Nytt fargekart fra LADY – CANVAS!

Nytt fargekart fra LADY – CANVAS!

Jotun LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2024, med tittelen CANVAS. Her kan du utforske de ulike fargeretningene,  – bli bedre kjent med våre nye, vakre fargenyanser og få tips til gode fargekombinasjoner!

Bildet over: Den øverste delen av veggen er malt med LADY Pure Color 12075 Soothing Beige, nedre del av veggen er malt med LADY Pure Color i 12290 Antwerp Beige. Listen er malt med LADY Supreme Finish i 1376 Frostrøyk. Den innerste veggen er malt med LADY Pure Color i 8583 Earthy Yellow.

Your home is your canvas

Vi uttrykker oss visuelt med valg av klær, ting vi samler på og farger vi omgir oss med. Fargekolleksjonene i vårt nye fargekart CANVAS, reflekterer skjønnheten som finnes i naturens egen palett og er designet med tanke på å gi deg inspirasjon og gode råd for valg av farger. Ditt hjem er ditt lerret, og vi håper dette fargekartet gjør at du slipper kreativiteten løs!

LADY 2224 Indi Pink

Den vakre nyheten LADY 2224 Indi Pink er en sart, men likevel tydelig rosatone. Denne kommer til å bli en favoritt i mange hjem! 

En hyllest til fargenes påvirkningskraft og fargelæren

Bevisst, eller ubevisst, bruker vi farger til å uttrykke hvordan vi føler oss – og vi responderer emosjonelt, ofte instinktivt, på ulike farger og nyanser vi møter. Røde farger gir oss energi og overskudd, mens blåtoner kan virke beroligende og få oss til å senke skuldrene i en ellers hektisk hverdag. Gule farger løfter humøret og inspirerer til kreativitet, mens grønne nyanser hjelper oss å klarne tankene.

LADY Subtle Green, LADY Mindful Green, LADY Pistachio, LADY Green Tea, LADY Fresh Pasta, LADY Eartyh Yellow, LADY Mexico, LADY Indi Pink, Muted Coral

Et vakkert knippe med noen av de nye fargene i fargekartet Canvas, som henter sin inspirasjon fra naturen og landskapet som finnes rundt oss.  LADY 7685 Subtle Green, LADY 7686 Mindful Green, LADY 7386 Pistachio, LADY 8493 Green Tea, LADY 1775 Fresh Pasta, LADY 8583 Earthy Yellow, LADY 0288 Mexico, LADY 2224 Indi Pink og LADY 20217 Muted Coral.

Det nye fargekartet er en hyllest til fargenes påvirkningskraft og fargelæren. La hjemmet være ditt lerret og la deg inspirere av gode fargekombinasjoner som skaper akkurat den atmosfæren du lengter etter!

Nye fargeretninger – og nye, vakre farger!

I vårt nye fargekart Canvas, presenterer vi 23 vakre interiørfarger for 2024. De utvalgte nyansene reflekterer skjønnheten som finnes i naturens egne fargepaletter!

LADY 20217 Muted Coral

Det nye fargekartet introduserer en rekke nye farger, i vakkert samspill med utvalgte nyanser fra Jotuns rikholdige fargearkiv. Over ser dere fargenyheten LADY 20217 Muted Coral, en elegant og dempet korallrød farge.

Muted Coral og Soft Brown

Her ser du den nydelige brune tonen 12291 Soft Brown på veggen kombinert med 12217 Muted Coral på listen. Spennende kombinasjon som løfter rommet. Fargeprøvene til høyre er 12075 Soothing Beige, 1632 Rock Sugar, 12291 Soft Brown og 12217 Muted Coral.

Fargekolleksjonen reflekterer skjønnheten som finnes i naturens egen palett, og er designet med tanke på å gi deg inspirasjon og råd for gode fargevalg

Lisbeth Larsen, Global Colour Manager i Jotun

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermatt eksklusivt utseende
 • unik fargeopplevelse
 • slitesterk
 • dekkgaranti

Tidsriktige kombinasjoner

En velvalgt fargesammensetning, med farger som fremhever hverandre, skaper interiører med moderne estetikk. Ta varig vakre valg med LADYs farger og våre mest holdbare malinger – LADY Pure Color, LADY Supreme Finish og LADY Wonderwall. Kombinasjonen av vakre fargepaletter og kvalitetsmaling fra Jotun LADY gjør det enkelt å fornye hjemmet og ta vare på det du har.

LADY Supreme Finish 7386 Pistacchio, LADY Supreme Finish 1775 Fresh Pasta

Skap myke og optimistiske kombinasjoner ved å kombinere nabofarger, slik som her. Skapet er malt med LADY Supreme Finish i 7386 Pistacchio, døren er malt med LADY Supreme Finish 1775 Fresh Pasta. Den lyse veggen er malt med LADY Pure Color, vår matteste maling noensinne, i 1622 Refleksjon.

LADY Pure Color i 7685 Subtle Green, LADY Supreme Finish 7686 Mindful Green

Monokrom fargesetting, som mange kjenner som ton-i-ton,  bidrar til å skape milde fargeharmonier, og det er en enkel fargeregel å benytte seg av. Over er veggene malt med LADY Pure Color i fargen 7685 Subtle Green; listverket er malt med LADY Supreme Finish 7686 Mindful Green. Vinduet er malt med LADY Supreme Finish i fargen 9918 Klassisk Hvit. Velg blant fire ulike glansgrader, fra Pure Matt til Superblank, for det uttrykket DU ønsker deg! 

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Varm og jordnær

Naturen byr på langt flere farger enn grønt. Solide jordfarger, avdempede gultoner og varme rødfarger, kan gi assosiasjoner til storslåtte kandskap av fjell og ørken.

LADY 0288 Mexico

LADY 8583 Earty Yellow er en gylden og naturlig gulfarge, med et lett grønnaktig hint skjult i undertonene. Dette er en sikker vinner, med kraft som virkelig kan løfte stemningen i et rom. Mal med LADY Pure Color på slette vegger, da får du et eksklusivt og vakkert uttrykk! 

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermatt eksklusivt utseende
 • unik fargeopplevelse
 • slitesterk
 • dekkgaranti

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns malinger! Dette gjør vi for at du skal være trygg på at fargen du har valgt, er fargen du får!

LADY Pure Color i 12291 Soft Brown, LADY Pure Color i 1632 Rock Rugar, LADY 12075 Soothing Beige.

Brune og beige toner kan mikses og matches for å skape et nyanserikt interiør, som utstråler varme og komfort. Den øverste delen av veggen er malt med LADY Pure Color i 12291 Soft Brown, den nederste delen av veggen er malt med LADY Pure Color i 1632 Rock Sugar. Nisjen er malt med LADY Pure Color, mens hyllene er malt med LADY Supreme Finish – begge i klassikeren 12075 Soothing Beige.

Varmt og kaldt

Farger fra blå og gylne fargefamilier kan kombineres, for å skape forfinet harmoni av kjølige farger mot varmere toner. Husk at det ofte er bare en liten fornyelse som skal til, for å skape en helt ny stemning i interiøret.

LADY Minerals i 5081 Fabrikk, LADY Pure Color 12077 Sheer Grey, LADY Pure Color 1376 Frostrøyk

Veggen over er malt med LADY Pure Color i 5081 Fabrikk. Veggen til venstre er malt med LADY Pure Color 12077 Sheer Grey, mens den innerste veggen er malt med LADY Pure Color 1376 Frostrøyk. Hyllen i det innerste rommet er også i 1376 Frostrøyk, malt med LADY Supreme Finish.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • supermatt eksklusivt utseende
 • unik fargeopplevelse
 • slitesterk
 • dekkgaranti

LADY Supreme Finish 4947 True Blue

Vi er så stolte av vår vakre, blå nyhet! LADY 4947 True Blue er en frisk og ren blåtone som gir klare assosiasjoner himmel og hav. Panelet er malt med LADY Supreme Finish

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Her er alle fargene i det nye fargekartet:

 

 

 

 

Se mer fra det nye fargekartet CANVAS

Fargene vi omgir oss med betyr mer enn noensinne – både når det gjelder hva de forteller om oss, og hvordan de beriker stemningen i hjemmet. Her kan du utforske flere av fargetemaene i det nye fargekartet CANVAS:

Les mer om monokrom fargesetting. 

Les mer om nabofarger.

Les mer om komplimentærfarger. 

Les mer om fargesetting med nøytrale fargetoner. 

Styling: Kråkvik/D`Orazio

Foto: Anders Schønnemann 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Dette huset er malt i farger inspirert av hønseegg

Tove Austad jobbet mange år som journalist i NRK før drømmen om et liv på et småbruk på landet ble…

Hjemme hos Karoline Kjønniksen i Fæbrik

Det går i 100 for Karoline Kjønniksen og familien når hun balanserer rollen som daglig leder i Fæbrik, oppussing av…

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…

Dekk bordet med snadder til påske

Påsken er en vakker tid på så mange måter. Det blir stadig lysere og lengre dager, krokusen sniker seg frem…

Lun stemning med Dempet Savanne

Matbloggerne Gitte Witt og Filip Loebbert har for første gang dristet seg til å male med farger, og har valgt…