY Supreme Finish Pure Matt – alt i fargen 12075  Soothing Beige.

Høyre bilde: Veggene er malt med LADY Pure Color, lister og detaljer i tre er malt med nye LADY Supreme Finish Pure Matt, i fargen 10966 Almond Beige.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Se alle bildene fra stylistene Kråkvik & D’Orazio sitt nyoppussede hjem!

Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Fra kritthvitt til varme farger i en tidløs fargepalett

LADY 10245 Ginseng i stuen, og LADY 4618 Kveldshimmel på soverommet. Da arkitekt Nikolai Butenschøn tok over leiligheten var den…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…